Canvaswinkel logo

Canvaswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Canvaswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
708
Canvaswinkel logo
Website
canvaswinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Canvaswinkel

Wil je graag een canvas bestellen bij Canvaswinkel, maar wil je eerst weten of dit bedrijf betrouwbaar is? Bekijk dan eerst goed deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over Canvaswinkel en kom je alles te weten over de ervaringen met het bedrijf. Na het lezen van deze informatie kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Canvaswinkel een bestelling te plaatsen.

Over Canvaswinkel

Canvaswinkel is een winkel waar je zeer grote (XXL) canvaslook kunt bestellen. Het bedrijf (Dtp Studio Schuurman) werd opgericht in 1994 en kwam op de markt als één van de eerste in Nederland met het produceren van canvassen. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid en heeft reeds vele tevreden klanten. Met een ruim aanbod aan diverse producten en vele mogelijkheden, kun je bij het terecht voor al jouw canvas wensen of andere print producten. Het bedrijf heeft kwaliteit en een optimale service als uitgangspunten en als doel om voor iedereen unieke canvassen te leveren.

Waarom kiezen voor Canvaswinkel

De Canvaswinkel is een webshop met een zeer ruim assortiment en een goede serviceverlening. Het bedrijf biedt een aanbod van ruim 4.000 hoge resolutie foto's of de mogelijkheid tot het gebruik van een eigen foto. De doeken die Canvaswinkel aanbiedt zijn waterbestendig, waardoor ze ook prima te gebruiken zijn ter decoratie van vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Canvaswinkel.nl print daarnaast niet alleen op canvas, maar ook op Dibond, plexiglas, zelfklevend materiaal en op satijn/Pearl papier.

Is Canvaswinkel betrouwbaar?

Canvaswinkel is een bedrijf met vele tevreden klanten. Het bedrijf heeft daarnaast vele andere kenmerken waardoor je weet dat het bedrijf betrouwbaar heeft. Zo voldoet het bedrijf aan de gestelde regelgeving voor webshops en levert het bedrijf gunstige algemene voorwaarden. Het bedrijf is eenvoudig te benaderen en is transparant in haar productieproces. Het bedrijf is daarom zonder problemen te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Canvaswinkel is eenvoudig te benaderen via de telefoon. Ook kun je via de website een contact formulier invullen en word je doorgaans spoedig geholpen door het bedrijf. Indien je klachten hebt kun je het bedrijf via dezelfde wegen benaderen. Klachten worden spoedig verholpen en de klant kan, indien de klacht als terecht beoordeeld wordt, kosteloos opnieuw geleverd krijgen, een Fotogeschenkbon ter waarde van (het deel van) de order ontvangen of het aankoopbedrag van (het deel van) de order terug gestort krijgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij de Canvaswinkel? Beschrijf dan hoe deze bestelling verlopen is. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of je tevreden bent over de service van de Canvaswinkel en of je het bedrijf aan andere aan zou raden. Beschrijf daarnaast ook of je snel geholpen bent door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Met jouw beoordeling en advies help je andere potentiële kopers met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Canvaswinkel een bestelling te plaatsen.

Reviews over Canvaswinkel
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Levert niet wat je besteld

Ik bestelde een groot canvasdoek. Ze adverteren dat ze als enige tot zelfs 4 meter op canvas drukken. Ik ontving een vinyldoek. Ook op factuur staat canvasdoek. De verkoper beroep zich op een telefoongesprek dat nooit heeft plaatsgevonden. Kortom een grote teleurstelling en groot stuk plastic voor best veel geld.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi geworden

Mooi geworden. De gewijzigde wijzigingen zijn correct doorgevoerd. Verzending duurde lang. Ik zou ver van tevoren opnieuw bestellen om er zeker van te zijn dat ik het krijg wanneer ik het nodig heb. Al met al een goede ervaring

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simon A.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Canvaswinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Canvaswinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Canvaswinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Canvaswinkel actief?

Canvaswinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Canvaswinkel reviews? Dan kun je naar de website van Canvaswinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie