Fotogeschenk logo

Fotogeschenk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fotogeschenk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1269
Fotogeschenk logo
Website
fotogeschenk.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fotogeschenk

Wil je graag een bestelling plaatsen bij de webshop van Fotogeschenk, maar wil je eerst graag weten of deze webshop betrouwbaar is? Bekijk dan eerst deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over deze onderneming en de ervaringen van anderen met Fotogeschenk. Wij hebben de reviews van Fotogeschenk op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem vervolgens zelf een weloverwogen beslissing om bij Fotogeschenk te kopen.

Over Fotogeschenk

Fotogeschenk is een Nederlandse webwinkel dat al meer dan 10 jaar actief is in de fotogeschenken branche. Het bedrijf biedt tal van verschillende producten voor bijzondere gelegenheden of mooie herinneringen. Een bestelling plaatsen bij Fotogeschenk is eenvoudig en klantvriendelijk. Zo kun je als klant bij Fotogeschenk zelf de uitsnede bepalen en afbeeldingen kiezen een hoogwaardige beeldbank of eigen foto’s uploaden.

Waarom kiezen voor Fotogeschenk

Fotogeschenk.nl is gespecialiseerd in topkwaliteit fotoproducten, zoals bijvoorbeeld foto’s op canvas, tuinposters en posters. Ook kun je bij Fotogeschenk terecht voor luxe producten, zoals foto op aluminium, foto op plexiglas, foto op forex of voor een foto verlijmd achter acrylaat. Fotogeschenk biedt maatwerk voor alle producten tot op de millimeter nauwkeurig. De fotoproducten kunnen eenvoudig en snel via de site worden besteld en worden doorgaans binnen 3 dagen geleverd. Voor de meeste producten is er ook een spoedverzending, waardoor je binnen één werkdag de producten kunt verwachten.

Is Fotogeschenk betrouwbaar?

Fotogeschenk is een succesvolle onlineonderneming met een vele tevreden klanten. Het bedrijf beschikt over het Internetkeurmerk MkbOK en het Webshop Keurmerk Veilig en Betrouwbaar. Ook ligt de klanttevredenheid van het bedrijf boven de 99% en is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, waardoor je dus wel zeker kunt stellen dat het bedrijf betrouwbaar is. Daarnaast heeft het bedrijf productfeeds beschikbaar voor alle producten, gevestigde kantoren in Nederland en heeft het bedrijf een toegankelijke klantenservice.

Klantenservice en klachten

Fotogeschenk levert een goede klantenservice. Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je bij Fotogeschenk eenvoudig de klantenservice benaderen. Dit kun je doen door een mail te sturen. Doorgaans word je door Fotogeschenk snel geholpen en worden problemen, zoals bijvoorbeeld missende fotoproducten of accessoires, vaak spoedig opgelost. Indien je niet tevreden bent met jouw bestelling, kun je hier een klacht voor indienen die je dient te ondersteunen met duidelijke foto’s. Indien jouw klacht als terecht wordt beoordeeld wordt er door Fotogeschenk spoedig actie ondernomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij de webshop van Fotogeschenk? Laat dan een review achter voor andere potentiële kopers. Beschrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de kwaliteit van jouw geleverde foto, of de service door Fotogeschenk goed verlopen is en of je het bedrijf zou aanbevelen aan anderen. Beschrijf ook of je spoedig geholpen werd door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Met jouw review help je andere consumenten met het maken van een weloverwogen beslissing om een foto af te laten drukken door Fotogeschenk.

Reviews over Fotogeschenk

Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

5,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Fotogeschenk

Fotogeschenk is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fotogeschenk bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fotogeschenk lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fotogeschenk. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fotogeschenk.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fotogeschenk.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Amateuristisch bedrijf en nog onbeschoft bovendien. Maar misschien had ik net de verkeerde aan de telefoon. Blijf verre van dit bedrijf

Bestelling geplaatst op vrijdagavond. Ik heb witte randen nodig voor opspannen en inlijsten, maar in tegenstelling tot wat op de site staat is dat niet aan te geven in de bestelling. Dus gelijk een mail erachteraan gestuurd. En maandagochtend 9.00 uur gelijk gebeld. Niet bereikbaar dus terugbelverzoek via mail. Word ik om 12.45 teruggebeld, ja, ze zijn al geprint. En toen een heel verhaal over dat zij hun printers niet callibreren bla bla bla, hij had werkelijk geen idee waar hij het over had. Dat was 1 keer en nooit weer, weer teruggegaan naar m’n vertrouwde lab in Amsterdam waar ze natuurlijk weer supervriendelijk en respectvol waren. En professioneel.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering en geen reactie meer op email

Bestelling geplaatst, na 2 weken een email gedaan om te kijken hoe het er voor stond. Ik kreeg een reactie dat mijn order uiterlijk de volgende dag verzonden zou worden. Na een paar dagen nog altijd niets. Weer een email gedaan maar helaas totaal geen reactie meer. Dat een bestelling vertraging kan hebben, prima! Maar laat de klant wel iets weten. Zeer slechte service en nog altijd geen levering.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra D.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fotogeschenk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotogeschenk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Fotogeschenk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotogeschenk actief?

Fotogeschenk is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotogeschenk reviews? Dan kun je naar de website van Fotogeschenk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie