Foto-in-glas logo

Foto-in-glas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Foto-in-glas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1677
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Foto-in-glas

Ons team van experts heeft Foto-in-glas geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Foto-in-glas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Foto-in-glas is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Foto-in-glas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van foto-in-glas.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede afdruk

Ik had een foto gestuurd die ik graag wilde laten printen maar ze gaven me als tip dat ik hem in een iets groter formaat moest uploaden omdat het er dan beter uitkwam. Erg fijn!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy A.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto-in-glas


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestdeco logo
Bestdeco
14 beoordelingen
7
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto-in-glas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foto-in-glas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto-in-glas actief?

Foto-in-glas is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foto-in-glas reviews? Dan kun je naar de website van Foto-in-glas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie