FlexiSpot logo

FlexiSpot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FlexiSpot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4860
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met FlexiSpot

Het bedrijf FlexiSpot is geverifieerd door ons. De webshop flexispot.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FlexiSpot is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FlexiSpot maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van flexispot.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van flexispot.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FlexiSpot


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Deurengigant logo
Deurengigant
11 beoordelingen
6,8
SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FlexiSpot een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FlexiSpot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FlexiSpot actief?

FlexiSpot is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FlexiSpot reviews? Dan kun je naar de website van FlexiSpot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie