MiniInTheBox logo

MiniInTheBox reviews, ervaringen en beoordelingen

MiniInTheBox reviews, ervaringen en beoordelingen
1120
MiniInTheBox logo
Website
MiniInTheBox
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen MiniInTheBox

Deze pagina beschrijft ervaringen met MiniInTheBox. Je vindt hier informatie over de betrouwbaarheid en klantenservice van MiniInTheBox. Ook kun je op deze pagina reviews lezen van mensen die al eerder een product bij MiniInTheBox besteld hebben. We raden je dus zeker aan om verder te lezen als je overweegt om iets bij dit bedrijf te bestellen.

Over MiniInTheBox

MiniInTheBox is opgericht in 2007 en het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van eersteklas consumentengoederen. Het doel van het bedrijf is om mensen over de hele wereld in staat te stellen om online aankopen te doen en hun eigen producten te verkopen.

MiniInTheBox biedt klanten altijd de laagst mogelijk prijs, ongeacht de nationaliteit van de klant. Het bedrijf rekent dan ook één universele prijs voor klanten uit de hele wereld. Als consument shop je hier tegen groothandelprijzen, omdat de webshop haar producten direct inkoopt bij Chinese groothandelaren. Ook kun je als groothandelaar je eigen producten verkopen via MiniInTheBox. Klanten uit meer dan 200 landen kopen hun producten bij MiniInTheBox en het bedrijf groeit snel.

De beste consumentengoederen tegen de hoogste kwaliteit, dát is waar MiniInTheBox voor staat. MiniInTheBox doet tevens haar uiterste best om het bestel- en betaalproces zo veel mogelijk te stroomlijnen. Ook vindt het bedrijf het belangrijk dat consumenten van over de hele wereld de hoge kwaliteit van Chinese producten kunnen ervaren. Tot slot hecht MiniInTheBox veel waarde aan hun klantenservice; de klantenservice van het bedrijf is op werkdagen 24 uur per dag bereikbaar.

De naam MiniInTheBox is gebasseerd op “Jack-in-the-Box”, het duveltje uit een doosje. Dit populaire kinderspeeltje bestaat uit een doos met een slinger. Aan deze slinger kan gedraaid worden om het doosje een muziekje af te laten spelen. Wanneer het liedje afgelopen is springt er opeens een poppetje uit de doos, als een soort verrassing. Op dezelfde manier probeert MiniInTheBox niet alleen aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen, maar deze zelfs altijd te overtreffen.

Waarom kiezen voor MiniInTheBox

Zoals we al eerder benoemden verkoopt MiniInTheBox dus consumentengoederen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat beschikt over een gigantisch assortiment met een grote verscheidenheid aan producten. De productcategorieën die je kunt vinden op de website zijn:
• Mobiele telefoons
• Hoesjes en covers
• Mobiele telefoon-accessoires
• PC & Tabletaccessoires
• Auto & Motorproducten
• Herenmode
• Bruiloften & Feesten
• Vrouwenmode
• Baby & Kinderen
• Elektronica
• LED & Verlichting
• Sport & Hobby-accessoires
• Wonen & Keuken

Zoals je duidelijk kunt zien vallen de producten van MiniInTheBox absoluut niet binnen 1 categorie. Als je op zoek bent naar een bepaald product en de prijs in Nederland te hoog vindt is de kans dus groot dat MiniInTheBox het verkoopt.

Is MiniInTheBox betrouwbaar?

MiniInTheBox is een betrouwbare webshop. Het bedrijf is genoteerd aan de beurs van New York onder de naam LITB. Je kunt er betalen met onder andere iDEAL, PayPal en VISA. Verder is MiniInTheBox simpelweg een van de bekendste Chinese webshops en is het bedrijf erg populair in Nederland. Er zijn op het internet dan ook erg veel (Nederlandse) beoordelingen over deze webshop te vinden. Deze recensies zijn niet altijd positief. Er zijn vooral veel klachten over de lange verzendtijd en de invoerrechten die soms betaald moeten worden na het bestellen van een product bij MiniInTheBox. We raden je dus aan om rekening te houden met het feit dat het soms wat langer kan duren voordat je bestelling bezorgd wordt. Ook is het slim om van tevoren goed uit te zoeken wat voor invoerrechten je op je bestelling moet betalen. Het Help Centrum van MiniInTheBox, waar we je nu wat meer over zullen vertellen, kan je hier ook mee helpen

Klantenservice en klachten

Op de website van MiniInTheBox vind je een Help Centrum. Hier lees je de antwoorden op bijna alle vragen die je misschien kunt hebben als klant bij MiniInTheBox. Als je een specifieke vraag hebt die niet in de veelgestelde vragen beantwoord wordt, heb je ook de optie om een ticket aan te maken. De klantenservice van MiniInTheBox zal je vraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf al ervaringen met MiniInTheBox en ben je erg tevreden over deze winkel of heb je juist klachten? Help anderen door jouw review op deze pagina achter te laten!

Reviews over MiniInTheBox
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MiniInTheBox

Het bedrijf MiniInTheBox is geverifieerd door ons. De webshop MiniInTheBox is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. MiniInTheBox is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MiniInTheBox maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MiniInTheBox is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van MiniInTheBox. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MiniInTheBox.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijzen

De website is erg duidelijk dus je kunt ook erg snel vinden wat je nodig hebt. De prijs was redelijk en het verzenden is gratis wat erg fijn is. Alles is binnen het afgesproken levertermijn geleverd. Top!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MiniInTheBox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MiniInTheBox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MiniInTheBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MiniInTheBox actief?

MiniInTheBox is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , schoenenwinkels , tassen , baby , elektronica , hobby , kinderen , speelgoed , warenhuizen , verlichting , telefoon accessoires , verzorging & gezondheid , huishouden , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MiniInTheBox reviews? Dan kun je naar de website van MiniInTheBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie