Dealdonkey logo

Dealdonkey ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

22 beoordelingen • 8,2
Bezoek de website
Dealdonkey logo
Dealdonkey ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
22 beoordelingen • 8,2
Beoordeling
22 beoordelingen
8,2
5 sterren
64%
4 sterren
14%
3 sterren
5%
2 sterren
5%
1 ster
14%
Bestelproces
8,5
Service
8,1
Prijs
8,1
Levering
8,1

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo AliExpress
0 beoordelingen
10
Tomtop logo Tomtop
0 beoordelingen
10
Massa markt logo Massa markt
0 beoordelingen
10

Dealdonkey ervaringen

Ben jij niet zeker of Dealdonkey  de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Dealdonkey ervaringen, reviews en beoordelingen van Dealdonkey van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Dealdonkey en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Dealdonkey!

Over Dealdonkey.nl

Dealdonkey biedt elke dag een nieuwe actie voor een superlage prijs. Elke dag om 11 uur wordt er een nieuwe aanbieding online gezet. Dit is elke dag een nieuw product waar een flinke korting op wordt gegeven. Dit gaat van navigatiesystemen, horloges, geurtjes tot luxe fotocamera's. De kracht van Dealdonkey is dan ook per dag 1 aanbieding. Is de tijd over of is het product op dan is het product ook echt niet meer vekrijgbaar. Om elke dag dus te profiteren van de beste aanbiedingen raden zij daarom ook aan om meteen om 11 uur de aanbieding te bekijken. Hierdoor weet je altijd zeker dat je verzekerd bent van de aanbieding!

Bij schade binnen een half jaar geld terug

Dealdonkey hanteerd een beleid dat de producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn. De levensduur is dan ook belangrijk en daarom bieden zij hier ook garanties voor. Is het product wat je hebt besteld binnen een half jaar kapot dan kan je deze gratis terugsturen. Dealdonkey zorgt ervoor dat je netjes het geld van de verzendkosten netjes weer op je rekening ontvangt.

Product zelf ophalen?

Het product welke je bestelt bij Dealdonkey kan niet zelf opgehaald worden bij Dealdonkey. Wel kan je jouw bestelling ophalen bij een van de 700 DHL servicepunten ophalen. Tevens kan je via deze weg ook het pakketje retourneren!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Dealdonkey

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooi spul voor mooie prijzen

Alleen maar positieve ervaringen met DealDonkey. Ik zoek vaak naar leuke en handige producten die voor een habbekrats te krijgen zijn. DealDonkey stelt mij daarin zelden tot nooit teleur.

profielfoto van Rick
Rick
18-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
DealDonkey is een top organisatie!

DealDonkey voldoet altijd aan mijn verwachtingen. De levering van mijn bestelde producten is altijd op tijd en heel. Ook kan ik altijd terecht bij de klantenservice met vragen en deze worden altijd erg netjes en snel in behandeling genomen.

profielfoto van Jeroen
Jeroen
24-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet moeilijk met service, snel bereikbaar

Had per ongelijk iets dubbel besteld. Werd heel snel geholpen en het was heel snel retour gestuurd en ook nog snel mijn geld terug. Dat zie je niet snel bij andere webshops. Ik heb al vaak wat gekocht vind de producten erg leuk

profielfoto van Richard
Richard
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Toffe aanbiedings website

Wat een leuke en gezellige sfeer geeft deze winkel aan het online shoppen. Ze hebben doormiddel van leuke dagdeals die per dag veranderen mij als consument al meerdere keren blij gemaakt. De levering ging altijd super en heb nog nooit een klacht gehad daarover. Ga zo door DealDonkey en wie weet worden jullie de beste aanbiedingswebsite in Nederland.

profielfoto van Thijn
Thijn
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

ik wil DealDonkey een compliment geven over hun snelle levering en prijs / kwaliteit verhouding. Het aanbod dat hun bieden op hun website is zo divers en functioneel. Ik heb hier al een aantal leuke gadgets kunnen bestellen en handige dagelijkse producten.

profielfoto van Kelly
Kelly
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
overzichtelijke website + Leuke aanbiedingen

Wat een leuke en overzichtelijke website ik koop hier regelmatig leuke producten. De dagdeals die hun hebben zijn vaak interessant. Wat een korting biedt DealDonkey ten opzichte van andere websites die vaak ook het product aanbieden. Ik zeg ga zo door DealDonkey ik gun het jullie!

profielfoto van Barteld
Barteld
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Keurige Webshop

Afgelopen week wat besteld bij deze webshop en moet zeggen wat ging dat soepel. Met andere aanbiedingswebsites had ik in het verleden nog al wat issues maar niet met DealDonkey. Het bestelproces tot aan het afleveren ging soepel en kon al gauw genieten van mijn aankoop tijdens deze warme dagen.

profielfoto van Coen
Coen
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top winkel

Wat een service krijg je hier ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb hier echt het gevoel dat de klant eerder vooropstaat dan het geld. Bij vele winkels is omzet een drijfveer, maar bij DealDonkey is de klant belangrijker. Dat heet nou nog eens andersom denken!

profielfoto van Thomas
Thomas
05-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbare en leuke website

Dagelijks speur ik wel het web af naar hele leuke en handige artikelen. Nu heb ik al vaak dingen gekocht bij DealDonkey en ben ik uiterst tevreden. De levering ging super! De klantenservice krijgt van mij ook een dikke pluim, tijdens mijn bestelling was er een product beschadigd geraakt en ik kreeg gelijk een nieuwe de volgende dag in huis! Wat een topservice daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

profielfoto van Chris
Chris
29-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Erg tevreden over mijn aankopen van het afgelopen jaar. Betrouwbare partij waar ik dus graag spullen koop. Altijd netjes en vriendelijk. Voor mij dus een reden om vaker terug te komen

profielfoto van Ko
Ko
18-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke spullen voor weinig en uitstekende service en support

Leuke spullen voor weinig geld die vlot worden toegestuurd. Als er eens een keer iets niet werkt of vroegtijdig stuk gaat wordt het zonder morren en probleemloos vervangen of krijg je je geld terug. Professioneel en betrouwbaar dus.

profielfoto van Anne
Anne
07-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel keuze & prima service

DealDonkey biedt veel keuze, ik kom vaak terug op de site om iets voor mijn huis of als cadeau te kopen. Scherpe aanbiedingen en nog nooit een probleem ondervonden! Dikke aanrader!

profielfoto van Erik
Erik
07-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onkruidbrander gekocht

Week geleden een onkruidbrander gekocht.
binnen 24 uur in huis en hij werkt mega goed.
Hier ga ik zeker vaker bestellen.

profielfoto van Dorus
Dorus
12-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke webwinkel met voordelige deals

Ik heb al veel spullen bij dealdonkey gekocht. ze hebben een leuk aanbod van mooie producten. Helaas ook eens ervaring gehad met een glazenset waar 1 stuk van was geleverd. ik kreeg netjes het bedrag terug en ze reageerden heel snel op mijn klacht.

profielfoto van Jeroen
Jeroen
15-04-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle oplossing van verkeerd geleverd product

Ik had verkeerde kleur sokken ontvangen. Had de klantenservice gebeld en kreeg direct iemand aan de lijn die me keurig hielp. Daarna kreeg ik direct een email met de gemaakte afspraken om het om te wisselen. Keurig afgehandeld!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eindelijk geen Hema sokken

Moet zeggen dat mijn man altijd Hema sokken draagt en wij niet het geld hebben om veel meer uit te geven dan dat. Kwam ik nu toevallig merk sokken tegen op Dealdonkey en heb deze dus meteen besteld. Kan die eindelijk eens merk sokken aan (hopelijk bevallen ze want het is LANG geleden dat die geen Hema sokken had).

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wat een geinige site

Kwam bij deze site uit via een maatje die wel vond dat ik ook eens moest kijken.

Geinige dealtjes zo nu en dan. Heb pas 2 keer een aankoop gedaan maar tot nu toe elke dag wel een keertje kijken of er wat leuks tussen zit.

Producten die ik besteld had kwamen netjes aan en voldeden aan al mijn verwachtingen.

Toppie die site en gewoon gebruiken, niks op aan te merken

profielfoto van Willem
Willem
09-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke dealtjes

Heb al een paar keer een aankoop gedaan via Dealdonkey. Deals zijn niet altijd even scherp maar zitten wel grappige aanbiedingen tussen.

Gewoon prima spul en altijd correcte levering.

profielfoto van Maarten E.
Maarten E.
11-04-2021
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Beroerde klantencontact, bestelling nooit ontvangen, geld weg!

Bestellen bij Dealdonkey gaat altijd goed. maar owee als je de klantenservice probeert te spreken over een bestelling die maar niet geleverd wordt.
Met continu 1 wachtende voor je zit je meer dan een uur in de wacht en uiteindelijk wordt de verbinding verbroken. Dit al een paar keer uitgeprobeerd. Op emails wordt niet gereageerd.
intussen geen contact mogelijk en mijn bestelling nooit meer gezien!

profielfoto van Jan
Jan
20-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Thee doeken

Thee doeken slechte kwaliteit weef fouten, verzend kosten bij terug zending voor eigen rekening.

TOTAAL niet tevreden mee

profielfoto van Waardeloze V.
Waardeloze V.
22-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
En maar wachten op levering

Leuke aanbieding maar waardeloze afhandeling. 2 weken wachten terwijl betaald is is kennelijke gewoon. Daarnaast respectloze benadering van de klanten waarbij het woord JIJ en JE normaals is. Voor mij nooit weer. Klachten graag melden info@consuwijzer.nl

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wat een slechte winkel

Bestelling wordt in plaats van binnen de toegezegd paar dagen uitgesteld tot 16 oktober. Een week later nog niets ontvangen. Klantenservice weet van niets en wil niet helpen. Absolute afrader.

Schrijf een review over Dealdonkey

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo AliExpress
0 beoordelingen
10
Tomtop logo Tomtop
0 beoordelingen
10
Massa markt logo Massa markt
0 beoordelingen
10