DealDonkey logo

DealDonkey reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DealDonkey reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
DealDonkey logo
Website
dealdonkey.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DealDonkey

Op DealDonkey vind je dagelijks tal van voordelige deals. Van servies tot smart verlichting: voor iedereen is er een geschikte deal te vinden. Dagelijks komen er nieuwe scherp geprijsde deals online. Vanaf 11.00 uur kun je weer nieuwe aanbiedingen verwachten die je met een fikse korting in huis haalt. Lees voordat je jouw bestelling bij DealDonkey plaatst op deze pagina wat anderen vinden van de webshop. Hierdoor kun je een goed beeld vormen over dit bedrijf en een weloverwogen beslissing maken om hier jouw deals vandaan te halen.

Over DealDonkey

DealDonkey is een Nederlands bedrijf dat sinds 2011 actief is op de online markt. De missie van DealDonkey is simpel: iedere dag opnieuw brengen ze je verrassend voordelige deals. De medewerkers van het kleine team gaan voor je op zoek om altijd een verrassend aanbod te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Zo shop je unieke, handige en bijzondere producten voor een wel heel vriendelijk prijsje. Leuk om cadeau te doen, maar ook om zelf te houden. De spulletjes die je in het ruime assortiment vindt maken je leven leuker en makkelijker. Bij DealDonkey letten ze altijd op kwaliteit, dat minstens zo belangrijk is als de prijs. Doordat het team klein is profiteer je als klant van diverse voordelen. Iedereen draagt namelijk zijn steentje bij om jouw bestelling op tijd vanuit het magazijn te verzenden. Bij DealDonkey zien ze de producten die ze aanbieden altijd eerst zelf voordat ze onderweg naar jouw huis gaan. De service is net zo persoonlijk.

Waarom kiezen voor DealDonkey

Als je shopt bij DealDonkey krijg je veel waar voor je geld. De webshop heeft al meer dan 250.000 producten verkocht aan klanten in Nederland en België. Je bespaart al snel meer dan 40% op de adviesprijs door bij DealDonkey te shoppen. Iedere dag staan er weer nieuwe aanbiedingen op je te wachten. Het is eenvoudig om je bestelling te plaatsen en je profiteert van een snelle levering. In slechts drie eenvoudige stappen plaats je jouw bestelling en betaal je deze met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of achteraf met Klarna. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd. Hierdoor heb je jouw bestelling binnen een paar dagen in huis. Verzending is gratis vanaf een orderwaarde van €50,-. Daarnaast heb je 100 dagen om jouw product gratis te retourneren als deze niet bevalt.

Is DealDonkey betrouwbaar?

De Nederlandse webwinkel is al jarenlang actief. Meer dan 250.000 klanten zijn je al voorgegaan. Lees altijd eerst de beoordelingen over DealDonkey voordat je besluit om te bestellen, want hier kun je waardevolle informatie uithalen. Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg DealDonkey op social media. Als je eerst jouw producten wilt zien voordat je deze afrekent raden wij je aan om te kiezen voor achteraf betalen met Klarna.

Klantenservice en klachten

Bij vragen over het assortiment of je bestelling kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. DealDonkey is bereikbaar via e-mail, social media of telefoon. Twijfel niet om de klantenservice te benaderen, want DealDonkey heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. De vriendelijke medewerkers helpen je dan ook graag verder. Heb jij suggesties of verbeterpunten voor DealDonkey? Ook in dit geval kun je de klantenservice contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Door jouw mening over DealDonkey te delen help je andere klanten bij het maken van de juiste beslissing. Bestel jij wel eens een van de deals op DealDonkey? Laat direct jouw DealDonkey review achter. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het bestelproces, de levertijd en eventueel contact dat je hebt gehad met de klantenservice. Zou je jouw vrienden aanraden om gebruik te maken van DealDonkey? Waarom raad je dit bedrijf wel of niet aan? Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat jouw mening is over DealDonkey en help anderen op weg.

Reviews over DealDonkey

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
2 beoordelingen
8,5
Koopsels logo
Koopsels
2 beoordelingen
9
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
8,3
82% zou hier weer kopen
23 beoordelingen
Onze beoordeling over dealdonkey.com

Ons team van experts heeft DealDonkey geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DealDonkey bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DealDonkey is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DealDonkey is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van dealdonkey.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van DealDonkey.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi spul voor mooie prijzen

Alleen maar positieve ervaringen met DealDonkey. Ik zoek vaak naar leuke en handige producten die voor een habbekrats te krijgen zijn. DealDonkey stelt mij daarin zelden tot nooit teleur.

Geplaatst op: 19-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
DealDonkey is een top organisatie!

DealDonkey voldoet altijd aan mijn verwachtingen. De levering van mijn bestelde producten is altijd op tijd en heel. Ook kan ik altijd terecht bij de klantenservice met vragen en deze worden altijd erg netjes en snel in behandeling genomen.

Geplaatst op: 18-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet moeilijk met service, snel bereikbaar

Had per ongelijk iets dubbel besteld. Werd heel snel geholpen en het was heel snel retour gestuurd en ook nog snel mijn geld terug. Dat zie je niet snel bij andere webshops. Ik heb al vaak wat gekocht vind de producten erg leuk

Geplaatst op: 24-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeroen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Toffe aanbiedings website

Wat een leuke en gezellige sfeer geeft deze winkel aan het online shoppen. Ze hebben doormiddel van leuke dagdeals die per dag veranderen mij als consument al meerdere keren blij gemaakt. De levering ging altijd super en heb nog nooit een klacht gehad daarover. Ga zo door DealDonkey en wie weet worden jullie de beste aanbiedingswebsite in Nederland.

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Richard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

ik wil DealDonkey een compliment geven over hun snelle levering en prijs / kwaliteit verhouding. Het aanbod dat hun bieden op hun website is zo divers en functioneel. Ik heb hier al een aantal leuke gadgets kunnen bestellen en handige dagelijkse producten.

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thijn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke website + Leuke aanbiedingen

Wat een leuke en overzichtelijke website ik koop hier regelmatig leuke producten. De dagdeals die hun hebben zijn vaak interessant. Wat een korting biedt DealDonkey ten opzichte van andere websites die vaak ook het product aanbieden. Ik zeg ga zo door DealDonkey ik gun het jullie!

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kelly

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Keurige Webshop

Afgelopen week wat besteld bij deze webshop en moet zeggen wat ging dat soepel. Met andere aanbiedingswebsites had ik in het verleden nog al wat issues maar niet met DealDonkey. Het bestelproces tot aan het afleveren ging soepel en kon al gauw genieten van mijn aankoop tijdens deze warme dagen.

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Barteld

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top winkel

Wat een service krijg je hier ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb hier echt het gevoel dat de klant eerder vooropstaat dan het geld. Bij vele winkels is omzet een drijfveer, maar bij DealDonkey is de klant belangrijker. Dat heet nou nog eens andersom denken!

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Coen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbare en leuke website

Dagelijks speur ik wel het web af naar hele leuke en handige artikelen. Nu heb ik al vaak dingen gekocht bij DealDonkey en ben ik uiterst tevreden. De levering ging super! De klantenservice krijgt van mij ook een dikke pluim, tijdens mijn bestelling was er een product beschadigd geraakt en ik kreeg gelijk een nieuwe de volgende dag in huis! Wat een topservice daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Geplaatst op: 05-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thomas

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Erg tevreden over mijn aankopen van het afgelopen jaar. Betrouwbare partij waar ik dus graag spullen koop. Altijd netjes en vriendelijk. Voor mij dus een reden om vaker terug te komen

Geplaatst op: 29-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Chris

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke spullen voor weinig en uitstekende service en support

Leuke spullen voor weinig geld die vlot worden toegestuurd. Als er eens een keer iets niet werkt of vroegtijdig stuk gaat wordt het zonder morren en probleemloos vervangen of krijg je je geld terug. Professioneel en betrouwbaar dus.

Geplaatst op: 18-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ko

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze & prima service

DealDonkey biedt veel keuze, ik kom vaak terug op de site om iets voor mijn huis of als cadeau te kopen. Scherpe aanbiedingen en nog nooit een probleem ondervonden! Dikke aanrader!

Geplaatst op: 07-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onkruidbrander gekocht

Week geleden een onkruidbrander gekocht.
binnen 24 uur in huis en hij werkt mega goed.
Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Geplaatst op: 07-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke webwinkel met voordelige deals

Ik heb al veel spullen bij dealdonkey gekocht. ze hebben een leuk aanbod van mooie producten. Helaas ook eens ervaring gehad met een glazenset waar 1 stuk van was geleverd. ik kreeg netjes het bedrag terug en ze reageerden heel snel op mijn klacht.

Geplaatst op: 12-04-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dorus

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle oplossing van verkeerd geleverd product

Ik had verkeerde kleur sokken ontvangen. Had de klantenservice gebeld en kreeg direct iemand aan de lijn die me keurig hielp. Daarna kreeg ik direct een email met de gemaakte afspraken om het om te wisselen. Keurig afgehandeld!

Geplaatst op: 15-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeroen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk geen Hema sokken

Moet zeggen dat mijn man altijd Hema sokken draagt en wij niet het geld hebben om veel meer uit te geven dan dat. Kwam ik nu toevallig merk sokken tegen op Dealdonkey en heb deze dus meteen besteld. Kan die eindelijk eens merk sokken aan (hopelijk bevallen ze want het is LANG geleden dat die geen Hema sokken had).

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een geinige site

Kwam bij deze site uit via een maatje die wel vond dat ik ook eens moest kijken.

Geinige dealtjes zo nu en dan. Heb pas 2 keer een aankoop gedaan maar tot nu toe elke dag wel een keertje kijken of er wat leuks tussen zit.

Producten die ik besteld had kwamen netjes aan en voldeden aan al mijn verwachtingen.

Toppie die site en gewoon gebruiken, niks op aan te merken

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke dealtjes

Heb al een paar keer een aankoop gedaan via Dealdonkey. Deals zijn niet altijd even scherp maar zitten wel grappige aanbiedingen tussen.

Gewoon prima spul en altijd correcte levering.

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Beroerde klantencontact, bestelling nooit ontvangen, geld weg!

Bestellen bij Dealdonkey gaat altijd goed. maar owee als je de klantenservice probeert te spreken over een bestelling die maar niet geleverd wordt.
Met continu 1 wachtende voor je zit je meer dan een uur in de wacht en uiteindelijk wordt de verbinding verbroken. Dit al een paar keer uitgeprobeerd. Op emails wordt niet gereageerd.
intussen geen contact mogelijk en mijn bestelling nooit meer gezien!

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Maarten E.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Thee doeken

Thee doeken slechte kwaliteit weef fouten, verzend kosten bij terug zending voor eigen rekening.

TOTAAL niet tevreden mee

Geplaatst op: 20-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
En maar wachten op levering

Leuke aanbieding maar waardeloze afhandeling. 2 weken wachten terwijl betaald is is kennelijke gewoon. Daarnaast respectloze benadering van de klanten waarbij het woord JIJ en JE normaals is. Voor mij nooit weer. Klachten graag melden info@consuwijzer.nl

Geplaatst op: 22-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Waardeloze V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een slechte winkel

Bestelling wordt in plaats van binnen de toegezegd paar dagen uitgesteld tot 16 oktober. Een week later nog niets ontvangen. Klantenservice weet van niets en wil niet helpen. Absolute afrader.

Geplaatst op: 24-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DealDonkey


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
2 beoordelingen
8,5
Koopsels logo
Koopsels
2 beoordelingen
9
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DealDonkey een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 23 beoordelingen geplaatst over DealDonkey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DealDonkey actief?

DealDonkey is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DealDonkey reviews? Dan kun je naar de website van DealDonkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie