Alternate logo

Alternate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Alternate logo
Alternate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo Vivolanda
0 beoordelingen
10
Silvergear.eu logo Silvergear.eu
0 beoordelingen
10
MediaMarkt logo MediaMarkt
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Alternate.nl

Klantenervaringen zijn van groot belang voor een inkijkje in een webshop of winkel. Lees hieronder meer over Alternate.nl en maak gebruik van de persoonlijke ervaringen van klanten van deze webshop. Je leest alles over Alternate.nl, de betrouwbaarheid, waarom je moet kiezen voor Alternate.nl en vervolgens wat klanten vinden van deze webshop.

Over Alternate.nl

Alternate.nl heeft zijn roots in Duitsland. Hier werd Alternate in 1992 opgericht en was het een grootmacht op het gebied van online verkoop van computers, computercomponenten en multimediaproducten in heel Europa. In de jaren die volgden is Alternate.nl alleen maar gegroeid en verder uitgebreid. Vandaag de dag kun je niet alleen voor computers terecht bij Alternate.nl, ook voor andere elektronische huishoudelijke producten en gereedschappen.

Alternate.nl heeft fysieke vestigingen in Duitsland, België en in Nederland. Vanuit hier wordt er naar heel Europa online bestelling verzonden. In 1998 werd de eerste Nederlandse vestiging in Ridderkerk geopend, als aftakking van het Duitse moederbedrijf. Met meer dan 1.200 medewerkers is Alternate.nl een van de grootste en meest succesvolle online e-commerce platformen van Europa. Er worden circa 10.000 pakketten per dag verzonden.

Waarom kiezen voor Alternate.nl

Alternate.nl is dé expert op het gebied van computers, multimedia, elektronica en meer. Met het enorme aanbod en de jarenlange ervaring, is Alternate.nl een populair e-commerce platform geworden. Je shopt hier zowel de grote en bekende merken, als kleinere merken. Het is een professionele webshop, waar je wordt voorzien van duidelijke informatie, productfoto's en specificaties bij ieder product.

Daarnaast is het erg gunstig om bij Alternate.nl te bestellen, omdat jouw bestelling altijd snel wordt geleverd. Wanneer de producten van jouw bestelling op voorraad zijn, kan jouw bestelling direct worden verzonden en heb je jouw bestelling vaak al binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Ook heeft Alternate.nl altijd leuke acties en bijzondere deals. Daarom kun je altijd voordelig online bestellen. Maak gebruik van de acties en shop met korting bij Alternate.nl.

Is Alternate.nl betrouwbaar?

Alternate.nl is sinds vorige eeuw al een van de grootste op het gebied van online verkoop van computer en meer. Daarom is Alternate.nl altijd een betrouwbare webshop om te winkelen. Het grote aanbod, de jarenlange ervaring en de meerdere vestigingen, maken het tot een betrouwbaar bedrijf.

Alternate.nl is niet voor niets zo ver gekomen. Het grote online aanbod is een, maar een groot klantenbestand opbouwen is een tweede. Dankzij de handige webshop is het voor klanten eenvoudig om online te bestellen bij Alternate.nl. Daarnaast kunnen zij altijd veilig online betalen en zelf kiezen hoe zij de betaling afronden. Dit kan via een vooruitbetaling met een overschrijving per bank, maar bijvoorbeeld ook veilig per bank door gebruik te maken van Ideal. Ook kun je veilig betalen met Visa, Mastercard of Paypal.

Klantenservice en klachten

De Alternate.nl is goed te bereiken en je komt altijd in contact met een Nederlandssprekende klantenservicemedewerker. Je kunt voor al jouw vragen bellen of mailen. Ook is het mogelijk om tijdens het online shoppen bij Alternate.nl, de chathulp te raadplegen. Dit is een online chat waar je met een een medewerker van Alternate.nl kunt chatten. Zo kun je gelijk antwoord krijgen op jouw dringende vragen. Natuurlijk kun je ook altijd in de winkel in Ridderkerk geholpen worden door de Alternate.nl klantenservice.

Om de naam van Alternate.nl hoog te houden, gaat deze webshop altijd professioneel en effectief om met klachten. Zij proberen klachten zo snel mogelijk te helpen en te verhelpen. Er wordt gelijk gekeken naar een goede oplossing om de klacht goed af te handelen. Heb je een klacht? Dan kun je deze via de klantenservice melden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij Alternate.nl of heb je hier weleens een bestelling online gedaan? Hoe was jouw ervaring bij deze webshop? Vertel bijvoorbeeld over de ervaring met de online service of over jouw bestelling. Was je tevreden met jouw bestelling en zou je een bestelling bij Alternate.nl aanraden aan anderen? Laat hieronder jouw persoonlijke ervaring achter en help andere klanten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Alternate

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Alternate

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo Vivolanda
0 beoordelingen
10
Silvergear.eu logo Silvergear.eu
0 beoordelingen
10
MediaMarkt logo MediaMarkt
0 beoordelingen
10