2L Home logo

2L Home reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
2L Home reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
650
2L Home logo
Website
2Lhome.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 2L Home

Lees hier meer over de leuke decoratie webshop 2L Home. Hier kun je alles vinden om jouw huis en tuin gezlliger te maken. Lees de reviews van klanten die hier weleens iets hebben gekocht en lees wat hun ervaringen zijn over de producten, services en meer van 2L Home.

Over 2L Home

2L Home is een webshop dat zich volledig richt op decoratie voor in en rondom het huis. Zo kun je bijvoorbeeld voor buiten leuke decor vinden als: vuurschalen, fakkels, barbecues, vogelhuisjes, kaarsen en meer. Voor binnenshuis biedt 2L Home tafelkleden, kussens, kaarsen en nog veel meer leuke producten. Je geeft jouw huis en tuin een fijne, warme en eigentijdse uitstraling dankzij het aanbod van 2L Home.

2L Home is een van de snelstgroeiende webshops van Nederland en dat is niet voor niets. 2L Home zorgt voor een groot en goed aanbod en heeft een klantgerichte werkwijze. 2L Home werkt nauwkeurig en zorgt dat jouw bestelling alle aandacht krijgt die het nodig heeft. Jaarlijks verstuurt 2L Home zo'n 100.000 pakketjes naar Nederland en België.

Waarom kiezen voor 2L Home

2L Home heeft een groot aanbod. Dit is ideaal voor iedereen die genoeg keuze wilt. Het voordeel is dat je bij 2L Home zowel voor binnen, als buiten iets kunt vinden in de collectie. Het grote aanbod van 2L Home is handig ingedeeld. Zo kun je zoeken op categorie, product en meer. Maak anders zelf een zoekopdracht en filter naar jouw wensen. Zo krijg je altijd een persoonlijk aanbod bij 2L Home.

Ook is deze webshop erg voordelig. 2L Home koopt slim en groot in, waardoor zij hun producten zo voordelig mogelijk kunnen aanbieden. Dit kan heel wat schelen met de concurrent. Naast de lage prijzen voor het vaste assortiment, zijn er ook altijd kortingen en aanbiedingen beschikbaar bij 2L Home. Kijk bijvoorbeeld op de aparte sale pagina van 2L Home en scoor een leuke korting. Meld je aan voor de 2L Home nieuwsbrief, wanneer je nooit meer een korting van 2L Home wilt missen.

Je hoeft nooit lang op jouw nieuwe pallet kussens te wachten en kunt nog gauw even een cocktailset kopen voor de barbecue van komend weekend bij 2L Home. Deze webshop levert namelijk ontzettend rap. De standaard levertijd is één dag. Je kunt jouw pakket na het bestellen traceren bij 2L Home. Zo weet je precies wanneer jouw bestelling bezorgt zal worden.

Is 2L Home betrouwbaar?

Deze webshop is hard gegroeid en ontzettend populair. Dat is natuurlijk niet alleen vanwege het grote aanbod, maar ook vanwege de goede en veilige service. 2L Home doet er alles aan om een fijne webshop en shopervaring te creëren. Zo kun je altijd veilig bestellen en hulp vragen, wanneer je er zelf niet uitkomt.

Veilig betalen kan met of zonder een gratis account van 2L Home. Je kiest zelf hoe en waarmee je wilt betalen bij deze webshop. Dit kan natuurlijk gewoon veilig via jouw bank, door gebruik te maken van Ideal. Betaal je liever met een betaling met creditcard of online via Paypal? Dat is altijd mogelijk 2L Home. Je kunt hier zelfs gebruik maken van Afterpay. Dit is een online betaalportal dat het mogelijk maakt om achteraf te betalen. Zo kies je voor een ultieme veilige betaling online.

Klantenservice en klachten

De 2L Home klantenservice kun je bellen, mailen en contacteren via Whatsapp. 2L Home staat altijd voor je klaar om je te helpen, advies te geven of een vraag te beantwoorden.

Kritiek kun je ook kwijt bij de 2L Home klantenservice. Hier kun je een klacht melden en zal 2L Home je verder helpen. Zo kun je altijd nog retourneren of zal 2L Home je wijzen op jouw garantierecht. Blijf nooit met een klacht over 2L Home. Deze webshop helpt je graag verder en zal voor een goede oplossing zorgen.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe heb jij de service ervaren bij 2L Home en wat zijn jouw ervaringen met de producten van 2L Home? Laat hier hier weten in een eigen review. Je mag een beoordeling geven over 2L Home en kunt al jouw ervaringen delen. Zo kun je bijvoorbeeld producten uit de collectie aanbevelen of iets vertellen over de klantenservice van 2L Home. Hoe heb jij deze webshop ervaren en zou je deze webshop aanraden aan nieuwe klanten of vrienden?

Reviews over 2L Home
Gerelateerde bedrijven
Tuinartikel Totaal logo
Tuinartikel Totaal
1 beoordeling
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over 2L Home

Het bedrijf 2L Home is geverifieerd door ons. De webshop 2Lhome.nl is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. 2L Home is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 2L Home maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 2Lhome.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van 2Lhome.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 2L Home.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke kussens

Ik heb hier een aantel leuke kussens gekocht voor op mijn nieuwe bank. Ze zijn allemaal erg kleurrijk en van een goede kwaliteit. Alles was super snel bij mij thuis geleverd. Top

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke M.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 2L Home
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinartikel Totaal logo
Tuinartikel Totaal
1 beoordeling
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 2L Home een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 2L Home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 2L Home actief?

2L Home is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 2L Home reviews? Dan kun je naar de website van 2L Home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie