Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Fonteyn logo
Website
fonteyn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn

Gerelateerde bedrijven

Home24 logo
Home24
89 beoordelingen
7,0
Onkruidbrander.com logo
Onkruidbrander.com
2 beoordelingen
9
Leen Bakker logo
Leen Bakker
14 beoordelingen
5,2
5,7
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Fonteyn

Ons team van experts heeft Fonteyn geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fonteyn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fonteyn is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fonteyn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fonteyn.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fonteyn.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede ervaring

Tevreden! Op 22 mei 2021 jacuzzi Praise gekocht. In de showroom heel fijn geholpen door Mario. Echt een hele goede verkoper. Niet opdringerig en geeft je de tijd om te beslissen. Levering zou ongeveer 8 weken duren. Dit werden 7 weken. 👍
Transporteur Veldhuizen kwam op afgesproken tijd. Netjes tot de deur zoals afgesproken. Zeer nette vriendelijke man. Meteen de jacuzzi schoongemaakt en gevuld. Bleek er 1 van de jets te lekken 😱
Meteen de volgende dag gebeld. De klantenservice is zeer slecht bereikbaar en dan zeggen ze dat iemand van de reparatie je gaat bellen . Helaas, na vaak bellen en aandringen nog geen afspraak. Toen onze verkoper Mario gemaild . Dat heeft het verschil gemaakt! Mario heeft ook geholpen om een afspraak te krijgen voor reparatie. En op 20 juli hadden we een afspraak voor vandaag 9 augustus. Vanmorgen belde monteur Kroes/Patrick netjes een kwartier voordat hij aan de deur stond. Hij heeft de Jet netjes gemaakt.En hij gaf nog extra tips.
Nu alles netjes door Fonteyn is afgehandeld wilden wij deze positieve recensie plaatsen. Zo kan het dus ook.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Boukje

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze communicatie

Tijdens het koopproces goed geholpen, daarna alleen maar waardeloos geen enkele communicatie mogelijk. Geen enkel antwoord, niets

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Ad E.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde service vanuit Fonteyn, maar (externe) monteur was ok!

Een schuur besteld, maar zonder te communiceren werd deze niet geleverd. Na diverse telefoontjes en paar dagen later waarbij de medewerkers de leidinggevende afschermden, kregen we eindelijk leidinggevende te pakken. Drukte, ziekte, etc. Begrijpelijk. Maar niet communiceren was niet begrijpelijk. Nieuwe leverdatum afgesproken. Weer niets. Weer geen communicatie.
Uiteindelijk anderhalve maand later is wel geleverd omdat de verantwoordelijke vrij was. De monteur was overigens prima!

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Administratieve puinhoop

Fonteyn is een fantastische winkel met zeer mooie artikelen. Een rondje winkel is echt heel plezierig. Tot je iets koopt. Eerste aankoop was een schommelstoel, na deze betaald te hebben konden wij hem ' achter' ophalen. Na lang wachten bleek de stoel niet voorradig te zijn. Op zich werd dit netjes opgelost door hem later gratis thuis te leveren. 2e artikel bestelde en betaalde ik via de website met de optie zelf ophalen. Ik ontving geen enkele bevestiging. Pas na mijn telefonisch verzoek ontving ik een bevestiging van betaling. 3 dagen later werd ik gebeld dat het artikel de aankomende 6 weken niet geleverd kon worden. Na 4 dagen mijn betaling terug gestort gekregen, zwaar teleurgesteld.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 22-06-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aftersales is een puinhoop, wat een slecht bedrijf is dit!!!

Verkopen zijn ze goed in dan maken ze tijd en ruimte voor je. Maar dan leveren ze niet. Telefonisch niet bereikbaar en als je 30 minuten in de wacht hebt gestaan krijg je de mededeling dat je vanwege de drukte wordt teruggebeld en dat gebeurt NOOIT. 2 aflever datums ontvangen, 7 dagen voor de leverdatum betaald en vervolgens niets ontvangen. Stuur je vervolgens een mail en daar wordt NOOIT op gereageerd.

Dus koop hier niets want het hangt er heel erg van af of ze het leveren, wanneer ze het leveren en als het dan niet goed gaat dan wordt dan zijn ze niet bereikbaar.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 27-06-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fonteyn


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home24 logo
Home24
89 beoordelingen
7,0
Onkruidbrander.com logo
Onkruidbrander.com
2 beoordelingen
9
Leen Bakker logo
Leen Bakker
14 beoordelingen
5,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kun je naar de website van Fonteyn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie