Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fonteyn reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1672
Fonteyn logo
Website
fonteyn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn
Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
1 beoordeling
9,5
HorecaVoordeelshop logo
HorecaVoordeelshop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
61% zou hier weer kopen
282 beoordelingen
Hou niet van slechte reviews geven maar dit moet je weten.

Snelle service in de winkel. Offerte snel gemaakt. Afspraak bezorging binnen 2 weken.
Vergeten in te plannen. Duurt weer 2 weken. Offerte geannuleerd. Maar dan sturen het pakket alsnog snel. Maar een beschadiging aan de doos. Maar alles zit goed ingepakt.
Begonnen met monteren en ineens een onderdeel helemaal verfrommeld. Gewoon gevallen in het magazijn maar dan maar plakband eromheen en afleveren maar. Direct gebeld maar ze gaan al over een uur dicht dus kunnen nu niets meer voor je doen. De volgende dag zelf ‘‘s middags maar gebeld. Zelfde verhaal geen medewerker beschikbaar. Zit nu met een half afgebouwd paviljoen van bij 5000 euro. Helft nog in de doos. Te groot om in de schuur te leggen dus ligt in de regen.
Onderdeel is nodig om verder af te bouwen. Ben benieuwd wanneer het wordt geruild.
Echt om te huilen. Voor de Pasen zit ik nu met een vol terras met dozen en bouwwerk.
Echt spijt dat ik al die slechte reviews niet eerder gelezen heb. Ik hoop echt straks nog te horen dat ze met een oplossing komen.

Geplaatst op: 29-03-2024
Laatst bewerkt op: 29-03-2024
Geschreven door: Rudy S.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service duurt mega lang voordat ze komen echt slecht !!

Wij hebben jaccuzi gekocht peper duur ding
Al gauw was er iets mee duurde mega lang voordat er iemand kwam.
Daarna zelfs pomp in elkaar gedraaid
Waarschijnlijk fabrieks foutje
Maar nu volgens hun geen garantie meer er word niet eens naar gekeken ja 100 euro voor rij kosten 🙈
En ook nog mega duur geprijsd het onderdeel
Terwijl hij bij toppie heel veel goedkoper staat
Ook bellen heeft geen zin niemand berijkbaar
Ik koop hier nooit geen jaccuzi meer

Geplaatst op: 09-03-2024
Laatst bewerkt op: 09-03-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele erge nare ervaring. Wordt er nu moedeloos van

We zijn nu al twee jaar bezig. In juni2023 werden mijn ramen geplaatst. 1 raam paste niet verkeerd geggaan gingen mgelijk nieuwe bestellen. Inmiddels zijn ze al 4 keer besteld met mooie smoesjes. Maar heb ik nog steeds geen raam. Heb al zo vaak gebeld dat helpt niet je wordt toch niet terug gebeld. De veranda heeft veel geld gekost. Wil het graag in orde hebben. Plus de lekkage. Ik dacht ga naar een groot bedrijf. Nu heb ik heeel veel spijt. Waarom moet het zo. We zullen ze van de week wel weer even een bezoekje brengen. Ben heel verdrietig dat het zo moet. Zal ook nooit meer wat kopen daar. Of iemand aanraden.

Geplaatst op: 03-01-2024
Laatst bewerkt op: 03-01-2024
Geschreven door: Hennie K.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch slechte service / helemaal geen service na verkoop !De service na verkoop is dramatisch !

Zeeeeeeeeeeeeer negatieve ervaring over Fonteyn Spas !
Er wordt geen enkel gevolg gegeven aan telefoons evenzozeer geen enkele reactie op vele herhaalde e-mails.
Uit pure wanhoop zeer negatieve review over Fontein Spas geschreven in de hoop toch maar enige reactie te krijgen, maar niets is minder waar : stilzwijgen en u in de steek laten is de boodschap !
Voortgaande op de reviews ben ik helaas niet de enige !
Om revieuw te plaatsen moet ik wel een ster plaatsen, maar Fonteyn Spas is dit zeker niet waard !

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 16-11-2023
Geschreven door: Ludo G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tot en met offerte goede indruk, daarna dramatische service.

Ik zou zeker niet (meer) met Fonteyn in zee gaan. Wij hebben twee offertes gekregen ter waarde van ongeveer 40.000 euro. We hadden hierover een vervolgvraag die we twee keer per email, twee keer telefonisch én 1x per contactformulier gesteld hebben. We hebben nooit ergens een antwoord of zelfs maar reactie op gekregen. Dat geeft ons geen vertrouwen in een positief vervolg. We gaan daarom nu met een ander in zee die wel met ons communiceert.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Anja H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!!

Wat een waardeloze zaak! Op 31 augustus een bestelling geplaatst (en betaald). Na een week maar eens geïnformeerd naar de status van de bestelling. Geen reactie.. Op 17 oktober werd het product dan alsnog geleverd. Nu kreeg ik deze week een bericht van een incassobureau dat er nog een openstaande rekening is van de bestelling van 17 oktober. Meteen per mail gereageerd, geen reactie (ja, een aanmaning..) Wat een oplichters! Nooit wat bij bestellen!

Geplaatst op: 17-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: Wendy

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht in communicatie en service

Heb meerder keren een offerte aangevraagd met aanvullingen. Gebeld en gemaild maar krijgen geen antwoord. Slecht dus, als dit ook de garantie is voor de producten ...jammer.

Geplaatst op: 04-11-2023
Laatst bewerkt op: 04-11-2023
Geschreven door: Arie V.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geholpen met onze vragen

Wat een mooie winkel. Goed geholpen met onze vragen door Alexander van de tuinhuizenafdeling

Geplaatst op: 24-10-2023
Laatst bewerkt op: 24-10-2023
Geschreven door: Lenthe V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede snelle service

Ik had een tijd terug al een spa gekocht, ik had nog enkele vragen m.b.t. een missend stuk. Hiervoor heb ik telefonisch contact opgenomen met Ahmed en hij heeft mij direct geholpen en het ontbrekende onderdeel toegestuurd. Bedankt voor de goede en snelle service Ahmed.

Geplaatst op: 22-10-2023
Laatst bewerkt op: 22-10-2023
Geschreven door: Marianne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Goed gesprek gehad met Christian en zeer goed advies ontvangen. Het is een tijd geleden dat ik zo’n goede beleving heb gekregen bij een winkel.

Geplaatst op: 24-10-2023
Laatst bewerkt op: 24-10-2023
Geschreven door: Vico C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastische service

Over de levering kan ik nog niets schrijven maar ik verwacht dit aanstaande maandag.
Wat betreft de service en het persoonlijke contact met Merel, in 1 woord fantastisch.
Ze geeft direct antwoord, helpt met al je vragen, blijft vriendelijk en zeer professioneel. En stuurt zelfs nog een mail als je eventueel vragen hebt.
Dit is mijn eerste ervaring met Fonteyn maar zal zeker niet de laatste zijn.

Geplaatst op: 18-10-2023
Laatst bewerkt op: 18-10-2023
Geschreven door: Sandy

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fonteyn spas

Goed geholpen bij het maken van onze keuze. Zaten te twijfelen tussen twee spa’s en mede door de goede uitleg van Ahmed gekozen voor onze Spa. Wij kunnen niet wachten tot die geleverd word.

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering afspraak

Ik heb een fonteijn tuinhuis gekocht via bol.com.
Op bol stond levering binnen 5werkdagen. Dat is lekker snel maar ik was nog op vakantie. Ik heb contact met Annamarie gehad en toen heeft ze alles aangepast naar onze gewenste datum. Top service. Willen we zeker een keertje langs komen.

Geplaatst op: 22-10-2023
Laatst bewerkt op: 22-10-2023
Geschreven door: André W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Anders dan verwacht

Geweldige service ontvangen van Christian. Het onderdeel dat ik nodig had was meteen beschikbaar. Fonteyn is aan te raden.

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Lisa M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top afdeling Tuinhuizen

Wat een geweldig tuinhuizen team heeft Fonteyn toch. Zowel Jordy, Hendri als Alexander hebben mij geweldig geholpen met vragen over de levering, technische ontwetendheden en bij de aankoop.

Geplaatst op: 16-10-2023
Laatst bewerkt op: 16-10-2023
Geschreven door: Elvira H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Na een bezoek bij Fonteyn ben ik heel tevreden geworden over mijn keuze. Hierbij ondersteuning gehad van Christian met het vinden van het juiste product.

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Simon B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een ervaring!

Enkele weken geleden zijn we bij Fonteyn geweest. Op de outlet zijn wij goed geholpen door medewerker Merel. We hebben een prachtig ligbed gekocht. Gister een korte vraag gesteld telefonisch maar ook dan helpt Merel je deskundig! Wauw wat een winkel en wat een service.

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Jenet P. P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dank je wel

Dank je Alexander voor alle goede zorgen. We kunnen eindelijk genieten van onze tuin en tuinhuis!

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Paula H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fonteyn lost het op

Waar mensen werken, kunnen fouten worden gemaakt. Dat is geen probleem. Het gaat erom hoe ene bedrijf het oplost. Alexander en Jordi van Fonteyn hebben dit erg keurig gedaan. Ik kom zeker nog een keer terug in dit mooie bedrijf

Geplaatst op: 18-10-2023
Laatst bewerkt op: 18-10-2023
Geschreven door: Bas K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze aftersales service

Bij aanschaf heb je een fantastisch ruime keuze in verschillende spa’s. Maar na aankoop begint de ellende van gebrekkige service. Bezorg datum wordt door Fonteyn zonder overleg bepaald. Bij problemen als er service op locatie nodig is stelt Fonteyn ook zonder overleg een datum. Als dit niet schikt schuiven ze het probleem zonder pardon vooruit. Ik zit nu al ruim twee maanden met een niet goed functionerende Spa. Terugbellen doen ze niet. En als je zelf belt en je ongenoegen uit, hebben ze het lef om gewoon op te hangen. Bel je terug te en vraagt naar een leidinggevende? Je snapt het al die is er niet. Ze schuiven het vooruit en je wordt teruggebeld. Ja, ja.
Kortom, verlang je een adequate klantenservice en klachten afhandeling? Kies dan vooral een andere leverancier.

PS: en Dan schrijf je een review en wil je kiezen voor de minimale 1 ster voor service, is dat digitaal geblokkeerd en blijft alleen een gemaakte keuze van 2 sterren staan.
Anders gaan de gemiddelden zeker te hard onderuit. Wat slecht zeg, dat je een dikke onvoldoende nog niet durft te accepteren.

Geplaatst op: 14-10-2023
Laatst bewerkt op: 14-10-2023
Geschreven door: Edwin

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super goede ervaring!

Went to Fonteyn with my family. It’s a huge showroom so well organised and very inspiring . I was well helped by Ahmed who has a lot of knowledge :)

Geplaatst op: 10-10-2023
Laatst bewerkt op: 10-10-2023
Geschreven door: Ali Y.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed klantencontact

Mooi tuinkantoor gekocht bij Alexander van Fonteyn. Veel keus in de showroom en behulpzaam in het hele aankoopproces

Geplaatst op: 15-10-2023
Laatst bewerkt op: 15-10-2023
Geschreven door: Marijn V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bijgestaan

Alexander heeft ons fantastisch bijgestaan in een eindeloze discussie met Royal Well over missende materialen. Hij was echt een fijn tussenpersoon van Fonteyn. We komen zeker daar nog eens terug.

Geplaatst op: 13-10-2023
Laatst bewerkt op: 13-10-2023
Geschreven door: Annerose P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn

Er was wat onduidelijk over de levering van ons tuinhuis, maar Alexander heeft ons fantastisch geholpen en uitgelegd wat we moesten doen om de levering in te plannen. Fijn dat iemand met je meedenkt

Geplaatst op: 12-10-2023
Laatst bewerkt op: 12-10-2023
Geschreven door: Petra B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn personeel

Al 3x goed geholpen door Alexander met allerlei vragen over onze order. Hij is behulpzaam, geduldig en zeer vriendelijk. Fonteyn is een fijn bedrijf en heeft een mooie showroom. Groet Anneke

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 11-10-2023
Geschreven door: Anneke W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
We vonden wat we zochten

Vandaag geholpen door Alexander. Hij gaf goed advies over een tuinhuis en nadat we even moesten nadenken, besloten mijn partner en ik dat we eigenlijk niet verder hoefden te zoeken. Alexander vond wat wij zochten! Heerlijk als je zo ontzorgd wordt.

Geplaatst op: 05-10-2023
Laatst bewerkt op: 05-10-2023
Geschreven door: Rosa S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Picobello

Alles was picobello geregeld door Alexander en Jordi. Jordi hielp ons bij de verkoop en Alexander zorgde dat alles goed in gang werd gezet om de levering in de week dat wij het wilde ontvangen daadwerkelijk kregen. Fonteyn wees zuinig op deze mannen.

Geplaatst op: 09-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-10-2023
Geschreven door: Dennis D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Veel gedoe gehad met een tuinkas van Royal Well maar altijd was Alexander van Fonteyn mijn rots in de branding. Dit weekend hebben we eindelijk onze kas kunnen opbouwen! Nu gauw de zaadjes planten.

Geplaatst op: 08-10-2023
Laatst bewerkt op: 08-10-2023
Geschreven door: Roderik B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie showroom

Vandaag een bezoek gebracht aan de gigantische showroom van Fonteyn. Zo groot dat we er ruim 4u binnen zijn geweest. Omdat we wat informatie wilden, hebben we op de terugweg naar huis nog even gebeld met Fonteyn. Toen zijn we keurig te woord gestaan door Alexander. Hij gaf ons alle antwoorden die we nodig hadden. Daarom direct Tuinhuis Module bij hem besteld.

Geplaatst op: 07-10-2023
Laatst bewerkt op: 07-10-2023
Geschreven door: Marlayne V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hier moet je zijn

Als je mooie spullen voor in je tuin zoekt, moet je bij Fonteyn zijn. Als je dan wordt geholpen door Alexander ben je koning te rijk! Top gozer!

Geplaatst op: 07-10-2023
Laatst bewerkt op: 07-10-2023
Geschreven door: Andre W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fonteyn
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
1 beoordeling
9,5
HorecaVoordeelshop logo
HorecaVoordeelshop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 282 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kun je naar de website van Fonteyn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie