Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1672
Fonteyn logo
Website
fonteyn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5
Budgetdak.nl logo
Budgetdak.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

3,8
13% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Lees onze review over Fonteyn

Ons team van experts heeft Fonteyn geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fonteyn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fonteyn is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fonteyn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fonteyn.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fonteyn.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede ervaring

Tevreden! Op 22 mei 2021 jacuzzi Praise gekocht. In de showroom heel fijn geholpen door Mario. Echt een hele goede verkoper. Niet opdringerig en geeft je de tijd om te beslissen. Levering zou ongeveer 8 weken duren. Dit werden 7 weken. 👍
Transporteur Veldhuizen kwam op afgesproken tijd. Netjes tot de deur zoals afgesproken. Zeer nette vriendelijke man. Meteen de jacuzzi schoongemaakt en gevuld. Bleek er 1 van de jets te lekken 😱
Meteen de volgende dag gebeld. De klantenservice is zeer slecht bereikbaar en dan zeggen ze dat iemand van de reparatie je gaat bellen . Helaas, na vaak bellen en aandringen nog geen afspraak. Toen onze verkoper Mario gemaild . Dat heeft het verschil gemaakt! Mario heeft ook geholpen om een afspraak te krijgen voor reparatie. En op 20 juli hadden we een afspraak voor vandaag 9 augustus. Vanmorgen belde monteur Kroes/Patrick netjes een kwartier voordat hij aan de deur stond. Hij heeft de Jet netjes gemaakt.En hij gaf nog extra tips.
Nu alles netjes door Fonteyn is afgehandeld wilden wij deze positieve recensie plaatsen. Zo kan het dus ook.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Boukje

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima bedrijf, totdat je service nodig hebt!

Al jaren een jacuzzi en absoluut niet de goedkoopste, als dat er al toe doet. Levering ging jaren perfect, maar waarschijnlijk gaat dit bedrijf ten onder aan zijn eigen succes. Als je belt voor service kunnen ze je niet vinden in de systemen. Garantie op reparaties geven altijd een discussie, en het ergste is dat je echt weken moet wachten totdat ze een monteur beschikbaar hebben. 14 April storing aan jacuzzi gemeld en ze kunnen pas 6 mei komen! Dit gaat natuurlijk nergens over!

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 15-04-2022
Geschreven door: Cees Z.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij aankoop prima geholpen maar service daarna is waardeloos

We hebben hier een infrarood cabine gekocht, en zijn bij de aankoop prima geholpen en we kregen goede uitleg. Ook werd er gezorgd dat we de cabine op korte termijn nog geleverd kregen, dus dat was top! Helaas bleek bij het monteren dat er een paneel flink gebarsten was. Op onze melding hiervan kregen we direct de toezegging dat er een nieuw paneel toegestuurd zou worden. Dit was op 19 december 2021. We konden de cabine gelukkig wel afmonteren en gebruiken. Maar we hebben verschillende keren (via e-mail en telefonisch, 6x in totaal) gemeld dat we nog niets ontvangen hadden. Iedere keer kregen we weer de toezegging : "het wordt deze week verstuurd". Maar vandaag 27 februari 2022 hebben we nog steeds niets ontvangen.
Dus mensen weet waar je aan begint als je met Fonteyn in zee gaat. Ik las de recensies van te voren ook en dacht dat het wel mee zou vallen en dat de kans niet zo groot zou zijn deze pech te hebben. NIET dus, wees gewaarschuwd!!!!

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 27-02-2022
Geschreven door: Marijke N.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

We hebben een leuke dag gehad bij hun winkel. Ontspannen sfeer, gezellig.
Nu bij het afleveren van het product ontstaan een probleem. Ze kunnen me niet vertellen wanneer er geleverd gaat worden. De transporteur geeft aan dat het deze week zal zijn, ze bellen van tevoren maar het is woensdag en nog geen bericht. Mijn vrouw en ik hebben een drukke baan met veel afspraken. Die verzet ik niet even een dag van tevoren. Een beetje richting geven in de levertijd zou wenselijk zijn, in ieder geval de dag. Niets is mogelijk. De dame in kwestie aan de telefoon geeft aan dat het contact met de transporteur slecht is en ze niets voor mij kan betekenen. ???????? Wat is dit. Verbeter het dan, met de techniek van nu moet je het tot de minuut nauwkeurig kunnen bepalen. We wachten af hoe dit gaat lopen. Tot nu toe niet echt tevreden.

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 04-05-2022
Geschreven door: Jeroen V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Verkoop verloopt goed, maar daarna is er totaal geen communicatie! Lang verhaal kort”¦
Schuur met overkapping gekocht. Uiteindelijk in delen geleverd geplaatst/opgebouwd door niet vakbekwame medewerker( overal kieren ,spleten, deur die klemt, vloer waterpas schuurtje met overkapping niet) shuur wordt niet verankerd, dus waait met storm gewoon weg. dus Terugbelbeloftes worden je kunt wel zeggen NOOIT nagekomen. Volgens mij is een cursus communicatie geen overbodige luxe voor de medewerkers!
Ze hebben mooie producten, maar de service is allerbelabberdst en de communicatie ronduit slecht. Wij komen niet meer terug bij de firma Fonteyn en zullen dit bedrijf ook zeker niet aanraden aan anderen.

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 21-02-2022
Geschreven door: Hans V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterszooitje!

Ik heb nog nooit in mijn leven ergens zo veel spijt van gehad als een jacuzzi kopen bij Fonteyn. Bestellen gaat super (ze willen immers graag je geld ontvangen), leveren wordt lastig (wordt meerdere malen later gepland). Service is bijna onmogelijk, het is zelfs te veel moeite om het respect op te brengen om telefonisch te woord te worden gestaan! Bespaar jezelf een hoop geld, frustratie en ellende en koop hier niets!
Levering en service is 0 sterren, maar je moet minimaal 2 geven

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 21-04-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zodra je betaald hebt, besta je voor dit bedrijf niet meer en is de kwaliteit en snelheid van de geboden service, ver te zoeken.

Alles wat fout en verkeerd kan gaan bij Fonteyn, gaat ook fout en verkeerd. Dit kan natuurlijk gebeuren maar hoe je daarna als klant behandeld wordt, je meerdere malen zelf weer moet bellen om de storing en/of klacht onder de aandacht te krijgen, is verre van professioneel. Het is de arrogantie ten top en men geeft je het gevoel dat je blij moet zijn om bij Fonteyn te mogen kopen en verder niet moet zeuren.

In een notendop:
- Enkele keren moeten aangeven dat de beloofde offerte nog steeds niet ontvangen is.
- Door Fonteyn een verkeerd linkje gestuurd waardoor de betaling op een verkeerde rekening us terecht gekomen! Nu is er echt een probleem, geen betaling, geen levering.
- Stoïcijns blijven volhouden te leveren op dinsdag. 3 maal aangegeven dat er dinsdag toch echt niemand thuis is. Geen probleem, we passen de levering aan. Wanneer komen ze,....dinsdag!
- Fonteyn, mijn pomp blijft 24 uur per dag aan. Gaan we oplossen beste klant, over 4 weken plannen wij een monteur die dan over 4 weken bij u langs komt.
- Monteur is eindelijk geweest en constateert samen met mij dat de ombouw van onze spa niet juist gemonteerd is. Dit moet hersteld worden. Zelf merken wij dat bepaalde functies van de spa niet meer werken. Eindeloos bellen met Fonteyn, elke keer weer een ander aan de telefoon, het hele verhaal weer opnieuw uitleggen, noem maar op. Belofte op belofte om teruggebeld te worden wat dus niet gebeurd en je de volgende dag weer zelf moet bellen. Dan nog even een arrogante mail van de service medewerker dat hij niet is aangenomen bij Fonteyn om de telefoon aan te nemen en klanten te woord te staan en wij rustig op onze beurt moeten wachten.
- Uiteindelijk vorige week maar aangegeven graag de directie te willen spreken en/of onze verkoper. De door ons gekochte Spa werkt nog steeds niet na 3 maanden, de beloofde service planning welke wij na 4 weken nu zouden krijgen, is afgelopen weekend ook niet verstuurd!

Geplaatst op: 03-04-2022
Laatst bewerkt op: 03-04-2022
Geschreven door: René T.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechter dan slecht

Zwemspa gekocht, geleverd. So far so good, echter rolcover niet erbij. Klapcover tijdelijke oplossing, na paar maanden alsnog omgewisseld. trapje niet erbij, half jaar op moeten wachten maar hier ontbrak eea. Monteur wist niet hoe in elkaar te schroeven.
Beschadigde panelen om laten wisselen, monteur zeer slordig en onbekwaam. In base van spa zaten gaten voor watmtepomp dicht laten maken, erg slordig gemaakt, lekkage aan buis door slangenklem op verkeerde plek gebruikt. Slechte communicatie, slechte service , raad iedereen aan om met dit bedrijf geen zaken te doen. Laat je niet in de maling nemen door de mooie sjowroom....

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 25-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen communicatie

Verkoop verloopt goed, maar daarna is er totaal geen communicatie! Lang verhaal kort”¦
Schuur met overkapping gekocht. Uiteindelijk in delen geleverd waardoor plaatsing niet goed kon gaan. Deuren ontbraken, raam was fout, overkapping was er niet. Eerst schuur (met gat erin voor de deuren) geplaatst door monteurs. Het waren ook de monteurs die ons moesten vertellen dat de spullen er niet waren. Ruim 2,5 maand later andere monteurs met overkapping die volgens offerte en maten op de doos 300x300cm zou moeten zijn, maar het was 290x290cm. Bestrating op maat gelegd, schuur door monteurs zo gebouwd dat de overkapping van 3 meter er precies naast past”¦ nu een rand van 10 cm over! De installatie verliep niet goed waardoor wij uiteindelijk zelf de plaatsing hebben afgemaakt, omdat de irritatie inmiddels een gevaarlijk hoog niveau had bereikt.
Terugbelbeloftes worden je kunt wel zeggen NOOIT nagekomen. Volgens mij is een cursus communicatie geen overbodige luxe voor de medewerkers!
Ze hebben mooie producten, maar de service is allerbelabberdst en de communicatie ronduit slecht. Wij komen niet meer terug bij de firma Fonteyn en zullen dit bedrijf ook zeker niet aanraden aan anderen.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Helen A.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze communicatie

Tijdens het koopproces goed geholpen, daarna alleen maar waardeloos geen enkele communicatie mogelijk. Geen enkel antwoord, niets

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ad E.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima producten. maar afspraken worden niet nagekomen. Onbetrouwbaar bedrijf.

Prima producten maar afspraken maken gaat niet bij dit bedrijf. ondanks beloftes word je niet teruggebeld en denk je een leverdag te hebben afgesproken dan komen ze niet. je moet overal zelf achteraan, zelfs als je telefonisch een afspraak hebt gemaakt. Verder zijn de medewerkers niet klantvriendelijk. Het lijkt alsof ze het werk niet aan kunnen.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Henk

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongelofelijk slecht bedrijf

Jammer dat ik de recensies niet eerder heb gelezen. Na het bestellen en betalen van een carport met een levertijd van 3-5 weken blijkt nu dat er 8 weken vertraging is . Op mijn reactie hoe dit is ontstaan zegt de medewerker; je moet de levertijden op onze site niet zo letterlijk nemen. Hoezo? Dit is puur klantbedrog! Na een paar krachttermen het gesprek beeindigd en een mail gestuurd om de order te cancelen. Na 5 dagen nog een mail gestuurd en nog steeds geen reactie ontvangen. Ze hebben intussen de levertijd op de site van naar 8-10 weken aangepast. Vandaag telefonisch contact opgenomen, want ik wil die carport niet meer hebben en mijn geld terug. Volgens de overigens vriendelijke dame wordt het geld binnen 5 werkdagen teruggestort. Hopelijk gaat dit ook gebeuren maar dit neemt niet weg dat de klant door dit bedrijf niet serieus wordt genomen.

Geplaatst op: 11-05-2022
Laatst bewerkt op: 11-05-2022
Geschreven door: Cor V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos.

Ik probeer al 5 maanden met het bedrijf fonteyn in kontakt te komen. Mijn e-mail is jelkejager@live.nl.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 21-04-2022
Geschreven door: Jelke J.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Frusterende ervaring met incompente werknemers

Eind Januari heb ik een berging met overkapping besteld bij Fonteyn en werd vriendelijk geholpen door Alexander. De communicatie was prettig en vlot . We kwamen tot overeenkomst over alle voorwaarden en hebben alles duidelijk afgesproken ( dacht ik) . De door ons bestelde overkapping met berging kon uiteindelijk niet geleverd worden , ondanks dat hij nu nog steeds op de site staat en we moesten genoegen nemen met een ander model. Dit was niet prettig en ontstaan door miscommunicatie van de zijde van Fonteyn. De plaatsing van de overkapping werd op de ochtend van plaatsing vanwege corona onder het personeel gecancelled . Op uitdrukkelijk verzoek van mijn kant met urgentie verplaats naar de volgende week . Dit ivm de stratenmaker, die bij ons gepland stond voor de afwerking van de bestrating. Er kwamen op de afgesproken dag geen monteurs en bij navraag telefonisch was niemand op de hoogte van de gemaakte afspraken . Vervolgens elke dag gebeld en gemaild om opheldering te krijgen , maar er was geen enkele mogelijkheid antwoorden te krijgen waar het misgegaan was of zicht op een oplossing. Geen enkele reactie op telefoontjes met terugbelverzoek of mails Pas bijna een week later en na dreigen met een juridische procedure ( Fonteyn ingebreke stellen > 2 weken afwachten en dan na 2 weken overgaan tot ontbinding van de overeenkomst en terugbetaling van de aanbetaling) reactie gekregen van Alexander . De overkapping met berging bleek door vertraagde leveringen helemaal nog niet leverbaar .Cancelen van de montage vanwege corona onder de monteurs was dus niet conform de feiten ! Ik heb de order onmiddelijk geannuleerd en mijn aanbetaling teruggekregen, maar beveel dit bedrijf zeker niet aan . Tot het sluiten van de deal is alles prima, maar daarna is er zeer slechte communicatie en service . Bedenk goed waar je aan begint als je bij Fonteyn koopt , het valt niet altijd mee. Via een juridische procedure ( ingebrekstelling en daarna ontbinden van de overeenkomst ) kun je wel het een en ander bereiken, maar dat neemt niet alle ergenissen en frustraties weg. Ik kijk voortaan wel beter uit .

Geplaatst op: 09-04-2022
Laatst bewerkt op: 09-04-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Horror service

In de prachtige showroom valt op dat veel artikelen extreem hoog zijn geprijsd. Uiteindelijk toch wat producten gevonden die we de prijs waard vonden. Bij afhalen eindeloos van het kastje naar de muur gestuurd. Slordig magazijn waar je buiten moet wachten tot een van de medewerkers een helder moment heeft en je komt helpen. Heb een uur erover gedaan om twee stoelen op te halen. Tot twee keer gebeld. Krijg dan reacties als don’t shoot the messenger of nee dan moet u niet bij mij zijn. Wil je onderzoeken of je al verlicht bent? Ga hier wat kopen. Ben je nog vredig aan het eind dan wat mij betreft wel. Te weinig concurrentie dat is aan alles te merken

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 25-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar of helemaal niet zowel telefonisch als via de chat.

Je kan de firma niet bereiken zowel telefonisch als via de chat.
Lijkt wel of ze niets willen verkopen.
Ook staan er zaken in de zogezegde show modellen en daadwerkelijk toen we kwamen worden ze gewoon nieuw geleverd en dan met een boord erbij Valentijn aanbieding.
€8300 naar 5000 euro. Geloof jij dat ik niet.

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 22-02-2022
Geschreven door: Eric G.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service

Juni 2021 een veranda gekocht levertijd Max 3 maanden
Nu eind jan 2022 nog steeds niet volledig geleverd
Zo vaak gebeld met de belofte dat je teruggebeld wordt maar dat gebeurt nooit
Alleen met de facturen zijn ze snel
Wees gewaarschuwd mensen

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Renate K.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde service

Tuinhuis besteld in maart, volgens verkoper product op voorraad, dus niet. Levertijd 6 weken medio mei. Begin mei zelf contact opgenomen diverse keren half uur in de wacht, mededeling u wordt terug gebeld. Er wordt nooit teruggebeld. De persoon die je moet hebben is altijd druk. Als je vraagt naar de manager is de persoon die je moet hebben ineens wel bereikbaar. Uiteindelijk product niet geleverd, wordt juli. Ook toen niet geleverd zelf maar conact opgenomen. Ook juli werd niet gehaald, het zou december gaan worden. Helaas al een aanbetaling gedaan, voorstel om een alternatief te nemen met verplicht bijbetalen. Wat een ..... Service. Met afleveren uiteindelijk chauffeur gesproken. Die gaf aan dat tijdig uitleveren een drama is, bij alle klanten waar hij komt hoort hij gelijke verhalen. Niet bereikbaar, niet terugbellen, niet reageren op mails. Het lijkt erop dat dat gewoon de standaard werkwijze is. Kortom ik doe nooit meer zaken met fonteyn en wil ieder aanraden dit ook niet te doen, wat een k.. bedrijf

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde service vanuit Fonteyn, maar (externe) monteur was ok!

Een schuur besteld, maar zonder te communiceren werd deze niet geleverd. Na diverse telefoontjes en paar dagen later waarbij de medewerkers de leidinggevende afschermden, kregen we eindelijk leidinggevende te pakken. Drukte, ziekte, etc. Begrijpelijk. Maar niet communiceren was niet begrijpelijk. Nieuwe leverdatum afgesproken. Weer niets. Weer geen communicatie.
Uiteindelijk anderhalve maand later is wel geleverd omdat de verantwoordelijke vrij was. De monteur was overigens prima!

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Administratieve puinhoop

Fonteyn is een fantastische winkel met zeer mooie artikelen. Een rondje winkel is echt heel plezierig. Tot je iets koopt. Eerste aankoop was een schommelstoel, na deze betaald te hebben konden wij hem ' achter' ophalen. Na lang wachten bleek de stoel niet voorradig te zijn. Op zich werd dit netjes opgelost door hem later gratis thuis te leveren. 2e artikel bestelde en betaalde ik via de website met de optie zelf ophalen. Ik ontving geen enkele bevestiging. Pas na mijn telefonisch verzoek ontving ik een bevestiging van betaling. 3 dagen later werd ik gebeld dat het artikel de aankomende 6 weken niet geleverd kon worden. Na 4 dagen mijn betaling terug gestort gekregen, zwaar teleurgesteld.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

waardeloos wat een flut bedrijf, niets kan geregeld worden, op mails word niet geantwoord, wij willen graag bij een set geen ronde tafel maar een rechte tafel, dit kan niet, de stoelen zaten heerlijk maar wij willen er een rechte tafel bij, dit is niet mogelijk. nee voor ons geen FONTEYN meubel directie doe hier iets aan!!!!!!

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 17-05-2022
Geschreven door: Jan C.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg slecht

Zwembad osmose
Na 2 jaar bellen emailen nog steeds amper te bereiken. Kom je als klant binnen dan zijn het prima verkopers .Ze vergeten alleen te vertellen dat de wanden niet goed zijn behandeld en er na 3 jaar osmose optreedt! En dan begint t drama 2 jaar lang ben ik bezig. En nog niet opgelost. Genoeg beloftes zijn er geweest maar komen niets na.
Lange wachttijden aan de telefoon om dan te horen sorry ze zijn nu niet te bereiken ze bellen u terug ....
Niet dus !!!
Advies help je klanten.

Geplaatst op: 12-05-2022
Laatst bewerkt op: 12-05-2022
Geschreven door: Mmj W.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos nooit meer hier iets kopen

Lounge set gekocht in juni 2021 pas geleverd in april 2022 en dit na veel zelf bellen, ook aangegeven dat het alleen op woensdag of zaterdag geleverd kan worden, en dan als nog op maandag inplannen, zelfs na telefoon gesprek weer inplannen op maandag, en weer gemeld dat dit niet gaat, en weer een bericht ontvangen dat ze het nu maar op donderdag bezorgen, we hebben er maar een vrije dag voor genomen, nu blijkt dat glasplaat van de lounge tafel stuk in de doos te zitten, weer bellen en moesten nu weer een foto hier van mailen, en weer horen we niks van dit bedrijf wat ze er mee gaan doen, dit is dus de service van dit bedrijf.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 12-04-2022
Geschreven door: Eric B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Je moet altijd eerlijk zijn geen klanten voor liegen
Ik ben zeer ontdaan wat een bedrijf .aar als je zo groot bent maakt 1klant meer of minder niet
Uit

Geplaatst op: 29-03-2022
Laatst bewerkt op: 29-03-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren niet, onbetrouwbaar, geen contact mee te krijgen.

Zwembad gekocht maar na betalen van rekening zeer slecht in communicatie en niet nakomen van afspraken. Wacht al een jaar op een roldeck. Onbetrouwbaar niet klantvriendelijk en onwaardig als winkel

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 14-03-2022
Geschreven door: Peter E.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 1 maand bestelling nog niet ontvangen.

9 december een aqua finess pakket besteld en betaald. Nog steeds niets ontvangen! En zoals altijd bij dit bedrijf kan de telefoniste mij niet doorverbinden met de persoon die er over gaat.
Fonteyn ga niet iets verkopen wat je helemaal niet op voorraad hebt!

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anita V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting en waardeloze service bij zwembad aankoop

Vorige jaar een polyester zwembad gekocht met alles er op en aan. Alles wat ik heb gekocht is kapot aangeleverd of in 1 jaar kapot gegaan.
Het ergste is nog dat het polyester zwembad a 9k qua toplaag kapot is maar nu het in de grond zit is er weinig aan te doen. Deze kwestie sleep al meer dan een half jaar maar Fonteyn kan het niet oplossen. Na vele mails, bellen en brieven blijft het stil en komt Fonteyn zijn garantie niet na. Ik adviseer u koop hier geen spullen voor een inbouw zwembad, het is slechte kwaliteit en geen service en ze nemen hun verantwoordelijkheid niet. Ik denk dat ik maar naar de rechter ga.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 27-05-2022
Geschreven door: Joris I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden. Slechte communicatie

Zie mijn review.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 20-05-2022
Geschreven door: Marijke C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Infrarood dabine gekocht door mijn zoon ivm uitzaaiingen. Januari geplaatst en mijn zoon is toen zo ziek geworden dat hij er geen gebruik van heeft kunnen maken.

Mijn zoon is overleden. Heb tot 2 keer een mail gestuurd met de vraag of wij de infraroodcabine, uiteraard gereduceerd, mogen retourneren. Geen reactie ontvangen. Donderdag jl. gebeld, totaal geen sympathie of condoleance, het antwoord is NEE! Ben heel erg teleurgesteld dat niet eens te moeite wordt genomen om mee te denken. De infrarood cabine is niet gebruikt.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 20-05-2022
Geschreven door: Marijke C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets kopen daar

Na aankoop en plaatsing van een dure zwemspa blijkt deze niet te werken. Na een week van mailen en bellen krijg ik vandaag bericht dat ze binnen 5 weken!!! gaan langskomen om dit te bekijken.
Mooie winkels, gladde verkopers maar goede raad, ga enkel kijken en plaats je bestelling ergens anders.

Geplaatst op: 17-04-2022
Laatst bewerkt op: 17-04-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fonteyn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5
Budgetdak.nl logo
Budgetdak.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,8 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kun je naar de website van Fonteyn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie