Tuinmeubels.nl logo

Tuinmeubels.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tuinmeubels.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4531
Tuinmeubels.nl logo
Website
tuinmeubels.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tuinmeubels.nl

Wat is er leuker om op een zonnige dag met een drankje erbij even in de tuin te zitten? Of misschien nodig je wel graag wat vrienden uit voor een barbecue en een beetje loungen in jouw groene oase. Dat wordt natuurlijk allemaal nog een stuk beter en aangenamer gemaakt als je ook beschikt over de juiste tuinmeubelen. Ben jij op zoek naar meubilair voor de tuin zoals bijvoorbeeld een parasol of een tuintafel? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres. Maar natuurlijk weet je graag op voorhand wat de klanten van Tuinmeubels.nl over het bedrijf vertellen. Hier vind je hun ervaringen, beoordelingen en reviews terug. Zo maak jij zonder twijfel de correcte inschatting over Tuinmeubels.nl.

Over Tuinmeubels.nl

Tuinmeubels.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met tuinmeubilair. Je vindt er een ruim assortiment aan leuke producten van allerhande topmerken. Zo kan je in het aanbod merken terugvinden als Lesli Living, Cosi, Taste by 4 Seasons, Madison en ga zo maar door. Naast een webshop beschikt Tuinmeubels.nl ook over een grote showroom in Tilburg waar je persoonlijk een kijkje kunt komen nemen. Lekker handig om jouw beslissing een stukje gemakkelijker te maken. Bij Tuinmeubels.nl mikken ze vooral op een lage prijs, een goede kwaliteit en een stevige service. Zo pakken ze bij Tuinmeubels.nl uit met een laagste prijs garantie en werken ze met een eigen bezorgservice. Daarbij wordt overigens ook het milieu niet uit het oog verloren. Het eigen wagenpark rijdt rond op biobrandstof! Blijf je graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen? Bezoek dan zeker even de socials!

Waarom kiezen voor Tuinmeubels.nl?

Tuinmeubels.nl is een webwinkel die in de eerste plaats een lage prijs en een groot aanbod heeft. Zo is de webshop onderverdeeld in categorieën als tuinsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden, parasols, overkappingen en meer. Je vindt er alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een stijlvol en praktisch verlengstuk van het huis te maken. Bij Tuinmeubels.nl geniet je in de regel van 25% korting op de adviesprijs en bovendien wordt er al gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van 30 euro. Wil je snel zoeken op de website? Dan maak je natuurlijk gebruik van de handige zoekbalk op Tuinmeubels.nl. Heb je een keuze kunnen maken? Dan mag je de levering verwachten binnen enkele werkdagen. Ook goed om te weten is dat je tot 14 dagen na ontvangst de tijd hebt om jouw bestelling zonder opgave van reden retour te sturen.

Is Tuinmeubels.nl betrouwbaar?

Tuinmeubels.nl is lid van een groter concern dat een groot aantal bekende en minder bekende webshops uitbaat. Bovendien is Tuinmeubels.nl al enige jaren actief binnen de sector en beschikken ze over een fysieke showroom waar je bij vragen en problemen terecht kunt. Tuinmeubels.nl heeft ook een eigen klantendienst en is bovendien ook gewoon een Nederlands bedrijf. Dat betekent dat ze de Nederlandse wetgeving moeten volgen en je op de website ook gewoon info zoals het btw nummer en KvK-nummer terug kunt vinden. Op dit website vind je ook beoordelingen en reviews van hun klanten terug en kan je daarenboven veilig betalen. Dat kan via onder andere iDeal, AfterPay en op nog veel meer manieren. Ten slotte is het ook goed om te weten dat Tuinmeubels.nl lid is van het keurmerk Webshop Keurmerk.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een vraag zit voor de klantendienst van Tuinmeubels.nl of dat je een probleem hebt. In dat geval zijn er verschillende manieren om contact te nemen. De klantendienst is zeven dagen op zeven actief en kan bereikt worden per telefoon, via mail of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kan je een berichtje sturen via één van de profielen op sociale media of je kunt gebruik maken van de live chat functie op de website. Heb je een klacht? Dan kan je dit laten weten aan de klantendienst of je kunt meteen de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk inschakelen. In de regel ontvang je van de klantendienst binnen een werkdag een antwoord, bij klachten kan dit net iets langer duren.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar reviews en beoordelingen van Tuinmeubels.nl. Heb jij ervaring met deze webwinkel? Dan horen we graag naar jouw verhaal. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de spullen? Is de prijs echt zo laag? Hoe zat het met de bezorging en de service? Zou je opnieuw kopen bij Tuinmeubels.nl?

Reviews over Tuinmeubels.nl

Gerelateerde bedrijven

Plantje.nl logo
Plantje.nl
8 beoordelingen
7
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Tuinmeubels.nl

Tuinmeubels.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tuinmeubels.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tuinmeubels.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tuinmeubels.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Tuinmeubels.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van tuinmeubels.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tuinmeubels.nl.

Geplaatst op: 03-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tuinmeubels.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plantje.nl logo
Plantje.nl
8 beoordelingen
7
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinmeubels.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tuinmeubels.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinmeubels.nl actief?

Tuinmeubels.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinmeubels.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tuinmeubels.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie