Tuinvoordeel.eu logo

Tuinvoordeel.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tuinvoordeel.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1988
Tuinvoordeel.eu logo
Website
tuinvoordeel.eu
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tuinvoordeel.eu

Wil je graag een aankoop doen bij Tuinvoordeel.eu? Dan wil je uiteraard eerst weten of het bedrijf betrouwbaar is en of je zonder problemen bij deze onderneming kunt bestellen. Op deze pagina lees je diverse reviews en ervaringen, waardoor je een goede indruk krijgt van de betrouwbaarheid van deze onderneming en de producten die het bedrijf aanbiedt.

Over Tuinvoordeel.eu

Tuinvoordeel.eu is een ervaren en populaire tuinwebshop die zich richt tot de verkoop van vele tuinbenodigdheden. Het bedrijf begon in 2006 met enkel de verkoop van bloempotten en is momenteel uitgegroeid tot een zeer grote webshop met een zeer breed assortiment aan allerlei producten. De webshop is een plek voor tuinliefhebbers en handige doe-het-zelvers die graag snel en gemakkelijk producten willen bestellen voor in de tuin of het terras. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede service en streeft naar een zo optimaal mogelijke kwaliteit van haar producten.

Waarom kiezen voor Tuinvoordeel.eu

Ben je op zoek naar artikelen voor in je tuin of terras? Dan is een bezoek aan de webwinkel van Tuinvoordeel.eu zeker aan te raden. Tuinvoordeel.eu is namelijk een zeer uitgebreide webwinkel waar je terecht kunt voor al jouw tuin en terras artikelen. De webwinkel heeft een breed assortiment en biedt gunstige prijzen en algemene voorwaarden. Zo worden de producten boven een bepaald bedrag standaard gratis bij je thuis geleverd en kun je een medewerker van Tuinvoordeel.eu altijd bereiken voor vakkundig advies en voor een vrijblijvende offerte voor een tuin ontwerp. Mocht je niet geheel tevreden zijn met jouw bestelling bij Tuinvoordeel.eu kun je altijd eenvoudig beroep doen op het retourbeleid van de webwinkel, en kun je jouw producten zorgeloos retourneren.

Is Tuinvoordeel.eu betrouwbaar?

Tuinvoordeel.eu is onderdeel van Gruteke, een Tuinontwerp en -adviesbureau uit Oud Gastel. Naast dat Tuinvoordeel.eu onderdeel is van Gruteke, is de onderneming ook succesvol en heeft Tuinvoordeel.eu een hoge naamsbekendheid. Daarnaast voldoet de webwinkel Tuinvoordeel.eu aan belangrijke veiligheidsnormen, zoals veilige betaalvoorwaarden en een webwinkel keurmerk.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van Tuinvoordeel.eu spreken? Benader dan de klantenservice van Tuinvoordeel.eu via telefonisch contact of per mail. Ook kun je voor eventuele opmerkingen, vragen en klachten je richten tot een van de sociale mediakanalen waarop Tuinvoordeel.eu actief is, zoals Facebook of Twitter. De medewerkers van Tuinvoordeel.eu staan je graag te woord voor vragen en geven je daarnaast ook graag persoonlijk advies over het zo optimaal mogelijk inrichten van je tuin en terras.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinvoordeel.eu? Laat andere mensen dan weten hoe jouw ervaringen met Tuinvoordeel.eu zijn en help mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om wellicht ook bij deze onderneming een aankoop te plaatsen. Laat andere weten hoe jij over de kwaliteit van de producten van Tuinvoordeel.eu en hoe de service van het bedrijf is. Laat andere daarnaast ook weten of jij het bedrijf zou aanbevelen en of je wellicht vaker bij deze onderneming zou gaan bestellen.

Reviews over Tuinvoordeel.eu
Gerelateerde bedrijven
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Waterton.nl logo
Waterton.nl
1 beoordeling
10
Toptuincentrum logo
Toptuincentrum
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tuinvoordeel.eu

Het bedrijf Tuinvoordeel.eu is geverifieerd door ons. De webshop tuinvoordeel.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinvoordeel.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinvoordeel.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tuinvoordeel.eu is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tuinvoordeel.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tuinvoordeel.eu.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke tuinspullen

Ik bestel hier altijd mijn tuin spullen als ik deze nodig heb aangezien ze hier een van de goedkoopste zijn in vergelijking met andere webshops of winkels in het echt.

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renée M.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinvoordeel.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Waterton.nl logo
Waterton.nl
1 beoordeling
10
Toptuincentrum logo
Toptuincentrum
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinvoordeel.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tuinvoordeel.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinvoordeel.eu actief?

Tuinvoordeel.eu is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinvoordeel.eu reviews? Dan kun je naar de website van Tuinvoordeel.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie