Solarlampkoning logo

Solarlampkoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Solarlampkoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1919
Solarlampkoning logo
Website
solarlampkoning.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Solarlampkoning

Verlichting in je tuin nodig? Dan zijn solarlampen een uitkomst. Waarschijnlijk vond je dat zelf ook al en ben je zo terecht gekomen op de site van Solarlampkoning. Een breed assortiment aan lampen voor in je tuin en je hebt vast al iets gevonden waar je wel interesse in hebt. Nu komt alleen de vraag bij je naar boven of Solarlampkoning wel betrouwbaar is. En dus ben je hier beland: om reviews te vinden over dit bedrijf. Beoordelingen van anderen zeggen immers veel meer over een bedrijf dan alleen maar het eigen stukje op de site over zichzelf. Iedereen zegt immers dat ze de beste zijn. Gelukkig kan je hier dus ervaringen van anderen lezen én kan je zelf ook jouw beoordeling hier kwijt, als je uiteindelijk iets bij ze hebt gekocht. Wij hebben het plaatje over Solarlampkoning compleet gemaakt door nog meer informatie op te zoeken. Zo lees je hier meer over de werkwijze van het bedrijf en wat ze allemaal verkopen.

Over Solarlampkoning

Solarlampkoning is gespecialiseerd in tuinverlichting. Dit kan gaan om wandlampen, staande lampen maar bijvoorbeeld ook Led-spots. Verlichting voor in je tuin om zo je paradijsje lekker sfeervol te maken. Maar ook schijnwerpers voor duidelijk licht op je buitenterrein is hier te vinden. Ze hebben naast de webshop ook een showroom in Den Bosch, waar ook het kantoor gevestigd is.

Waarom kiezen voor Solarlampkoning

Kiezen voor Solarlampkoning is natuurlijk in de eerste plaats vanwege het brede assortiment op het gebied van tuinverlichting. Voor iedere tuin en iedere wens is er zo wel iets te vinden. Of het nu om decoratie gaat, sfeer of juist goede verlichting. Solarlampkoning ziet zichzelf niet alleen als koning op het gebied van solarlampen. Ze vinden dat ze daarnaast ook koning zijn op het gebied van prijzen, kwaliteit en service. Drie punten waar je als consument natuurlijk blij van wordt. Andere speerpunten zijn:

  • Vandaag bestellen, morgen in huis
  • Twee jaar garantie op ledverlichting, die van hoge kwaliteit is
  • Meer dan € 99,00 besteld is gratis verzending, anders maar € 3,95
  • De klantbeoordeling ligt hoog (9,3)
  • Alles wordt uit eigen voorraad geleverd
  • Ledlampen met een hoge lichtopbrengst

Genoeg redenen om te kiezen voor Solarlampkoning dus.

Is Solarlampkoning betrouwbaar?

Door de hoge klantbeoordelingen (9,2 uit 10.336 reviews) kan je er wel vanuit gaan dat het een prima bedrijf is. Ze dragen het logo van Webwinkel Keur, waarmee ze dus voldoen aan de eisen van dit keurmerk. Doordat ze gespecialiseerd zijn in tuinverlichting zullen ze ook als geen ander weten wat wel en wat niet van goede tuinkwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Bij klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice. Liefst via mail. In principe heb je antwoord binnen 24 uur. Ze doen hun uiterste best om eventuele problemen op te lossen. Er zit twee jaar garantie op de producten. Deze garantie verloopt direct via Solarlampkoning, zodat er geen onnodige wachttijden zijn. Hierdoor kunnen reparaties veel sneller gedaan worden. De klantservice is te bereiken via het formulier op de site, via mail, whatsapp of telefonisch. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Ook is de showroom te bezoeken in Den Bosch.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet jij al van tuinverlichting via Solarlampkoning? Zou je dan andere belangstellenden willen vertellen hoe tevreden je bent (of juist niet) en dus hier een beoordeling willen achterlaten? Laat in je review niet alleen het cijfer weten wat je ze geeft, maar ook waarom. Leg uit wat jou zo (on)tevreden maakt. Was de levering op tijd, hoe goed werkt de solarlamp en hoe was het contact met de klantenservice, om maar een paar voorbeelden te noemen. Door dit duidelijk te vertellen kunnen anderen zich een duidelijk beeld vormen van Solarlampkoning. Met jouw recensie maak je het plaatje nog completer!

Reviews over Solarlampkoning

Gerelateerde bedrijven

Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
3 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
Wants&Needs logo
Wants&Needs
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Solarlampkoning

Solarlampkoning is geverifieerd door ons expert team. De webshop Solarlampkoning bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Solarlampkoning lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Solarlampkoning. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van solarlampkoning.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van solarlampkoning.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Solarlampkoning.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie verlichting

Ik heb hier wat buitenverlichting gekocht voor rond om mijn huis. Het ziet er erg mooi en sfeervol uit en het was ook gemakkelijk om te installeren. De prijs kwaliteitsverhouding was erg goed!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Solarlampkoning


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
3 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
Wants&Needs logo
Wants&Needs
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Solarlampkoning een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Solarlampkoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Solarlampkoning actief?

Solarlampkoning is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Solarlampkoning reviews? Dan kun je naar de website van Solarlampkoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie