Licht-Geluid.nl logo

Licht-Geluid.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Licht-Geluid.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1784
Licht-Geluid.nl logo
Website
licht-geluid.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Licht-Geluid.nl

Ben je op zoek naar professioneel licht, geluid en aanverwante producten? Misschien ben je als vereniging bezig met het organiseren van een feestje? Of misschien ben jij een DJ of producer op zoek naar de hoogste kwaliteit? Hoe dan ook is Licht-Geluid.nl gegarandeerd één van de eerste aanbieders waar je op uitkomt. Ben je op zoek naar reviews over Licht-Geluid.nl? Hoe echte klanten van deze webshop de werking ervan beoordelen? Wat hun ervaringen zijn met Licht-Geluid.nl? Op deze pagina hebben wij alle reviews, beoordelingen en ervaringen met Licht-Geluid.nl voor je op een rij gezet.

Over Licht-Geluid.nl

Licht-Geluid.nl is een webshop die gespecialiseerd in alles wat met licht en geluid te maken heeft. Je vindt er 100 volt apparatuur, DJ-gear, kabels, beeld/AV en alles wat er min of meer verwant aan is. De webshop zelf is een naam als een klok binnen de sector door de lange geschiedenis ervan. Reeds sinds 1993 is Licht-Geluid.nl online actief binnen de sector. Een startdatum waarmee ze in hun segment de eerste waren. Licht-Geluid.nl steunt vooral op een gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijke website, een veilige bestelomgeving en een uitstekende after sales. Ondervind je problemen met één van de producten na verkoop of verhuur ervan? Dan kan je altijd contact opnemen met de specialisten van de webshop. Bovendien vind je op de website ook een blog met tal van behulpzame artikels en is er ook een forum voor eventuele vragen en/of problemen.

Waarom kiezen voor Licht-Geluid.nl?

Bij Licht-Geluid.nl vind je een ruim assortiment aan apparatuur voor iedereen die actief is binnen het segment. De webshop is onderverdeeld in de categorieën audio, DJ-gear & spullen, studio-apparatuur, instrumenten, verlichting en decoratie, LED-verlichting, Flightcase & DJ tassen, Flightcase materialen, beeld & VJ-gear, en ga zo maar door. Je vindt er apparatuur van A-merken als Infinity, Showgear, Audac, Artecta, DAP, Duratruss en nog veel meer. Bestel je in Nederland? Dan geniet je van gratis verzending bij een bestelling boven de 50 euro. Onder de 50 euro bedragen de verzendkosten 6,95 euro. Naar België bedragen de verzendkosten dan weer altijd 7,5 euro. Doorgaans wordt er geleverd binnen de 1 à 2 werkdagen. Betalen kan met iDeal, Visa, Mastercard en ook PayPal. Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de onderneming? Dan kan je één van de social media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube volgen.

Is Licht-Geluid.nl betrouwbaar?

Licht-Geluid.nl is een website die al sinds 1993 actief is binnen de sector. Dat op zich is al een vrij goed teken wat de betrouwbaarheid betreft. Bovendien vind je op de website meteen de relevante bedrijfsgegevens zoals het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer terug. Vraag je je je af hoe je bijvoorbeeld een artikel kunt retourneren? Dan vind je dat bij de algemene voorwaarden duidelijk omschreven net zoals de procedures voor heel wat andere situaties. Licht-Geluid.nl beschikt tevens over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen en biedt een veilige betaalomgeving aan. Ten slotte is de webshop ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Stichting Webshop Keurmerk. Redenen genoeg dus om met overtuiging te kunnen melden dat Licht-Geluid.nl een betrouwbare site is.

Klantenservice en klachten

Vind je tussen de veelgestelde vragen het antwoord op jouw vraag of probleem niet terug? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Licht-Geluid.nl. Dat kan per mail en op de website vind je diverse mailadressen voor diverse thema’s en topics. Contact opnemen kan op werkdagen ook telefonisch of via één van de social media profielen. Heb je een klacht? Dan kan je deze schriftelijk opsturen met vermelding van naam, adres, woonplaats, klantnummer en/of bestelnummer. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en een antwoord binnen de 14 kalenderdagen. Een klacht indienen kan tevens via de Stichting Webshop Keurmerk die bij een dispuut ook over kunnen gaan tot het voorbrengen voor de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Is Licht-Geluid.nl jouw vaste adres om materiaal aan te kopen of te huren? Of heb je er ooit een slechte ervaring mee gehad? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jouw verhaal in de vorm van een review. Pen jouw ervaringen met het materiaal en de klantenservice van deze webshop op deze pagina neer. Zou je de werking van Licht-Geluid.nl als goed beoordelen? Zou je aan vrienden en familie Licht-Geluid.nl aanraden? Door jouw review en ervaringen te lezen weet de volgende potentiële klant exact waar hij/zij aan toe is.

Reviews over Licht-Geluid.nl

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Audioshop logo
Audioshop
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Licht-Geluid.nl

Licht-Geluid.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Licht-Geluid.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Licht-Geluid.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Licht-Geluid.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van licht-geluid.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van licht-geluid.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Licht-Geluid.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Licht-Geluid.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Audioshop logo
Audioshop
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Licht-Geluid.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Licht-Geluid.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Licht-Geluid.nl actief?

Licht-Geluid.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , muziek en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Licht-Geluid.nl reviews? Dan kun je naar de website van Licht-Geluid.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie