Coolblue logo

Coolblue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Coolblue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4195
Coolblue logo
Website
Coolblue
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Coolblue

Wil je producten bij Coolblue bestellen, maar wil je eerst weten of deze winkel betrouwbaar is? Lees dan de informatie en verschillende reviews op deze website. Hier lees je meer over Coolblue, waarom je voor Coolblue moet kiezen of waarom juist niet, en of de winkel daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je op deze website hoe je eventueel de klantenservice van Coolblue kunt benaderen, indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt voor het bedrijf. Ten slotte lees je hier vele reviews van reeds bestaande klanten, en kun je ook zelf een review achterlaten voor andere mensen, indien je al ervaring hebt met Coolblue.

Over Coolblue

Coolblue is een bekende elektronica- en witgoedwinkel dat zowel online als in fysieke winkels haar producten verkoopt. Je kunt hier terecht voor tal van verschillende producten, zoals wasmachines, televisies of audioapparatuur. Het bedrijf streeft naar het zo optimaal bieden van service en het toevoegen van waarde aan haar bedrijfsvoering. Coolblue richt zich daarom met name op het bieden van goede service, in plaats van enkel te concurreren met de laatste koopjes.

Waarom kiezen voor Coolblue

Coolblue biedt een zeer breed assortiment en heeft producten van vele bekende merken. Zo vind je bij Coolblue altijd het juiste product waar jij naar op zoek bent. Coolblue heeft daarnaast ook diverse circulaire producten. Dit zijn ouden apparaten die het bedrijf recyclet en refurbishet om hierdoor circulaire waarde te creëren. Naast uitstekende producten en aandacht voor duurzaamheid biedt Coolblue een uitstekende service, en kun je bij het bedrijf altijd vertrouwen op zeer gunstige algemene voorwaarden.

Is Coolblue betrouwbaar?

Coolblue is een zeer succesvolle onderneming met vestigingen over heel Nederland. Het bedrijf is actief op de Nederlandse, de Belgische en de Duitse markt en heeft dan ook een erg grote naamsbekendheid. Je kunt Coolblue dan ook zeker vertrouwen. Ook de website van het bedrijf voldoet aan alle belangrijke voorwaarden waaraan je een betrouwbare onderneming kunt herkennen. Zo kun je bij de webshop op veilige manieren betalen, beschikt de website over keurmerken en is het bedrijf open over haar bedrijfsgegevens. Ook is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en gaat het bedrijf zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Bij Coolblue kun je dus zonder problemen een bestelling plaatsen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, een opmerking of een klacht over jouw bestelling bij Coolblue en wil je daar een medewerker van het bedrijf Coolblue over spreken? Benader dan de klantenservice van het Coolblue eenvoudig en direct via telefonisch contact of per mail. Over het algemeen word je vaak erg snel en vakkundig geholpen door de klantenservice van Coolblue. De medewerkers van Coolblue staan ook voor je klaar om persoonlijk advies te geven over haar producten, en helpen je uiteraard graag met het maken van de juiste aankoopbeslissing. Indien je een klacht hebt kun je ook de klantenservice benaderen. Doorgaans wordt er door Coolblue vakkundig omgegaan met jouw klacht en wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds een bestelling gedaan bij Coolblue en wil je andere hierover vertellen? Schrijf dan een review over Coolblue en laat andere mensen weten wat jouw ervaringen zijn met het bedrijf. Schrijf bijvoorbeeld of het assortiment van het bedrijf je bevalt, of jouw bestelling snel bij je is thuis geleverd en of je het bedrijf aan vrienden en familie zou aanbevelen. Schrijf daarnaast of het contact met een medewerker van de klantenservice goed verlopen is, indien je deze hebt benaderd. Met jouw eerlijke review draag je bij aan een objectieve indruk voor andere mensen, waardoor andere een goede aankoopbeslissing kunnen maken om wel of niet bij Coolblue te kopen.

Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
MaxiAxi logo
MaxiAxi
27 beoordelingen
9,9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Coolblue

Het bedrijf Coolblue is geverifieerd door ons. De webshop Coolblue is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Coolblue is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Coolblue maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Coolblue is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Coolblue. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Coolblue.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Coolblue


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
MaxiAxi logo
MaxiAxi
27 beoordelingen
9,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coolblue een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Coolblue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coolblue actief?

Coolblue is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Coolblue reviews? Dan kun je naar de website van Coolblue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie