Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
384
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Website
goedkoopste-kantoorartikelen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Goedkoopste-kantoorartikelen.nl

Kantoorartikelen: elk bedrijf heeft ze nodig en ook thuis kan je heel wat van deze producten wel gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan inkt voor de printer, aan pennen, aan papier, aan schoolspullen en ga zo maar door. Bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl kan je dit allemaal aan een lage prijs op de kop tikken. Maar is de kwaliteit wel goed? Wat zeggen de klanten over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl? Zijn hun beoordelingen en ervaringen goed? Als je op zoek bent naar reviews over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl vind je ze op deze pagina. Zo weet jij meteen wat te verwachten!

Over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl is een webshop die, zoals je al uit de naam af kunt leiden, gespecialiseerd is in de verkoop van kantoorartikelen. Het bedrijf zet zich in de markt als een echte prijsvechter met het meest complete en voordelige aanbod aan computer-en printer supplies in Nederland. Bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl vind je artikelen van een ruime waaier aan A-merken zoals Brother, HP, Compaq, Dell, Epson, Apple, Xerox, Office, Toshiba en ga zo maar door. Naast dit assortiment verkoopt Goedkoopste-kantoorartikelen.nl ook een eigen huismerk aan een zeer voordelige prijs. Met meer dan 15 000 artikelen in voorraad vind je hoe dan ook wel iets naar wens in het assortiment. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl of van aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of de social media kanalen op Facebook of Twitter volgen.

Waarom kiezen voor Goedkoopste-kantoorartikelen.nl?

Bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl vind je dus een ontzettend ruim aanbod aan kantoorartikelen en aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: toners & inkt, computer, facilitair, kantoorartikelen, kantoormachines, opbergen, papier, presentatie, schrijven en schoolspullen. Er is ook een aparte pagina voor acties en je kunt via de zoekbalk op de website op trefwoord zoeken. Goed om te weten is dat Goedkoopste-kantoorartikelen.nl oog heeft voor het milieu. Zo vind je op de pagina milieukeurmerken de diverse labels die een groot deel van het assortiment van de webshop mag dragen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je 5,79 euro verzendkosten tot een bestelbedrag van 125 euro. Bestellingen die voor 17 uur gemaakt zijn worden reeds de volgende werkdag bezorgd tussen 8 en 18 uur. Heb je na jouw aankoop toch plots twijfels? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om jouw aankoop retour te sturen zonder opgave van reden.

Is Goedkoopste-kantoorartikelen.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Goedkoopste-kantoorartikelen.nl leidt weinig twijfel. Zo is de webshop al enige jaren actief en heeft het in die tijd een goede reputatie opgebouwd. Bovendien is de webwinkel aangesloten bij het gekende online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan heel wat criteria betreffende betrouwbaarheid en veiligheid. Zo vind je op Goedkoopste-kantoorartikelen.nl ook alle nodige contact- en bedrijfsgegevens zoals KvK-nummer en btw nummer terug. Zo beschikt de website over een eigen klantenservice. Zo is er een veilige SSL-verbinding en kan je dus ook veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Kortweg gezegd: Goedkoopste-kantoorartikelen.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Op de website van Goedkoopste-kantoorartikelen.nl vind je het antwoord op heel wat vragen terug. Heb je echter een vraag die nergens te vinden is? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Goedkoopste-kantoorartikelen.nl. Dat kan op vijf verschillende manieren. Je kunt een brief sturen naar de hoofdzetel. Je kunt het contactformulier op de webshop invullen. Je kunt telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Je kunt een mail sturen en ten slotte kan je ook via de social media profielen een berichtje sturen. Goedkoopste-kantoorartikelen.nl maakt zich sterk dat ze binnen enkele werkdagen reageren op alle berichten naar de klantenservice. Heb je een klacht? Het kan natuurlijk altijd dat er iets is misgelopen. In deze gevallen kan je per mail of via het contactformulier jouw klacht vergezeld van het bestelnummer opsturen. Alternatief is het ook mogelijk om bij klachten de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk te contacteren of klacht in te dienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens producten gekocht bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Hoe zit het met de levertijd? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zou je in de toekomst opnieuw bestellen bij Goedkoopste-kantoorartikelen.nl of net niet? Zou je deze webwinkel bij vrienden of familie aanraden? Schrijf een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers een correcte mening over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl vormen.

Reviews over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg tevreden ermee

Ik heb al meerdere keren hier besteld en alles is altijd prima verlopen. Ze zijn inderdaad echt het goedkoopst in vergelijking met andere concurrenten en daarom is de keuze snel gemaakt om hier te bestellen!

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roel N.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goedkoopste-kantoorartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Goedkoopste-kantoorartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goedkoopste-kantoorartikelen.nl actief?

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goedkoopste-kantoorartikelen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Goedkoopste-kantoorartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie