Remarkt logo

Remarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Remarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
403
Remarkt logo
Website
remarkt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Remarkt

Het aanschaffen van IT-apparatuur hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst wel een aanbieder als Remarkt, een specialist in het aanbieden van refurbished IT-apparatuur. Sta jij voor de aankoop van IT apparatuur? Lees dan hier de samenvatting van de reviews en ervaringen die we hier voor jou hebben gemaakt. Op basis van deze extra informatie kun jij beslissen om ook zaken te doen met Remarkt, een aanbieder met ondertussen internationale bekendheid.

Over Remarkt

Remarkt is al ruim tien jaar actief op de markt en is daardoor een vertrouwd adres geworden. Via de webshop biedt het voordelige refurbished IT apparatuur aan. Remarkt beschikt over een zeer deskundig team met ervaren IT-specialisten die voor er een product de deur uit gaat eerst een grondige controle uitvoeren en de apparatuur testen. Remarkt gaat er prat op om gebruikte maar nog uitstekende IT-apparatuur te verkopen van bekende merken als HP, Dell, Lenovo en Apple. Uiteraard biedt Remarkt de refurbished producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Waarom kiezen voor Remarkt?

Het is een gegeven dat als je zoekt naar IT-apparatuur en dat nieuw aanschaft, dat dit heel behoorlijk in de papieren gaat lopen. Door te kiezen voor Remarkt, bespaar je heel veel geld. Je koopt er laptops, computers, monitoren, printers, tablets en smartphones die weliswaar al gebruikt zijn, maar nog gewoon uitstekend functioneren. Een deskundig team van specialisten checkt de apparatuur waarna het voor een aantrekkelijke prijs de deur uit mag. Door te kiezen voor Remarkt bespaar je dus veel geld. Remarkt biedt een garantie op de laagste prijs en beschikt over een zeer groot assortiment. De meeste apparaten zijn uit voorraad leverbaar en behalve dat je spullen koopt bij Remarkt, krijg je ook steeds het beste advies. Verder staat Remarkt bekend om de snelle levering. Bestel je op werkdagen voor 13.00 uur, dan heb je de volgende dag de bestelling al thuis.

Is Remarkt betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van Remarkt leest, die kan niet anders dan concluderen dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Dat heeft onder andere te maken met de deskundigheid van het team. Bij de aanschaf van producten van Remarkt krijg je de garantie dat het allemaal prima werkt. Uit de beoordelingen blijkt dat de belofte die Remarkt doet, waargemaakt wordt. Er is inderdaad sprake van kwalitatief uitstekende apparatuur die hetzelfde doet als een nieuw product zou doen. De groei die Remarkt doormaakt, zegt wat dat betreft ook wel voldoende. De particulieren en bedrijven die eenmaal zaken doen met deze aanbieder, blijven dat ook doen. De roem is de onderneming wat dat betreft vooruitgesneld, want Remarkt staat er ondertussen ook internationaal goed op.

Klantenservice en klachten

Het komt amper voor, maar het kan natuurlijk zijn dat jij de uitzondering op de regel bent en een klacht hebt over een product of dienst van deze aanbieder. Het zal je dan geen enkele moeite kosten om contact te leggen. Je kunt ervoor kiezen gewoon naar Remarkt toe te gaan – het adres wordt gewoon op de website getoond- je kunt echter ook gewoon bellen of mailen. Geheid dat het geschil snel uit de lucht zal zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een kleine moeite maar het kan echt het verschil maken. Laat jij dus voortaan ook een beoordeling achter nu je er zelf ook baat bij hebt? Want beoordelingen vanuit de praktijk geven je net even meer informatie en helpen bij het nemen van het juiste besluit.

Reviews over Remarkt

Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3
123watches logo
123watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,6
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Remarkt

Het bedrijf Remarkt is geverifieerd door ons. De webshop remarkt.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Remarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Remarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Remarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van remarkt.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Remarkt.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Grootste manco bij remarkt is klantenservice

Omdat ik in het verleden zeer positieve ervaringen had met refurbished computers (gebruikt.com & pc2computershop.nl) en ik voor mijn 12,5 jarig jubileum op mijn werk een cadeau mocht uitzoeken viel mijn keuze op een Desktop PC bij de firma ReMarkt met 1 jaar garantie
28-10-2022 Desktop is besteld
03-11-2022 Desktop wordt overhandigd door mijn werkgever.
06-12-2022 Beeldproblemen, telefonisch gemeld (toen waren ze nog bereikbaar per telefoon), achteraf blijkt het een defecte videochip te zijn. Er wordt mij een retouradres gecommuniceerd. Ook wordt er tussen neus en lippen gemeld dat ik de desktop 4-6 weken kwijt ben.
11-12-2022 In goed vertrouwen ook nog een laptop besteld
13-12-2022 De desktop op eigen kosten (ik heb dit later ook gemeld maar hier is niets mee gedaan) retour gezonden ter reparatie
16-12-2022 Wederom contact omdat de toegezonden laptop volledig onbruikbare USB poorten had, Ik krijg nu wel de mogelijkheid om de laptop op kosten van Remarkt terug te sturen en te laten omruilen. In deze mail wordt ook gemeld dat men bezig is met mijn desktop en dat deze naar verwachting in de week van 19 december 2022 zal worden terug gestuurd
07-01-2023 dus 13 dagen later dan toegezegd en 19 dagen na het bericht dat ze er al mee bezig waren krijg ik mijn desktop PC retour. Om niet zonder computer te komen zitten heb ik gewacht met het terugsturen van de defecte laptop.
08-01-2023 Ik stuur de laptop ter omruiling terug naar ReMarkt en er was mij inmiddels per mail toegezegd dat ze de omruiling diezelfde week in orde zouden maken, dus ik zou voor 14 januari de omgeruilde laptop in huis hebben. Dit is mij 2 x per mail beloofd als antwoord op het contactformulier.
17-01-2023 Ik stuur een brief per post naar de heer W. Wagemans, eigenaar van Terabyte B.V. waar ReMarkt onder valt omdat ik niet tevreden ben. Ik ben iemand van hoor en wederhoor en wil een bedrijf niet meteen beoordelen omdat één of meerdere medewerkers niet weten wat klantenservice inhoud. Hier heb ik geen reactie op gekregen.
19-01-2023 Een week na de toezegging dat ik vorige week de laptop terug zou hebben en 3 dagen nadat ik de brief naar de heer Wagemans heb gestuurd heb ik maar weer eens een mail gestuurd waar mijn laptop blijft
21-01-2023 Ik heb mijn laptop terug.
21-01-2023 Nadat PostNL het pakket van Terabyte B.V. bij mij aflevert ontvang ik een mail van Remarkt met een track&trace nummer.

Bovenstaande review is NIET bedoeld om de firma Remarkt een hak te zetten. Ik laat iedereen vrij om te oordelen of de lage prijzen en het gebrek aan klantenservice tegen elkaar afwegen.
Waarom ben ik ontevreden?
- Een klantenservice medewerker hoort de klantverwachting juist te managen en dus geen toezeggingen te doen die toch niet waargemaakt worden.
- Een bedrijf dat Refurbished verkoopt hoor geen laptop te versturen die 100% niet bruikbare USB poorten bevat, dit is visueel waarneembaar
- In geval van defecte apparatuur vind ik het wel zo netjes dat je de klant ook meld (in geval van de desktop) wat er geconstateerd is en gedaan is om de reparatie uit te voeren.
- Ik vind het normaal dat er empathie getoond wordt op het moment dat er een (in mijn geval 2x) probleem optreedt. De firma Remarkt helaas niet want er is niet 1x gemeld dat men het vervelend vond.
- Qua communicatie: Als ik geen contact had gezocht na de defect meldingen had ik helemaal niets vernomen. Alle informatie vanuit Remarkt heb ik moeten ophalen.
- Ze vragen in hun autoreply om mijn begrip omdat ze het zo druk hebben maar andersom heb ik geen begrip gekregen voor mijn situatie. Je bent dus volledig overgeleverd.
- Conclusie: Ik bestel in 2 maanden tij voor meer dan € 1000 euro maar ik mag daar blijkbaar niet veel van verwachten als het om klantenservice gaat.
Excuus voor de lap tekst maar ik wil graag een volledig beeld scheppen, het is aan de lezer om er mee te doen wat hij of zij wil.

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Sjoerd V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Ik heb 15 november 2022 een laptop gekocht en 15 december 2022 kreeg het kuren. Contact opgenomen met klantenservice 16 december 2022 opgestuurd. Tot op heden 5 januari 2023 nog niks gehoord over status of wat dan ook. Als je belt krijg je te horen ivm personeels bezetting en drukte kunnen ze je telefonisch niet helpen. Doe het met een e-mail en binnen 2 dagen krijg je bericht. Inmiddels twee e-mails gestuurd tot op heden niks gehoord. Mijn advies is niet meer hier kopen. Als het nog zo lang duurt ga ik contact opnemen met kassa. Een familielid werkt toevallig voor kassa.
Groet van een heel heel ontevreden klant

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: Bram N.

5 / 10
4/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Kan niet telefonisch bereiken aangaande gewicht van laptop voor mee te nemen op vakantie moet licht zijn

kan telefonisch niet breiken aangaande gewicht laptop
moet licht eijn vakantie vliegtuig en zo meer dan volgt bestelling

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Dirk T.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Laptop opgestuurd die het totaal niet doet

Laptop opgestuurd die het niet doet, telefoon word niet opgenomen en deze pendejos zijn vuile oplichters!!!

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Ung K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mega slechte service

Pakketten zijn volgens hun geleverd maar ik heb niets ontvangen. Het gaat om duizenden euro's en ze zeggen gewoon dat het mijn probleem is. Willen niet helpen of moeite doen om me tegemoet te komen. Daarnaast kan ik bewijzen aanleveren dat ik niet thuis was en alsnog vertikken ze het om mij te helpen.. Ik zou hier nooit meer bestellen, puur omdat ze de bestelling niet leveren en het geld houden.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goeie omruilservice !!

Na een leveringsfout en wat misverstanden,
een persoonlijk telefoontje om alles vlot te trekken,

Zeer tevreden met het eindresultaat
en de persoonlijke benadering.

Een zaak die zijn woord na komt !!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerry V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon super

Ik heb net mijn pc ontvangen en ik ben er zeer tevreden mee. Alles is binnen de beloofde levertermijn afgeleverd en alles zag er ook super netjes uit. Fijn dat hij al helemaal geïnstalleerd was.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxime P.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Remarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3
123watches logo
123watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Remarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Remarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Remarkt actief?

Remarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Remarkt reviews? Dan kun je naar de website van Remarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie