Skala.nl logo

Skala.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Skala.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
359
Skala.nl logo
Website
skala.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Skala

In Nederland wordt vandaag de dag veel consumentenelektronica inmiddels online via webshops besteld. Maar wat nou als blijkt dat je het juiste product toch niet helemaal kunt vinden op een bepaald platform? Dan is een bestelling plaatsen via Skala de ideale oplossing! Je hebt op deze website een erg gevarieerde keuze aan producten van enkel de beste merken. Wil je graag weten wat de reviews zijn van andere consumenten met dit merk? Lees dan gerust verder en bekijk verschillende reviews die zijn geschreven over Skala.

Over Skala

Het assortiment van Skala kan zonder twijfel erg divers worden genoemd. Van laptops tot aan fraaie televisies en van wasmachines tot pc’s. Het aanbod van deze grote webshop kenmerkt zich altijd door een mooie selectie van uitsluitend A-merken. Denk hierbij aan merken zoals Miele, Sony, Apple, Samsung, Philips en Bosch aan te bieden. Daarnaast probeert dit merk jou als consument in alle gevallen het ”˜nieuwste van het nieuwste’ aan te kunnen bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops, tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment.

Waarom kiezen voor Skala

Jij als consument hebt ook de keuze uit een mooi aanbod aan gebruikte apparaten welke nòg goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat steeds meer consumenten ervoor kiezen om een keer een van de producten uit het brede assortiment een keer uit te proberen.

Is Skala betrouwbaar?

Kies je ervoor om een bestelling te plaatsen in de online winkel van Skala, dan ben je altijd zeker van een aantal leuke voordelen. Zo ontvang je als klant altijd volledige garantie op alle producten uit de collectie. Ook kun je vertrouwen op gratis bezorging en een professionele installatie van het apparaat. Gaat het om een reparatie, dan ben je geen extra kosten kwijt voor deze reparatie. Daarnaast heb je enkel de keuze uit alleen A-merken, waardoor je altijd zeker bent van een erg hoge kwaliteit.

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van nieuwe elektronica kan soms een flinke opgave zijn. Wellicht weet je niet zeker wat nu precies het beste model is binnen het budget dat je in gedachten hebt of je ontvangt graag wat meer informatie, voordat je overgaat op de daadwerkelijke aankoop. Wat voor situatie ook is, de experts van dit bedrijf helpen je altijd graag verder. Je neemt eenvoudig contact op per telefoon of door een keer een e-mail te sturen. Het team denkt altijd met je mee en voorziet je van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Wellicht heb je onlangs een bestelling geplaatst in de webshop van Skala en ben je erg te spreken over het product, de levertijd of de diensten van de klantenservice. Door je review achter te laten op deze pagina, kun jij ook andere klanten overtuigen van de voordelen van dit bedrijf.

Reviews over Skala.nl
Gerelateerde bedrijven
iBood logo
iBood
21 beoordelingen
6,5
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
8 beoordelingen
6,9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Skala.nl

Skala.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Skala.nl bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Skala.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Skala.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van skala.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van skala.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Skala.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig

Mijn bestelling kwam nog vroeger dan verwacht binnen en alles was geïnstalleerd wat ik nodig had. De medewerker heeft me erg goed en vriendelijk geholpen. Kortom een zeer prettige ervaring. Super!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Louise H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Skala.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
iBood logo
iBood
21 beoordelingen
6,5
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
8 beoordelingen
6,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skala.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Skala.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skala.nl actief?

Skala.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skala.nl reviews? Dan kun je naar de website van Skala.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie