Grover logo

Grover reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grover reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
630
Grover logo
Website
grover.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Grover reviews

Wij kopen graag consumentenelektronica, maar soms houdt de aanschafprijs ons tegen. Zeker wanneer je even krap bij kas zit. Maar zo duur hoeft het gebruik van nieuwe gadgets en handige producten niet te zijn! Bij Grover kun je tegen een vast bedrag per maand consumentenelektronica huren. Van beeldschermen tot aan hoofdtelefoons en van spelcomputers tot aan smartphones. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Grover beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Grover, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Grover? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Grover ervaringen

Ons team van experts heeft Grover deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 7 jaar en zij specialiseren zich in de verhuur van consumentenelektronica. Het bedrijf opereert wereldwijd en is opgericht en gevestigd in Duitsland.

Het aanbod is zeer divers en zij bieden zowel nieuwe als iets oudere modellen van bijvoorbeeld smartphones, oordopjes en laptops aan.  Het huren gaat vrij eenvoudig en je kunt op ieder gewenst moment de huurperiode verlengen. Bij schade vergoed Grover tevens tot 90% van de reparatiekosten.

De webshop van Grover steekt goed in elkaar en is overzichtelijk. Producten zijn eenvoudig te vinden. En ook de aanvullende informatie met betrekking tot betalen, bezorgen en klachten. Naast een mooi en goed beveiligde website hebben zij ook een uitgebreide helpdesk die je goed kunt benaderen.

Over Grover

Grover heeft meer dan 7 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in het verhuren van consumentenelektronica. Van smartphones tot aan laptops en van spelcomputers tot aan oordopjes.

Huren zonder zorgen

Huren via Grover gaat simpel. Je kiest een product via de website of de app, je selecteert de huurperiode en je ontvangt het product thuis. De maandelijkse kosten worden van je rekening afgeschreven. Wil je de huurperiode verlengen? Dan kan dat via de website of via de app. Wanneer je niet langer het product wenst te huren, stuur je deze gratis terug naar Grover.

Service van Grover

Grover heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via chat. Wil je meer weten over Grover en heb je vragen over bestellen en leveringen? Op de website hebben zij een uitgebreide kennisbank waar veelgestelde vragen worden beantwoord. 

Betalingsmogelijkheden

Je hebt keuze uit verschillende en erkende betalingsmethoden, zoals PayPal, creditcard (Mastercard, VISA en AMEX) en via automatisch incasso. 

Gebruiksvriendelijkheid website Grover

Grover heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en goed verdeeld in categorieën zodat je direct kan zoeken op de producten die je zou willen huren. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is Grover betrouwbaar?

Wij denken day Grover een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Grover ingeschreven bij de Duitse Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden aan. 

Met meer dan 7 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Grover nog altijd groeiende en zij streven naar een platform dat voor iedereen toegankelijk is. De reviews over Grover zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Grover

Het is opvallend te noemen dat Grover wel een volledig Nederlandstalige website heeft, maar niet de meest gebruikte betaalmethode iDeal aanbieden. 

Contact opnemen met Grover

Contact opnemen met Grover is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via de chat op de website of in de app.

Klantenservice en klachten

Grover heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. Grover is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Grover? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Grover compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Grover. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Grover

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Verno logo
Verno
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

6,9
65% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Ervaringen met Grover

Het bedrijf Grover is geverifieerd door ons. De webshop grover.com is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Grover is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Grover maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van grover.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van grover.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel erg slechts

Go pro helaas verloren. Grover.com meld dat de meeste aansprakelijksheidsverzekeringen Verloren of gestolen producten deken. Verzekering dekt nooit gehuurde producten. Nu probeer ik al en week contact te krijgen met en medewerker van dat circus maar is totaal niet mogelijk. Je kan ze niet zelf bellen nergens en telefoon nummer niks. Na en week krijg ik en mailtje van een of anderen vlapdroll die zegt dag ik het product nu moet overkopen voor 682 euro 10. En nieuwe go pro kost 529 euro echter werd mij geen nieuwe toegestuurd maar en gebruikte. Erg woedend maakt dit bedrijf me!. Zoek verder voor u alternatief maar huur nooit wat bij grover.com

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Mike D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed assortiment maar hele slechte klantenservice

Headset besteld. Het was snel verzonden. Helaas is bezorging twee keer mislukt, omdat UPS een ontbrekend huisnummer had. Ik probeer al dagenlang contact te krijgen met Grover om de huisnummer toevoeging door te geven, maar helaas hebben ze geen klantenservice. Zou toch wel erg handig zijn als ze telefonisch bereikbaar zouden zijn. Jammer dit

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Als ik een PlayStation of andere console wilt huren is dit niet voorradig .Als je de zoekfunctie gebruikt krijg je vaak andere dingen te zien die je niet zoekt

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Andrew G.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt oplichters, customer service reageert niet als je producten wil terug sturen, elke dag stuur ik berichten maar niemand die reageert,slechte service, ik heb hier zoveel spijt van

Erg slecht ervaring, geen reactie van klanten service, onbereikbaar, ze laten je niet producten terug sturen, is erg moeilijk om een retour sticker te krijgen
Ze gaan geen retour sticker sturen waardoor je verder moet betalen, er is geen telefoonnummer waar je heen kun bellen alleen een Chat waar je berichten niet geopend worden, erg stress gevende, bestel hier aub nooit.

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In 1 zin? De beste service die ik ooit gekent heb 😉

Ik ben heel sceptisch met reviews, maar ik kan over dit bedrijf maar 1 ding zeggen wat een toppertjes.
De mensen die daar werken ,
die zouden werkelijk wereldwijd aplause moeten krijgen.
Een top service gewoon.
Laat mij uitleggen waarom ik dat vind.
Kijk ik bestel een aantal producten die binne mum van tijd geregeld en zijn netjes bezorgt verder zonder moe of ma of gekke dingen gewoon goed.
Een paar maanden later.... ( bijna jaar verder)
Kreeg ik een probleem omdat ik betaal via creditcard ben ik zoals vele bijna slagroffer geworden van creditcard phising. ( bijna ik omdat ik let daar zeer goed op maar af en toe komt er nog wel eens een schooier doorheen)
En heb per direct de kaart moeten blokkeren zult u begrijpen.
Nou even snel een mailtje gestuurd naar grover en de situatie uitgelegd kreeg meteen begrip.
En natuurlijk ook de oplossing toegewezen.
En via een andere betaal methode die via de klantenservice gaat kan ik gelukkig de rekening aan grover betalen zonder problemen.
heerlijk zo bedrijf.
Tonen begrip voor een niet leuke situatie en je kunt van alles regelen zodat je gewoon je tech kan blijven huren en betalen uiteraard. Mijn complimenten speciaal voor de kredit afdeling van grover voor de fantastische hulp bij het oplossen van mijn probleem. Mvg roy

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Roy L.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
WAARDELOOS. Ongelofelijke slechte communicatie.

Tijdelijk een mobiele telefoon 'gehuurd' en geretourneerd volgens de voorwaarden. Vervolgens gaan de afschrijvingen gewoon door en iedere keer storneer ik de afschrijvingen. Telefonisch is er geen contact te krijgen, alles gaat per mail. Steeds krijg ik het antwoord 'excuses we kijken het na in het magazijn, je krijg een reactie' . Vervolgens weer geen reactie en weer een afschrijven en weer een dreigbrief. Dit gaan nu al maanden zo. Waardeloos, geen ander woord voor!!!

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na indienen klacht alsnog netjes opgelost

Ik had apple air pods besteld. Netjes geleverd, alles smooth. Na 2 weken ongeveer is er iets met het geluid, het geluid is zwak. Het functioneert niet naar behoren. Ik heb een email gestuurd naar grover. Ik kreeg vlot reactie dat ik het product kon terug sturen, waarschijnlijk valt het onder de garantie. (oordopjes zijn niet nat geworden of iets dergelijks). Ik heb een email gekregen dat de retour is ontvangen. Er werd echter niets meer gezegd over wat er verder zou gebeuren. Daarna een aantal keren gemaild. Toen ik een klacht indiende werd er snel gereageerd met een excuses en een compensatie. Dat is fijn. Na de positieve reviews hier kon ik me al niet voorstellen dat het een malifide bedrijf zou zijn. Blijkbaar heb ik net pech gehad en overal tussendoor geslipt.

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuw product ontvangen, geweldige service

Heb AirPods Pro met een termijn van 6 maanden gehaald. Besteld, 2 dagen later in huis. Nieuwe AirPods Pro’s. Niets op aan te merken! Perfect

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig bedrijf en concept

Mijn ervaring met Grover is echt super. Ik ben al een aantal maanden klant en ik ben er super blij mee aangezien je super makkelijk apparaten kunt huren voor een goede prijs en ook als je ze maar even nodig hebt.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxime V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en gemakkelijk

Ik had een Oculus Quest 2 gekocht op een zondag en het kwam op een donderdag al binnen. Het is geweldig. En het is echt makkelijk te gebruiken. Alles was perfect. En de prijzen zijn ook helemaal prima. Ik raad dit iedereen aan die iets wil huren voor als je niet zeker weet of het bevalt.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan N.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel

Het bedrijf werkt echt super snel met het verwerken van de levering. Ik ben er super blij mee. Het contact opnemen gaat ook goed voor het geval als er iets fout gaat met je bestelling.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Britt M.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over Grover. Ik heb eergister de Apple watch besteld en hij kwam vandaag al binnen. De service is erg goed en de communicatie is ook erg duidelijk. Ook fijn dat ze de mogelijkheid bieden om het product over te kopen.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joshua K.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super bedrijf

Dit is een van de beste huur bedrijven. Het werkt allemaal super makkelijk en alles wordt ook super snel geleverd. Bedankt voor alle producten die ik heb kunnen huren!

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amira V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt top

Ik koop nooit meer zomaar nieuwe tech. Dit heeft me gered, het hele concept van eigendom veranderd. Echt top. Het blijft groeien op een duurzame en eerlijke manier. Bedankt!!

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne L.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Grover


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Verno logo
Verno
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grover een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Grover. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grover actief?

Grover is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grover reviews? Dan kun je naar de website van Grover gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie