Grover logo

Grover reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grover reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Grover logo
Website
grover.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Grover

Je hoeft niet altijd te kopen, zeker niet als het gaat om technologie. Dat bewijst wel Grover. Om meer te weten te komen over wat Grover aan producten en diensten te bieden heeft hebben we de reviews en ervaringen voor je op een rijtje gezet. Vervolgens kun je zelf beslissen om al dan niet ook zaken te doen met Grover.

Over Grover

Met Grover kun je technologie huren. Je betaalt gewoon een maandelijkse prijs en geniet zo een grote mate van vrijheid. Zo zit je niet vast aan een grote investering, maar geniet je wel van de nieuwste technische producten en blijf je steeds up-to-date. Het voelt prettig als je steeds vrijblijvend kunt blijven. Je kunt bij Grover bovendien steeds de huurperiode verlengen, zonder dat er een investering gepleegd hoeft te worden.

Waarom kiezen voor Grover?

Er zijn verschillende redenen om voor Grover te kiezen. Het is de vrijheid die je houdt om de simpele reden dat je niet aan een investering gebonden bent. Met Grover blijf je bovendien flexibel; zo kun je van de huurovereenkomst af en kun je die zonder gedoe ook verlengen. Je kunt gebruik maken van de diensten in Oostenrijk, Duitsland en in ons land. Grover heeft overigens serieuze plannen om de dienstverlening verder uit te breiden. Nog een reden om toch vooral te kiezen voor Grover is de eenvoud waarmee je kunt huren én de partijen waarbij je kunt huren. Met Grover huur je onder meer van giganten als MediaMarkt, Saturn, Gravis en Conrad. Dat betekent dus dat je bijvoorbeeld producten als een Nintendo Switch, Apple iPad, Apple Watch, iPhone, Xbox, Airpods, producten van Samsung en een laptop van HP kunt huren.

Is Grover betrouwbaar?

Volgens de verschillende reviews en ervaringen blijkt dat je inderdaad te maken hebt met een betrouwbare partner. De gemaakte afspraken worden net als de beloftes steeds waargemaakt, zoals uit het feit dat je steeds de nieuwste producten kunt huren door de klanten als plezierig en betrouwbaar omschreven wordt. Dat komt ook tot uiting in het hoge rapportcijfer, want het gemiddelde cijfer dat Grover van de klanten krijgt is een 4,24 uit 5. En dat is bijzonder hoog.

Klantenservice en klachten

Grover heeft ook de klantenservice prima in orde. Mocht je met een vraag zitten, dan wordt die in vrijwel alle gevallen al opgelost door eerst eens rustig bij de ‘veel gestelde vragen’ te kijken. Mocht je alsnog met een prangende vraag zitten of heb je een klacht. Dan kun je door het sturen van een e-mail contact leggen met Grover. Je kunt ook kiezen voor de live-chat. Deze laatste optie is verreweg de snelste optie die er is. Grover is eveneens actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Ook op die manier kan dus nog contact gelegd worden.

Wil jij ook beoordelen?

En zo zie je maar hoe veel extra informatie je kunt krijgen uit de beoordelingen van klanten van Grover. Het helpt je een betere beslissing te nemen. In die wetenschap verzoeken wij jou om ook een beoordeling achter te laten. Kun je iets terugdoen voor die mensen die jou nu van extra informatie voorzien hebben.

Reviews over Grover

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Verno logo
Verno
2 beoordelingen
9,5
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Grover

Het bedrijf Grover is geverifieerd door ons. De webshop grover.com is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Grover is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Grover maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van grover.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van grover.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nieuw product ontvangen, geweldige service

Heb AirPods Pro met een termijn van 6 maanden gehaald. Besteld, 2 dagen later in huis. Nieuwe AirPods Pro’s. Niets op aan te merken! Perfect

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Daan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig bedrijf en concept

Mijn ervaring met Grover is echt super. Ik ben al een aantal maanden klant en ik ben er super blij mee aangezien je super makkelijk apparaten kunt huren voor een goede prijs en ook als je ze maar even nodig hebt.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Maxime V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Grover


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Verno logo
Verno
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grover een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Grover. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grover actief?

Grover is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grover reviews? Dan kun je naar de website van Grover gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie