Huurwoningbemiddeling.nl logo

Huurwoningbemiddeling.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Huurwoningbemiddeling.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
815
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Website
huurwoningbemiddeling.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Huurwoningbemiddeling.nl?

Het zoeken van de juiste huurwoning is niet altijd even gemakkelijk. Wellicht heb je wel eens te maken gehad met een onwijs lange wachtlijst of de woningen die beschikbaar zijn voldoen simpelweg toch niet aan je wensen. Wat je situatie ook is, in alle gevallen is het natuurlijk een erg fijn idee dat je hier de nodige ondersteuning in kunt krijgen, zodat het zoeken naar een fijne woning net even wat makkelijker verloopt. In dat geval ben je bij Huurwoningbemiddeling.nl altijd aan het juiste adres. Op deze pagina kun je tal van reviews lezen van woningzoekers die via dit platform een fijne woning hebben weten te bemachtigen.

Over Huurwoningbemiddeling.nl

Huurwoningbemiddeling.nl is niets meer dan een handige e-mailservice waarbij je je als deelnemer zich gratis kunt inschrijven. Je schrijft je in op een mailing en je ontvangt vervolgens het beschikbare aanbod. Als er in de door jou opgegeven woonplaats of in de door jou opgegeven regio nieuw aanbod beschikbaar is gekomen, dan ontvang je daar vervolgens iedere dag een korte update van. Wens je vervolgens graag meer details te willen zien van het object en wil je het liefste meteen op de aanbieding kunnen reageren, dan dient hiervoor wel en een abonnement te worden afgesloten.

Waarom kiezen voor Huurwoningbemiddeling.nl

Het team van Huurwoningbemiddeling.nl helpt je maar al te graag bij het vinden van een geschikte woning om te huren, die aansluit op je wensen en het budget dat je op dit moment in gedachten hebt. Zowel particuliere verhuurders als makelaars door het hele land plaatsen het actuele aanbod op de site. Daarnaast speuren de specialisten van dit bedrijf ook nog eens iedere dag het internet en zoeken voor jou altijd nieuwe huurwoningen. Het resultaat? Een goed gevuld platform waar altijd voor ieder wel wat wils is.

Is Huurwoningbemiddeling.nl betrouwbaar?

Wat de beste woning is op de markt, hangt voor een erg groot deel af van de wensen die je stelt. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald aantal slaapkamers? Moet er een parkeerruimte voor je auto aanwezig zijn? En gaat je voorkeur uit naar een tuin, of neem je ook genoegen met een dakterras in de zon? Alle woningen die aan je voorkeuren voldoen, worden iedere dag kosteloos gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Wanneer je interesse hebt in een bepaalde woning, dan kun je hier eenvoudig en snel op reageren.

Klantenservice en klachten

Huurwoningbemiddeling.nl functioneert enkel als een platform als het aankomt op vraag en aanbod in de woningmarkt. Huurwoningbemiddeling.nl is daardoor niet betrokken als het aankomt op de eventuele daadwerkelijke overeenkomsten tussen woningzoekende en verhuurder. Ontvang je toch graag meer informatie over een bepaald pand? Dan helpen de kundige medewerkers je graag verder. Voor eventuele vragen kun je contact op nemen via het contactformulier op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je de woning van je dromen gevonden door de specialisten van Huurwoningbemiddeling.nl in te schakelen? Laat je positieve verhalen achter op deze pagina en schrijf eenvoudig en snel een review. Wie weet overtuig je ook andere woningzoekers om de expertise van dit platform in te schakelen.

Reviews over Huurwoningbemiddeling.nl
Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
5,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Huurwoningbemiddeling.nl

Het bedrijf Huurwoningbemiddeling.nl is geverifieerd door ons. De webshop huurwoningbemiddeling.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Huurwoningbemiddeling.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Huurwoningbemiddeling.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van huurwoningbemiddeling.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van huurwoningbemiddeling.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Huurwoningbemiddeling.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Je moet betalen en als je dat hebt gedaan dan kan je niet inloggen. Elke keer een nieuw wachtwoord instellen en als je dat hebt gedaan dan krijg continu een melding dat je nogmaals moet betalen. Ze doen niks voor je en reageren alleen als ze een betaling willen. Eens maar nooit weer…

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 11-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geldwolven!!!!

Ik heb mijn abnoment opgezegd en na 3 maanden kreeg ik een mail dat ik rekening heb openstaan van 60 euro, ik heb al die maanden geen gebruik gemaakt van de website en achteraf krijg je een herinnering anders incasso. Ze reageren heel bot op de mail en hebben nergens oplossingen voor. NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT ZOU IK IEMAND ADVISEREN OM BIJ HUN "GRATIS" te laten inschrijven en vervolgens met een maandelijkse belachelijke bedrag van 19.99 euro te laten betalen zonder vooruitgang.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verhuurders reageren niet en zetten hun huis na de verstreken termijn er opnieuw op met prijsverhoging. Bedrijf heeft geen telefoonnummer oid, reageert wel via mail, maar doet er niks aan.

Positief: snel, overzichtelijk.
Negatief: kosten €19,95 p. Maand, stilzwijgend wordt opnieuw afgeschreven, huizen worden er opnieuw opgezet tegen hogere prijzen. Er is geen klantenservice bereikbaar, alleen een mailadres. Daar hoor je niks van.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart S.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne zoekmachine

Via de site kun je veel huur huizen zoeken die in de buurt van je zijn of wat bijvoorbeeld het goedkoopst is. Ik vind het persoonlijk erg fijn werken.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huurwoningbemiddeling.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huurwoningbemiddeling.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Huurwoningbemiddeling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huurwoningbemiddeling.nl actief?

Huurwoningbemiddeling.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huurwoningbemiddeling.nl reviews? Dan kun je naar de website van Huurwoningbemiddeling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie