123Wonen.nl logo

123Wonen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
123Wonen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
123Wonen.nl logo
Website
123wonen.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 123wonen.nl

Het huren en het verhuren van een huis is onvervalst maatwerk. Het is zaak je te omringen met professionals die je zaken uit handen kunnen nemen. 123wonen.nl is zo’n partij die je prima bij kan staan als je een huis wilt huren of een huis wenst te verhuren. Om je een beter beeld te geven van alles wat 123wonen.nl je kan bieden, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen op een rij gezet. Aan de hand van die samenvatting kun jij vervolgens de juiste keuze maken en eventueel ook kiezen voor de professionals van 123wonen.nl.

Over 123wonen.nl

Het gaat crescendo met 123wonen.nl. De onderneming heeft ondertussen 29 lokale vestigingen en kan beschouwd worden als dé verhuurmakelaar van ons land. 123wonen.nl heeft ondertussen landelijke dekking en kan als geen ander bemiddelen in de verhuur en het beheer van woonruimte. De taak van deze professional spitst zich toe op het zorgen voor een match tussen huurder en verhuurder. Daarbij valt de zorgvuldigheid van deze bemiddelaar op. Zo worden aspirant huurders eerst gescreend waarbij gekeken wordt naar de kredietwaardigheid en de eventuele antecedenten van deze partij.

Waarom kiezen voor 123wonen.nl?

Je kiest voor de verhuurmakelaar onder andere vanwege de veelzijdigheid die de bemiddelaar in woonruimte je kan bieden. Zo is het een uitstekend adres voor expat relocation services, expat rentals, nieuwbouw en transformatieprojecten, meubileren en stofferen, verhuren in de regio, als franchise makelaar, huis verhuren aan expats en voor dus de verkoop en verhuur. Voordeel van 123wonen.nl is het grote netwerk met landelijke en ook internationale dekking. Bij 123 wonen.nl krijg je nooit te maken met hoge aanhuurkosten. Transparantie en eerlijkheid is belangrijker voor deze partij. Van alle bemiddelaars kan 123wonen.nl als enige zeggen dat het landelijke dekking heeft. Het is bovendien je perfecte partner als je denkt aan box 3 beleggen. Uit de reviews en ervaringen komt nadrukkelijk naar voren dat zowel een verhuurder als een huurder altijd een passende oplossing vindt.

Is 123wonen.nl betrouwbaar?

Als er een typering van toepassing is op 123wonen.nl, zo blijkt ook uit de beoordelingen van klanten, is dat van betrouwbare partner. Zo vind je door het grondige antecedentenonderzoek altijd een betrouwbare huurder, een huurder dus die de lasten ook kan dragen. Ook het hoge rapportcijfer dat 123wonen.nl krijgt – een 9.2- zegt wat dat betreft wel genoeg. Dat het bedrijf zo in de groei zit, spreekt ook al boekdelen. Een slechte naam heb je snel als bemiddelaar in woonruimte. Bij deze aanbieder is dit echter niet aan de orde. 123wonen.nl staat er in alle opzichten goed op.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben, dan kun je uiteraard altijd bij een van de 29 vestigingen binnen stappen. Je kunt echter ook gewoon bellen of mailen. Je vindt op de website zowel het e-mailadres en het telefoonnummer van elk van de 29 vestigingen. Daardoor kunnen klachten dus doorgaans snel opgelost worden.

Wil jij ook beoordelen?

Aan reviews en ervaringen heb je heel erg veel. Dat komt omdat het informatie vanuit de praktijk is. Met die informatie kun je een betere beslissing nemen en zulk je minder snel een verkeerde keuze maken. Nu je dat hebt ervaren, willen we je verzoeken om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij ook andere mensen helpen als ze voor lastige keuzes staan.

Reviews over 123Wonen.nl

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over 123wonen.nl

Het bedrijf 123Wonen.nl is geverifieerd door ons. De webshop 123wonen.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. 123Wonen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 123Wonen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 123wonen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van 123wonen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 123Wonen.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

Als verhuurder kunnen we zeggen: goede communicatie, snelle acties en duidelijke website! Heel gastvrij, fijne communicatie en bemiddeling. Nam bij mij een stuk onrust weg.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wij hebben een fijne ervaring gehad

Na meerdere keren bezichtigingen te hebben gehad zijn wij erg tevreden. We zijn goed en persoonlijk geholpen waardoor we onze ideale woning gevonden hebben. Dit onder begeleiding van de medewerkers van 123Wonen Amsterdam. Vriendelijk en dienstverlenend.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Siem

8 / 10
5/5 5/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Asociaal gedrag chat medewerker

123 wonen begint de chat. Ik schrijf netjes goedenavond. Vervolgens krijg ik de wind van voren dat de chat alleen bedoeld is voor huur of verhuur. Dit werd streng en dwingend aangegeven. De medewerker vroeg nog niet eens wat ik wilde.

Geplaatst op: 09-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Ruud C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 123Wonen.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123Wonen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over 123Wonen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123Wonen.nl actief?

123Wonen.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123Wonen.nl reviews? Dan kun je naar de website van 123Wonen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie