Kamernet logo

Kamernet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kamernet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Kamernet logo
Website
kamernet.nl
Categorie
Kamerverhuur
Bezoek de website

Kamernet ervaringen

Als je op zoek bent naar een kamer of een kamer wilt huren dan kan je terecht bij Kamernet. Misschien heb je nog nooit van de website gehuurd en twijfel je om hier een kamer te huren. Gelukkig kan je online terecht om Kamernet ervaringen op te doen. Je kan hier lezen wat anderen hebben meegemaakt tijdens hun zoektocht naar een kamer. De Kamernet ervaringen kunnen jouw verder helpen om een beslissing te maken. Heb je zelf een leuke kamer gevonden via de website? Deel dan jouw eigen persoonlijke Kamernet ervaringen met de rest. Je kan zo anderen helpen om ook een leuke kamer te vinden op het internet.

Over Kamernet

Kamernet is het ideale platform om snel op zoek te gaan naar een kamer. Je ziet direct per wanneer een kamer beschikbaar is. Daarnaast kan je een kamer selecteren op formaat, budget etc. Kamernet berekend voor het zoeken van een kamer geen bemiddelingskosten. Dit scheelt jouw mooi geld en je kan zelf een bezichtiging plannen via de website. De website maakt het eenvoudiger om door alle bomen het bos nog te zien. Je kan snel en eenvoudig een kamer vinden en hierop reageren dankzij deze website.

Gratis account

Je kan bij Kamernet gratis een account aanmaken om alle kamers te bekijken. Je bent dus niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Je kan eventueel wel een earlybid abonnement afsluiten. Met dit abonnement kan je kamers bekijken die er pas 48 uur opstaan. Deze zijn nog niet zichtbaar voor anderen. Het resultaat is dat je een bezichtiging kan inplannen voordat anderen de kans hebben. Voor een earlybird account betaal je wel een vergoeding.

Kamer aanbieden

Heb je zelf een kamer over die je wil verhuren aan een student? Het is een handige manier om eventueel de vaste lasten te delen. Via Kamernet kan je een kamer aanbieden in je woning. Je kan zelf de huurprijs bepalen en gratis een advertentie online zetten waarop studenten direct kunnen reageren. Naast een kamer verhuren kan je ook een nieuwe kamergenoot zoeken via Kamernet.

Gerelateerde bedrijven

Esteon logo
Esteon
3 beoordelingen
7,3
VoorDeThuiswerkers logo
VoorDeThuiswerkers
2 beoordelingen
9,5
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
2 beoordelingen
9,5
7,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Kamernet

Het bedrijf Kamernet is geverifieerd door ons. De webshop kamernet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kamernet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kamernet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kamernet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kamernet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen reactie op kamers

Op veel kamers gereageerd en telkens geen antwoord krijgen van de verhuurder. Erg vervelend en vind het het geld niet waard omdat ik geen reactie krijg op de woning

Geplaatst op: 06-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettige site en zoekactiemogelijkheden. Wel een erg dure zoekfunctie.

De site is prettig en overzichtelijk. Ik vind het abonnement wel onbegrijpelijk duur. En erg vervelend dat zo weinig verhuurders de moeite nemen om te reageren op je bericht. Tot nu toe nog geen kamer gebonden helaas, als wel 60 euro lichter :-(

Geplaatst op: 06-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super fijn

Super snel en gemakkelijk een kamer gevonden! Erg behulpzaam personeel en de website is echt super prettig om mee te werken. Duidelijk en overzichtelijk

Geplaatst op: 11-10-2016
Geschreven door: Daan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bijzonder slecht

Kamernet is geen betrouwbaar bedrijf.
Ze zijn meer bezig met misleiding en geld aftroggelen van mensen op een slinkse manier dan de werkenden helpen aan een kamen/appartement. Slecht aangegeven informatie, weinig tot geen reacties en traag tot géén contact. Daar bovenop gigantisch duur, zeker als je kijkt wat je er voor terug krijgt. Deze website is niet aan te raden. Als ik vervolgens het internet bekijk, schijnt dit een zeer bekend probleem te zijn en tref ik veel gedupeerde klanten aan. Nogmaals NIET aan beginnen.

Geplaatst op: 07-09-2021
Geschreven door: K.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET AAN BEGINNEN

Ik had een 1 maandelijkse aankoop gedaan. Voor 15€, hiervoor stonden er in mijn stad welgeteld 4 kamers op, waarvan 1 mij aansprak. Ik heb deze kamerhouder een bericht gestuurd en hierop werd niet gereageerd. Belachelijk wanneer je ergens voor betaald als je het mij vraagt. Daarnaast bleek achteraf dat ik een abonnement had afgesloten en geen eenmaalige inverstering van een maand had gedaan. Hierover heb ik na het krijgen van een factuur van 34€ contact opgenomen met de klantenservice, zij vertelde me dat dit duidelijk vermeld was en dat de verantwoordelijkheid bij mij lag om tijdig af te zeggen. Echter lees ik ik in andere reviews, van verschillende nationaliteiten precies hetzelfde verhaal... kortom, ik ben niet tevreden en zou kamernet daarom niet aanbevelen

Geplaatst op: 22-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Kamernet


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Esteon logo
Esteon
3 beoordelingen
7,3
VoorDeThuiswerkers logo
VoorDeThuiswerkers
2 beoordelingen
9,5
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kamernet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kamernet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kamernet actief?

Kamernet is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kamernet reviews? Dan kun je naar de website van Kamernet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie