Kamernet logo

Kamernet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kamernet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
243
Kamernet logo
Website
kamernet.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kamernet

Ben je op zoek naar een studentenkamer, en wil je graag op het platform Kamernet een abonnement afsluiten? Dan wil je uiteraard eerst weten of deze website betrouwbaar is. Op deze pagina lees je hier meer over. Ook lees je op deze pagina wat voor bedrijf Kamernet is, waarom je voor Kamernet zou moeten kiezen en wat andere reeds bestaande gebruikers zoal van het platform vinden. Na het lezen van de recensies en informatie kun je vervolgens makkelijker zelf een goede keuze maken om wel of geen profiel aan te maken en je kamer zoektocht via Kamernet verder te zetten.

Over Kamernet

Kamernet is een platform waar kamerzoekers, en kameraanbieders, elkaar kunnen vinden. De huizenbezitters bieden plaatsen hier advertenties waar je als kamerzoekende op kunt reageren. Het verhuurplatform bestaat sinds 2000, en is momenteel een van het grootste platform van Nederland op het gebied van kamerverhuur. Het bedrijf werkt voortdurend aan een zo optimaal mogelijke ervaring voor zowel de huurder, de verhuurder, bemiddelaars als makelaars. Dankzij het platform vinden elk jaar maar liefst rond de 30.000 mensen een nieuwe woning.

Waarom kiezen voor Kamernet

Indien je op zoek bent naar een nieuwe woning is een bezoek aan het platform Kamernet zeker aan te raden. Kamernet is een platform waarop je snel en eenvoudig een kamer kunt vinden. Op het platvorm vind je zowel kamers, studio’s en appartementen in steden en dorpen over heel Nederland. Op de website kun je eenvoudig jouw zoekwensen instellen, waardoor je enkel woningen te zien krijgt die binnen jouw wensen passen. Om te kunnen reageren op een woning dien je bij het platform een abonnement af te sluiten. Deze kun je direct weer opzeggen indien je een woning hebt gevonden. Het bedrijf doet er alles aan om voor elke huurder en verhuurder een geschikte match te vinden. Zo controleren de medewerkers van Kamernet het aanbod handmatig en zorgt Kamernet hierdoor voor een zo actueel en veilig mogelijke ervaring.

Ӭ

Is Kamernet betrouwbaar?

Kamernet heeft als missie om een zo goed mogelijk platform te bieden voor huurders en verhuurders. Kamernet is als het ware de tussenpersoon tussen deze twee partijen. Dit betekent dat vrijwel iedereen van het platform gebruik kan maken, en dat er dus ook fraudeurs op het platform actief kunnen zijn. Echter probeert Kamernet er alles aan te doen om dit te voorkomen. Je kunt het platform dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast is Kamernet een betrouwbaar bedrijf en voldoet de website aan alle eisen waaraan een betrouwbaar platform dient te voldoen. Zo gaat het bedrijf veilig met je informatie om, biedt Kamernet veilige betaalmethodes, heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd en kun je eenvoudig jouw abonnement stop zeggen indien je geen gebruik meer wilt maken van het platform.

Klantenservice en klachten

Kamernet heeft een transparante klantenservice. Indien je een vraag, opmerking of klacht hebt kun je eenvoudig via het online contactformulier contact opnemen. Daarnaast kun je op de website terecht voor antwoord op veel gestelde vragen. Daarnaast is het platform ook actief op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Snapchat, en kun je ook via deze wegen contact zoeken met Kamernet.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een abonnement afgesloten en naar huizen gezocht via Kamernet? Schrijf dan een recensie voor kamerzoekende en kameraanbieders. Schrijf bijvoorbeeld of je gemakkelijk via het platform een geschikt woning of huurder hebt gevonden, of je eventuele problemen hebt ondervonden, of het platform eenvoudig te gebruiken was en of je goed geholpen bent door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je in de toekomst wellicht vaker van het platform gebruik zou maken en of je Kamernet aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke recensie help je andere met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen gebruik te maken van Kamernet.

Reviews over Kamernet
Gerelateerde bedrijven
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,6
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Ervaringen met Kamernet

Het bedrijf Kamernet is geverifieerd door ons. De webshop kamernet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kamernet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kamernet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kamernet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kamernet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Je reageert op een advertentie omdat je graag wilt verhuizen. Verhuurder neemt geen moeite om een bericht terug te sturen. Zonde van je geld.

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Onmogelijk op tijd opzeggen en toch moeten betalen!!!

I used this side to get in contact with the owner of a studio and that's it, job done in 1 day. After this I wanted to cancel directly the account without success, after 1 month I managed and Kamernet tried to charged me for 2 more months with automatic transfer. Even though I blocked any automatic payments with Paypal, Kamernet managed to put my Paypal credit in 34 euros negative. Kamernet admitted they had and have technical problems and still are insisting I needed to pay. they offered me 2 more weeks of there service free of charge while I don't need it at all. just want my money back. I my opinion it's a very low profile scam website who is stealing miserable 34 euros of people regardless the comments and reviews.

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DONT GET A SUBSCRIPTION WITH KAMERNET!

DONT GET A SUBSCRIPTION WITH KAMERNET!!!!

Terrible terrible service. I definitely advise you to use another platform, such as Pararius for instance.

When making an account and paying for one month, they never tell you that that amount will be charged automatically next month (EVEN THOUGH YOU ONLY BOUGHT ONE MONTH OF SUBSCRIPTION), so even if you then want to cancel it you still have to pay a debt of those 34eur for a second month that you didnt want to get. And if you dont pay it, because it is ridiculous that they are charging you that (a service you didnt use, nor wanted to), they will sell it to a debt collection company which will constantly call you, email you, put a penalty of more 40eur on top of the 34eur, and adding interest.And if still you re

Kamernet's business model is absoluty misleading and fraudulent.
Also, the platform itself is very obsolete, especially the app.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mia

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht niet aan beginnen!!

Totaal geen service gehad, verhuurders reageren niet. Bij een paar kamers moest ik nog eens extra betalen om te kunnen bezichtigen. Kamernet doet hier niks aan.
Lees goed de kleine lettertjes. Ik dacht dat 15 dagen ook echt maar 15 dagen is. Blijkbaar is dit een doorlopend contract. Verschrikkelijke ervaring en ontzettend duur

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen reactie op kamers

Op veel kamers gereageerd en telkens geen antwoord krijgen van de verhuurder. Erg vervelend en vind het het geld niet waard omdat ik geen reactie krijg op de woning

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET AAN BEGINNEN

Ik had een 1 maandelijkse aankoop gedaan. Voor 15€, hiervoor stonden er in mijn stad welgeteld 4 kamers op, waarvan 1 mij aansprak. Ik heb deze kamerhouder een bericht gestuurd en hierop werd niet gereageerd. Belachelijk wanneer je ergens voor betaald als je het mij vraagt. Daarnaast bleek achteraf dat ik een abonnement had afgesloten en geen eenmaalige inverstering van een maand had gedaan. Hierover heb ik na het krijgen van een factuur van 34€ contact opgenomen met de klantenservice, zij vertelde me dat dit duidelijk vermeld was en dat de verantwoordelijkheid bij mij lag om tijdig af te zeggen. Echter lees ik ik in andere reviews, van verschillende nationaliteiten precies hetzelfde verhaal... kortom, ik ben niet tevreden en zou kamernet daarom niet aanbevelen

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzonder slecht

Kamernet is geen betrouwbaar bedrijf.
Ze zijn meer bezig met misleiding en geld aftroggelen van mensen op een slinkse manier dan de werkenden helpen aan een kamen/appartement. Slecht aangegeven informatie, weinig tot geen reacties en traag tot géén contact. Daar bovenop gigantisch duur, zeker als je kijkt wat je er voor terug krijgt. Deze website is niet aan te raden. Als ik vervolgens het internet bekijk, schijnt dit een zeer bekend probleem te zijn en tref ik veel gedupeerde klanten aan. Nogmaals NIET aan beginnen.

Geplaatst op: 07-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: K.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettige site en zoekactiemogelijkheden. Wel een erg dure zoekfunctie.

De site is prettig en overzichtelijk. Ik vind het abonnement wel onbegrijpelijk duur. En erg vervelend dat zo weinig verhuurders de moeite nemen om te reageren op je bericht. Tot nu toe nog geen kamer gebonden helaas, als wel 60 euro lichter :-(

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super fijn

Super snel en gemakkelijk een kamer gevonden! Erg behulpzaam personeel en de website is echt super prettig om mee te werken. Duidelijk en overzichtelijk

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kamernet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kamernet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Kamernet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kamernet actief?

Kamernet is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kamernet reviews? Dan kun je naar de website van Kamernet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie