Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
4 beoordelingen
8
Brandio logo Brandio
0 beoordelingen
10
Olssen logo Olssen
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect

All ok super

profielfoto van Carlo
Carlo
29-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iso stekker

Goede service , snelle levering , mooie prijs!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisser flatblades

Razendsnelle levering, netjes verpakt in stevige doos

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dakhoes

Goede service

profielfoto van P
P
28-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden!

Duidelijke en correcte omschrijving van het product op de website; Heb moeten bellen omdat de verzendfirma op hun link aangaf dat de zending manco was, maar kreeg vriendelijke en duidelijke uitleg dat deze melding wel eens kon voorkomen, maar niet altijd het slechte doet vermoeden. Een dag later werd de bestelling geleverd!

profielfoto van Brakels
Brakels
28-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegel

Spiegel blijft niet plakken, blift de spegel wel hangel valt het na een half uur weer naar beneden??.... Helaas is de verpakking al weggegooid.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestellen en levering ruitenwisserbladen.

Top bedrijf, goede materialen, en de bezorgingskosten zijn veel lager dan de concurent. En de levering was zo als afgesproken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling online

Geweldig dat jullie hoop in de toekomst nog meer spullen bij jullie te halen geweldig GEWOON

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet de goedkoopste, wel goed en snel geleverd

Sommige onderdelen zijn elders misschien iets goedkoper, maar het aanbod bij winparts is groter en bijn altijd op voorraad. Als je spullen besteld weet je ook dat je ze snel krijgt. Gewoon goed dus.

profielfoto van Frans
Frans
20-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Nieuwe binnenspiegel besteld. Prima produkt, alleen een Nederlandse handleiding zou prettig geweest zijn voor het gebruik van de lijm.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aan te raden!

Makkelijk besteld, snelle levering, prima prijs!

profielfoto van Arnold
Arnold
20-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kofferbak tassen set

Prima tassen set past goed en goed verpakt binnen gekregen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
rubbermat Peugeot Expert

Snel geleverd, prima product

profielfoto van Wim
Wim
14-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend als gebruikelijk

Voor 2200 uur besteld volgende dag binnen. Goed verpakt, goede producten goede prijs.

profielfoto van Hans
Hans
14-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

goede ervaring snel geleverd en goed verpakt

profielfoto van V.gooszen
V.gooszen
13-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
verschilende dingen

ik heb al verschillende dingen gekocht bij jullie het wordt altijd netjes en snel afgeleverd de beschrijvingen van de artikelen zijn duidelijk en goed een min puntje ik heb al verschillende keren een korting code gehad elke keer ben ik die kwijt als ik moet bestellen misschien handiger voor klanten om een korting aan het mail adres te koppelen zodat als je wat besteld ziet dat je extra korting krijgt maar dat is mij probleem top site voor auto artikelen en de prijs is goed van de artikelen top

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Prima service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle levering

Ondanks de feestdagen was de levering eerder binnen dan aangegeven. Kortom tevreden klant erbij.

profielfoto van Gerard T.
Gerard T.
07-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr.

O.K.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Goede kwaliteit en snelle levering.?

profielfoto van Henk
Henk
03-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Volledig tevreden, artikel voldoet aan verwachting.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top onderdelen!

Goede service ! Met een duidelijk overzicht.

profielfoto van Bo
Bo
03-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruim assortiment / vlotte levering

Fijn dat je op auto type / kenteken kunt zoeken. Goede communicatie.

profielfoto van Henk
Henk
02-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spoorverbreders

Snel en goed voor een goede prijs

profielfoto van Ber
Ber
01-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Duidelijke site met goede info. Bij de keuze van de ruitenwissers stond zelfs het kenteken op de order.
Niet duur en vlotte levering.

profielfoto van René
René
25-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden : eerste keer gebruik gemaakt van Winparts

Op zoek naar auto onderdelen, kwam ik Winparts tegen.
Goede overzichtelijke site, met ruim aanbod aan onderdelen. Makkelijk te vinden en goede service.
2 dagen later de bestelling in huis. Top!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service, snel geleverd.

Ruitenwisser voor het achter ruit besteld. Binnen 2 dagen in huis, keurig verpakt en voor een prima prijs.

profielfoto van Harry
Harry
23-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
led lamp

ik had een defect lampje ontvangen en er werd zonder verdere kosten een nieuwe toegestuurd.
top service!!!!!!!

profielfoto van Sander
Sander
21-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Verkeerde maat besteld (stom!), maar klantenservice doet totaal niet moeilijk. Kleinere maat was iets goedkoper en verschil stond paar dagen later al op mijn rekening. Aanrader!

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
4 beoordelingen
8
Brandio logo Brandio
0 beoordelingen
10
Olssen logo Olssen
0 beoordelingen
10