Winparts logo

Winparts reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Winparts reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
259
Winparts logo
Website
winparts.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Winparts

Als je zelf handig bent of gewoon graag aan je auto sleutelt, dan bestel je gemakkelijk en snel auto-onderdelen om die zelf op je auto te monteren. Winparts is een van de aanbieders van auto-onderdelen die je in dat kader bij kan staan. Om je meer informatie te geven over wat Winparts is en wat het te bieden heeft, hebben we een samenvatting gemaakt van de door bestaande klanten gemaakte reviews en ervaringen. Op basis daarvan kun je besluiten om al dan niet ook voor Winparts te kiezen.

Over Winparts

Winparts werd in 2004 opgericht door de gebroeders Van Essen uit het Groningse Winneweer. Directe aanleiding was hun eigen zoektocht naar een geschikte versnellingsbak voor een BMW E12. Het idee om auto-onderdelen te gaan verkopen bleek een buitengewoon goed idee. Ondertussen is deze specialist namelijk ook al actief in België en Zweden. Winparts biedt alle denkbare auto-onderdelen en is ondertussen een factor van belang geworden binnen de wereld van de auto-onderdelen.

Waarom kiezen voor Winparts?

Heel simpel, door zelf je auto-onderdelen te bestellen bij Winparts, en die ook nog eens zelf te monteren bespaar je heel erg veel geld. Daarnaast vind je zo goed als alle auto-onderdelen die je op basis van jouw kenteken gemakkelijk kunt ontdekken in het indrukwekkende aanbod. Maar er is meer; zo geniet je als je zaken doet met Winparts de mogelijkheid om de bestelde producten gedurende een periode van dertig dagen te ruilen. Zowel bestellen als betalen is zeer veilig en de levering van Winparts is altijd snel. Handig is zeker ook de deskundige helpdesk waarover Winparts kan beschikken. En zo kan er eigenlijk niets misgaan bij het bestellen van auto-onderdelen. Het is onmogelijk om een bloemlezing te geven van alle auto-onderdelen die door de onderneming uit Winneweer aangeboden worden. Wel kunnen we aangeven dat bougies, acculaders, bobines, kentekenplaathouders, startkabels en autogordels bij de best verkochte producten horen. Overigens zijn de onderdelen voor de klant wel overzichtelijk ingedeeld en gerubriceerd. Je moet dan denken aan automatten, dakdragers, accu's, carrosserie en plaatwerk, remsystemen en filters en vloeistoffen. Maar ook dit is slechts het topje van de ijsberg.

Is Winparts betrouwbaar?

Winparts kan omschreven worden als een betrouwbare onderneming. Je koopt er betrouwbare onderdelen voor de auto en dat van verschillende merken. De bij het kenteken aangegeven producten kloppen altijd bij de auto die je rijdt en je kunt er ook al veilig betalen met iDeal. De betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het feit dat Winparts het Thuiswinkel Waarborg en de Ecommerce Europe Trustmark Code of Conduct in het bezit heeft. Dat zegt eigenlijk alles over de mate van betrouwbaarheid van deze specialist uit de provincie Groningen.

Klantenservice en klachten

Winparts is een grote speler in de wereld van de auto-onderdelen. Daar hoort een goede klantenservice bij, en daar beschikt Winparts dan ook over. Mocht je een vraag willen stellen of een klacht in willen dienen, dan kun je dit doen door telefonisch contact op te nemen met de aanbieder van auto-onderdelen of door het sturen van een e-mail. Je kunt ook nog contact leggen via de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Als je de zekerheid wenst dat je nooit meer een aanbieding mist van deze specialist, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

We maken van de gelegenheid gebruik om je te vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Dit omdat deze onafhankelijke beoordelingen iedereen kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Kunnen wij op je rekenen?

Reviews over Winparts
Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Carpardoo logo
Carpardoo
8 beoordelingen
5,6
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,3
87% zou hier weer kopen
894 beoordelingen
Waardeloos!!!!

Bestelling gedaan, duidelijk alles ingevuld, daar ik zelf weet welke materialen ik nodig heb gezien studie autotechniek krijg ik bevestiging dat het zaterdag bezorgd werd, vandaag nog steeds niks en ineens mailtje systeem zeg het pas niet??? Of ik het duurdere alternatief wil. oplichters. Klantenservice er onvriendelijk en dom nul auto verstand en absoluut niet klantvriendelijk..bestel hier nooit mensen !!!

Geplaatst op: 19-02-2024
Laatst bewerkt op: 19-02-2024
Geschreven door: Mike V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice is een drama

De klantenservice is een drama, er helemaal geen sprake van service. Onzinnig antwoorden via de Chat, Telefoon word niet opgenomen en op emails wordt niet geantwoord.
Leverinen via Transmission gaan 9 van de 10 keer fout. Helaas maar mij zien ze niet meer terug.

Geplaatst op: 15-12-2023
Laatst bewerkt op: 15-12-2023
Geschreven door: Je T.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze klantenservice

Eerst te laat leveren en dan ook nog het verkeerde artikel. Op geen enkele wijze is er contact te krijgen. Zitten ze tegen een faillissement aan ofzo? Mij zijn ze kwijt als klant.

Geplaatst op: 03-10-2023
Laatst bewerkt op: 03-10-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service, ik ben zelf een onderdeel kwijt geraakt van een dakdrager en ik heb 4 onderdelen opgestuurd gekregen van Lisette helemaal blij mee en wat een topservice ! Chapeau hoor dank je wel

Goede service, ik ben zelf een onderdeel kwijt geraakt van een dakdrager en ik heb 4 onderdelen opgestuurd gekregen van Lisette helemaal blij mee en wat een topservice ! Chapeau hoor dank je wel

Geplaatst op: 14-07-2023
Laatst bewerkt op: 14-07-2023
Geschreven door: Rob V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voorkom frustratie en bestel ergens anders

Voorkom frustratie en bestel ergens anders!
Informatie die ze geven klopt niet. Er staat duidelijk "Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis". Maar volgens de klantenservice is dit indicatief. Als het indicatief is zet dit er dan bij! Is de productinformatie dan ook indicatief? Dat is wel heel makkelijk zaken doen zo. Oplossing is er niet. Ze geven alleen aan dat ze een 30-dagen leverplicht hebben. Maar daar kan ik weinig mee.
Gewoonweg slecht!

Geplaatst op: 19-07-2023
Laatst bewerkt op: 19-07-2023
Geschreven door: Rob K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ik heb onderdelen besteld op 26 juni,4 juli is het bij jullie retour gekomen omdat DHL in gebreke is gebleven,gisteren gebeld en de onderdelen zouden vandaag verstuurd worden wat dus ook weer een leugen blijkt te zijn,mocht ik dinsdag 11 juli geen onderdelen hebben ontvangen of mijn geld terug op mijn rekening dat schakel ik mijn rechtbijstand verzekering in,ben helemaal klaar met winparts!!

Inmiddels een week verder en nog geen terug betaling ontvangen,rechtsbijstand is ingeschakeld!

Geplaatst op: 18-07-2023
Laatst bewerkt op: 18-07-2023
Geschreven door: Brigita B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Levering niet compleet, na veel bellen en whatsapp en mail en nog is bellen heb ik nog altijd niks, dienst na verkoop is ongeïnteresseerd en willen liever van je af , dan na al die moeite te doen om de rest te krijgen sturen ze nog de verkeerde retour bon op ??? Winparts ? Nee dank u nooit meer !!!

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatst bewerkt op: 11-07-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Let op of je een compleet veilig product koopt

Ik kocht dakdragers van G3, waarbij op de website stond met sloten. Foto's lieten sloten zien.

Toen het product thuis kwam bleken er PLASTIC SLOTEN in te zitten. Draaibaar met je vinger!!!!

Ik moest dus extra sloten bestellen Inclusief verzendkosten voor een pakket terwijl het in een brievenbuspost kwam.

Wil je extra veel betalen, bestel dan hier

Geplaatst op: 22-07-2023
Laatst bewerkt op: 22-07-2023
Geschreven door: Jasper

7 / 10
5/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Komen levertijden niet na

Volgens website op voorraad na bestelling is de levertijd nu al 3 X aangepast en is inmiddels al 4 weken.
Op de website staat nog steeds vermeld op voorraad.
Klantenservice per tel niet bereikbaar en op whatsapp word niet gereageerd.

Geplaatst op: 16-06-2023
Laatst bewerkt op: 16-06-2023
Geschreven door: Dirk B.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop is duurkoop

Ik had een accu bij winparts gekocht en na 6 weken starte de auto niet meer. Ik had er toch wat kilometers mee gereden. Vervolgens belde ik winparts en na ruim een half uur had ik eindelijk contact . Ik moest maar eens een garantieformulier invullen dan werd alles snel geregeld. Nou ..na ruim 1 week mailde me de garantieafdeling . Ik moest maar eens een oplaadrapport sturen van de dynamo. want zo te horen was de dynamo de boosdoener .
Nou dat werd me te veel Of er iemand me snel en gratis een. oplaadrapport zou opmaken van de dynamo.
Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en zij zeiden dat ik een termijn moest vast stellen en een ingebrekeformulier kreeg toegestuurd.
Ik heb toen nog een keer gemaild met de garantieregeling, maar zij reagerenden niet.
Vervolgens had ik de accu eens opgeladen en in de auto geplaatst. De auto starte .
Ik had nog een serieuze koper die heeft hem ook meteen gekocht.
Zo zie je hoe je bij winparts aan het lijntje wordt gehouden.
Ik wens winparts heel veel geluk maar ik zal er niets meer kopen

Geplaatst op: 11-06-2023
Laatst bewerkt op: 11-06-2023
Geschreven door: Jan P.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Eerst wordt er een verkeerde dubbelpolige bobijn geleverd (moest 3 polig zijn) onderdeel in originele verpaking terug gestuurd ongemonteerd. Na veel 5 en 6en nubijna een maand later no altijd geen terug betal8ng. Rommel. Als jll nog niet eens knn onderdelen voor j78ste modellen vinden in jll mag... very dis. Total wast of time.

Geplaatst op: 30-06-2023
Laatst bewerkt op: 30-06-2023
Geschreven door: Vincent V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Vincent V.
Vincent V. 30-06-2023
Kit
profielfoto Vincent V.
Waardeloze klantenservice 4uur voor niks gereden dag prijzen?

Helaas heeft dit bedrijf vandaag laten zien dat het eigenlijk maar prutsers zijn.
Vandaag zijn de prijzen zomaar spontaan verhoogd (dag prijzen zeggen ze dan)!
Klantenservice die zegt dat je eerst moet bestellen om te zien of ze bepaalde spullen wel op voorraad hebben(dat is al kansloos)
Klantenservice die dus niet in het assortiment kan kijken of iets op voorraad is.
37 minuten aan de telefoon in de wacht gezet!
4 uur voor niks gereden omdat er dus niks op voorraad was omdat deze klantenservice hun eigen computer systeem niet kan bedienen.
Hele slechte service denken met sorry de mensen te kunnen helpen! Schandalig bedrijf!!

Geplaatst op: 20-05-2023
Laatst bewerkt op: 20-05-2023
Geschreven door: R A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende informatiebover leveringsdatum

Heb zaterdag onderdelen besteld en zou normaal vandaag geleverd worden maar omdat klantendienst geen contact wou opnemen met dhl heb ik zelf gebeld blijkt dat mijn bestelling nog in nederland ligt en vandaag niet geleverd wordt en ze weten niet wanneer

Geplaatst op: 24-05-2023
Laatst bewerkt op: 24-05-2023
Geschreven door: Yves R.

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

levering ging wel snel.. maar ze hebben het verkeerde onderdeel geleverd.
maar het retour sturen dat is totaal geen service.
proberen er met elke manier onderuit te geraken voor de terugbetaling.

Geplaatst op: 16-03-2023
Laatst bewerkt op: 16-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vandaag besteld, morgen thuis ?

Gisteren besteld, en zou vandaag arriveren volgens hun email. Heb dit onderdeel DRINGEND nodig om mijn wagen niet stuk te rijden.
Hoop dat ik het alleszins morgen ontvang, anders kan ik beter zelf rondrijden om het onderdeel direct te vinden.

Geplaatst op: 22-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-10-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Komen levertijd niet na. Contact met hun zeer moeizaam via whatsapen al helemaal niet telefonisch. Indien je iets binnen redelijke termijn wil hebben … 1 raad vergeet Wimparts

Komen levertijd niet na , enorm vervelend , moeilijk contact met winparts . Indien je iets o p redelijk termijn wenst , bestel niet bij winparts

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Tony

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon slecht geleverd en zeer moeilijk te bereiken

Artikel 2 x maal verkeerd geleverd.
Mag zelf voor de verzendkosten opdragen .
Vervolgens zeer slechte klantenservice

Geplaatst op: 10-01-2023
Laatst bewerkt op: 10-01-2023
Geschreven door: Ronny H.

6 / 10
3/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Top

Top service!!
Automat besteld deze zou passend zijn voor mijn auto, dit was helaas niet het geval.
Vroeg een oplossing
Vanuit winparts kwam snel de reactie dat ik mn geld retour gestort kreeg en niet de moeite hoefde te nemen om de mat retour te sturen!
Dit is klantvriendelijkheid niet alleen op papier maar in de praktijk!

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Gea V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service kan en moet beter.Nu dikke onvoldoende.

Bestelling gedaan,5 dagen later mail dat levering niet gehaald kan worden.
Als de levering er is is het net een rammelaars.Binnenverpakking grootste deel beschadigd (dus niet post nl),.
Zo te zien ,een reeds gebruikt,geroutineerde product (kachelventilator)
Meermaals bellen en mail; geen reactie!

Geplaatst op: 01-01-2023
Laatst bewerkt op: 01-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf denk totaal niet aan zijn klanten

Bestelling wordt niet op tijd geleverd dus vervolgens gebeld en gemaild dat ik de bestelling niet meer hoef te hebben geen reactie daarop vervolgens kom ik thuis staat de bestelling gewoon in de regen dus weer gebeld dat ik het niet hoef te hebben en mijn geld terug wil vervolgens heeft heeft het transportbedrijf steeds een ander smoeje om maar niet de bestelling te komen ophalen dus vervolgens schuilen ze zich achter het feit dat de bestelling eerst retour meteoor er gecrediteerd kan worden de klantenservice is ook woordeloos denk totaal nietaan de klant dus niks daar kopen zeer slecht bedrijf

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer bedrog

besteld en na 16 dagen niks geleverd, geen reactie op email, zeer slechte service nooit meer

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet volgens die opgegeven op site

Bestelling moest op 09-12 geleverd worden.
Tweede keer beloven ze 21-12 geleverd worden.
Is al weer weekend voorbij die nog niet binnen is.

Geplaatst op: 25-12-2022
Laatst bewerkt op: 25-12-2022
Geschreven door: Rik

7 / 10
4/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende informatie

Misleidende informatie op de site. “Vandaag besteld morgen in huis” in vaak niet waar. Op de site word gezegd onderdeel “op voorraad”. Maar dit is niet zo het is op voorraad bij hun leverancier niet bij Winparts zelfs. Door deze misleidende en onduidelijke informatie zit je zomaar net als ik straks 4 dagen op je bestelling te wachten. Loop je je afspraak in de garage mis en of ben je niet thuis op t moment dat je pakket dan uiteindelijk wel aankomt. Er zijn genoeg andere..Winparts begin ik niet meer aan!

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Jay G.

4 / 10
1/5 3/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service na defecte pingi!

Ik kocht een large pingi auto ontvochter. Volgens gebruiksaanwijzing in de oven gedroogd, maar dat moet blijkbaar niet op een rooster, want toen was toch een stukje stof gesmolten dus mijn pingi lek. Gelijk een nieuwe gekregen na melding ervan, top!

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De tweede keer besteld en komt veel te laat (3 dagen later dan gepland )

De tweede keer besteld en komt veel te laat (3 dagen later dan gepland ) Hierdoor wil ik delen terugsturen omdat het te laat was en ik mijn klant ook kwijt ben moet ik ook nog zelf de retour betalen !

Geplaatst op: 19-10-2022
Laatst bewerkt op: 19-10-2022
Geschreven door: Leon P P.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Vlot geleverd,s'middags besteld en de volgende dag al binnen. En wat zeker niet onbelangrijk is een hele goede klantenondersteuning.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Jan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leugennaars. Leveren pas na een week.

Na bestellen van iets wat op voorraad staat en volgende dag geleverd zou worden krijg je de standaard mail dat het druk is en je langer moet wachten en zo. Ze hebben het allemaal niet op voorraad. Gewoon bedrog.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen geld terug en alleen maar ruilen ook als het niet kan .

Ik waarschuw iedereen als ze iets verkeerd leveren met een ingevoerd kenteken laten ze je gewoon barsten Blijven zeuren dat die verkeerde antenne universeel is nu heb ik bij een sloopbedrijf geïnformeerd dat zoiets bij een Ford Focus niet bestaat Nu weer een ander voorstel Moet ik voor een antenne er 5 bestellen en geld terug geven doen we niet aan want ik heb een universeel product besteld . Dus we ruilen alleen maar ook als het niet kan .Nog nooit z `n slecht bedrijf meegemaakt want elk stort uiteindelijk wel je geld terug als er geen oplossing meer is .
Verder nog steeds 5 dagen wachten eer je mail wordt beantwoord .
Overigens ik heb niets aan reacties zoals die van Lina . Ik ben al meer dan een maand bezig en jullie gaan bij mij volledig zwart op het internet .Niet eens voor de 16 euro maar ik kan het gewoon niet hebben dat men zo handel drijft .

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Edwin D.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Bestellen en betalen gaat altijd goed,zou volgende dag verzonden worden niet dus.levering gebeurd NOOIT zoals beloofd je krijgt dan 10%op volgende aankoop wel er komt geen volgende aankoop betaal nog liever een paar tientjes meer zodat geleverd wordt zoals belooft

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Rudy R.

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dreadful experience

Ik heb een artikel gekocht dat nooit is aangekomen. Klantenservice was onbestaande en gaf altijd de verlader de schuld (die door hen was gecontracteerd!!). Nu heeft de verzender gezegd dat het artikel zal worden teruggestuurd naar Winparts en nog steeds geen restitutie. Bijna 200 euro weggegooid. Dit bedrijf is een complete oplichterij. Juridische actie gestart.

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Jon O.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Winparts
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Carpardoo logo
Carpardoo
8 beoordelingen
5,6
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winparts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 894 beoordelingen geplaatst over Winparts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 87% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winparts actief?

Winparts is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Winparts reviews? Dan kun je naar de website van Winparts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie