Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Max
Max
18-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
velgenboom

Besteld en is snel geleverd; helemaal naar wens en gewoon top !

profielfoto van Rob H.
Rob H.
18-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achterlichten VW t4

Duidelijke omschrijving en foto’s, goede prijs en perfect ordertracking- en verzend systeem.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
betrouwbare webwinkel

groot aanbod, snel verstuurd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Top! Snel in huis, goede prijs en super service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

De mensen van Winparts waren alert en behoedde mij voor een foute aanschaf door de kentekencheck. Zij stelden het juiste onderdeel voor, hetgeen prima paste. Klasse site!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
opinie

alles tip top

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed en snel

Levering goed en snel. Niks aan toe te voegen want gewoon precies zoals verwacht

profielfoto van Staps
Staps
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring

voor het eerst iets bij Winparts besteld, erg prettig dat de optie afterpay wordt gegeven. De bestelling was snel binnen en de betaling was makkelijk te voltooien.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruitenwisser

snelle en correcte levering

profielfoto van T V.
T V.
03-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Ook al was het super druk toch was mijn bestelling
snel in huis

profielfoto van Henk
Henk
02-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdeel auto

Na bestelling wat super goed verliep , kwam er zelfs nog een controle mail gestuurd voor het kenteken zodat er gecontroleerd kon worden of het juiste onderdeel besteld was .
Daarna was het pakketje de volgende dag afgeleverd .
En keurig verpakt

profielfoto van Johan
Johan
26-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Doen wat ze beloven

Savonds besteld andere dag in huis gewoon goed en zeker voor herhaling vatbaar

profielfoto van Erik M.
Erik M.
26-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik had een bestelling geplaatst met een aantal dingen waaronder vloermatten. Gelijk werd ik op de hoogte gesteld over de levertijd. Aangezien de matten een product is wat op bestelling gemaakt word duurde het 4 weken. Ik kon hiermee wel leven. Na 4 weken wachten kwam het binnen. Helaas niet helemaal compleet. Na ontdekking gelijk een mailtje gestuurd. Hierbij is geprobeerd om mij te begrijpen welk onderdeel miste. En werd z.s.m. na geleverd. Kortom goed opgelost.

profielfoto van C.v.Leeuwen
C.v.Leeuwen
06-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Twee maal een bestelling gedaan bij Winparts. Zeer tevreden over de kwaliteit, de leveringssnelheid en de prijs.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts bestellen ruitenwissers

Zeer goed service, na een foutje bij de bestelling heel eenvoudig de producten kunnen omruilen en gratis retour kunnen verzenden

profielfoto van Ralph
Ralph
08-10-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering

Goeie prijs. Snelle levering.

profielfoto van Dick
Dick
08-10-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Accu

Snelle levering van mijn bestelde accu. Tegen een zeer goede prijs

profielfoto van Danny
Danny
05-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Snelle nette levering, bedankt Winparts kom snel weer terug voor een volgende bestelling!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automaten voor Renault

Snelle levering, matten passen perfect. Zelfde afmetingen als de originele matten.

profielfoto van Andrzej
Andrzej
06-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
A

Super

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Een onderdeel was na een jaar defect

Een mail naar winpart gestuurd en na 3 dagen was het onderdeel bij mijn thuis. Wat een service. Waren ze allemaal maar zo. Bedankt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kia Sportage automatten set 2012

Prima automatten voor een prima prijs. Binnen één dag geleverd.
Pasvorm is perfect.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Weer prima

Net zoals altijd. Duidelijke communicatie en op tijd bezorgd. En natuurlijk past het artikel prima op de auto.

profielfoto van C V.
C V.
30-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

Ben erg tevreden over de service en de kwaliteit

profielfoto van Dennis
Dennis
27-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima bedrijf

Snelle verzending en groot aanbod. Volgende keer weer!

profielfoto van Kevin
Kevin
24-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zoals het hoort!

Duidelijke website, vlotte afhandeling en snelle levering; zoals het hoort!

profielfoto van Leo
Leo
24-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
man

Perfect altijd tevreden met bestelling/goederen/verzenden

profielfoto van Rob V.
Rob V.
23-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering! Aan te bevelen

Al vaker iets besteld. Altijd correcte en snelle levering.
Zeer tevreden.

profielfoto van Dietrich
Dietrich
17-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
altijd top

goede en snelle service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend service en producten

De juiste producten voor de auto zijn netjes geleverd. Proces transparant en eenduidig

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10