Autodoc logo

Autodoc reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Autodoc reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Autodoc logo
Website
autodoc.nl
Categorie
Auto onderdelen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Autodoc

Steeds meer mensen proberen zelf zeker de kleinere reparaties aan de auto uit te voeren. Ze balen van de torenhoge rekeningen van de autogarage. Belangrijk is dan wel dat je altijd over het juiste onderdeel beschikt, iets waarbij Autodoc je als geen ander kan ondersteunen. Wij hebben voor jou de beoordelingen van klanten van Autodoc samengevat. Zo kun jij al dan niet besluiten om ook voor deze aanbieder van automaterialen te kiezen.

Over Autodoc

Autodoc is groot. Heel erg groot. En dat terwijl het bedrijf pas in 2008 opgericht werd. Autodoc is nu al actief in 27 landen. In al die landen biedt het hoogwaardige auto-onderdelen voor zeer betaalbare prijzen. Daarbij biedt Autodoc je alle denkbare ondersteuning bij het monteren van het onderdeel. Zo houd je de auto steeds in perfecte conditie, en kun je bovendien behoorlijk wat geld besparen. Want zoals iedereen weet, zijn de materialen in de garage altijd duur. De rekening van de autogarage valt immers altijd tegen. Autodoc heeft ondertussen 4,2 miljoen klanten en verwerkt wereldwijd 40.000 bestellingen per dag.

Waarom kiezen voor Autodoc?

Het is heel simpel; heeft Autodoc niet dat product dat je zoekt, dan vind je het nergens. De onderneming biedt liefst 2,5 miljoen producten van 870 producenten en dat voor in totaal 166 Automerken. Doorgaans is het vinden van de juiste automaterialen gemakkelijk. Je voert simpel je kenteken in en vervolgens word je gewezen op precies dat onderdeel dat past bij jouw auto. Want daar kan per bouwjaar nog best verschil in zitten. Autodoc heeft echt alles. Van remsysteem voor de auto tot veren en uitlaatsystemen. Behalve dat Autodoc je vrijwel altijd het juiste onderdeel bezorgt, krijg je via de website technische ondersteuning. Dit wordt vooral geboden via handige instructiefilmpjes. Zo kun je het onderdeel gemakkelijk monteren en is je auto weer in perfecte staat. En dat voor een zeer scherpe prijs, want de onderdelen van Autodoc zijn standaard aantrekkelijk geprijsd.

Is Autodoc betrouwbaar?

Gezien de groei die de onderneming doormaakt, mag je er toch van uit gaan dat het een betrouwbare partner is. En dat blijkt ook nadrukkelijk uit de reviews en ervaringen van klanten van Autodoc. De zeer snelle groei veronderstelt dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Ook het feit dat klanten zaken blijven doen met Autodoc zegt wel al voldoende. Het feit dat Autodoc je behalve de juiste onderdelen bezorgt ook probeert je zo goed mogelijk te helpen met de montage van het product, zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid en de filosofie van de onderneming. Het is een gratis service, die je er zomaar even bij krijgt.

Klantenservice en klachten

Als er een organisatie is die uitgebreid is in de voorlichting over product en dienst, dan is het wel Autodoc. Toch kun je altijd met een vraag blijven zitten of zelfs een klacht hebben over product of dienst. In dat geval kun je die klacht middels een e-mail doorgeven aan Autodoc en geheid dat de klacht snel opgelost zal worden. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Het is dan wel weer typerend dat de klantenservice er in 23 verschillende talen is. Je kunt dus gewoon je moerstaal spreken als je contact opneemt. En dat praat wel zo gemakkelijk.

Wil jij ook beoordelen?

En zo ben je gebaat bij de beoordelingen die klanten achterlieten, want op basis daarvan heb jij bovenstaande tekst kunnen lezen. Jij kunt nu een weloverwogen besluit nemen. Help jij voortaan ook andere mensen en laat jij ook een beoordeling achter? Het is maar een kleine moeite.

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
33 beoordelingen
5,3
i-Mania logo
i-Mania
4 beoordelingen
6,3
Internet-automotive logo
Internet-automotive
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Autodoc

Autodoc is geverifieerd door ons expert team. De webshop Autodoc bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Autodoc lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Autodoc. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Autodoc is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van autodoc.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top prijs

Zoals de meeste ben ik altijd op zoek naar de beste prijs voor kwaliteitsproducten voor mijn bedrijf. Deze jongens hebben de beste prijs voor polijst- / polijstpads. Legitiem $ 1 tot $ 3 minder dan wie dan ook in de branche. Je kunt het niet verslaan.

Geplaatst op: 03-06-2021
Geschreven door: Laura M.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Autodoc


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
33 beoordelingen
5,3
i-Mania logo
i-Mania
4 beoordelingen
6,3
Internet-automotive logo
Internet-automotive
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autodoc een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autodoc actief?

Autodoc is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , banden en motoren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autodoc reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie