Autodoc logo

Autodoc reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Autodoc reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1506
Autodoc logo
Website
autodoc.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Autodoc

Steeds meer mensen proberen zelf zeker de kleinere reparaties aan de auto uit te voeren. Ze balen van de torenhoge rekeningen van de autogarage. Belangrijk is dan wel dat je altijd over het juiste onderdeel beschikt, iets waarbij Autodoc je als geen ander kan ondersteunen. Wij hebben voor jou de beoordelingen van klanten van Autodoc samengevat. Zo kun jij al dan niet besluiten om ook voor deze aanbieder van automaterialen te kiezen.

Over Autodoc

Autodoc is groot. Heel erg groot. En dat terwijl het bedrijf pas in 2008 opgericht werd. Autodoc is nu al actief in 27 landen. In al die landen biedt het hoogwaardige auto-onderdelen voor zeer betaalbare prijzen. Daarbij biedt Autodoc je alle denkbare ondersteuning bij het monteren van het onderdeel. Zo houd je de auto steeds in perfecte conditie, en kun je bovendien behoorlijk wat geld besparen. Want zoals iedereen weet, zijn de materialen in de garage altijd duur. De rekening van de autogarage valt immers altijd tegen. Autodoc heeft ondertussen 4,2 miljoen klanten en verwerkt wereldwijd 40.000 bestellingen per dag.

Waarom kiezen voor Autodoc?

Het is heel simpel; heeft Autodoc niet dat product dat je zoekt, dan vind je het nergens. De onderneming biedt liefst 2,5 miljoen producten van 870 producenten en dat voor in totaal 166 Automerken. Doorgaans is het vinden van de juiste automaterialen gemakkelijk. Je voert simpel je kenteken in en vervolgens word je gewezen op precies dat onderdeel dat past bij jouw auto. Want daar kan per bouwjaar nog best verschil in zitten. Autodoc heeft echt alles. Van remsysteem voor de auto tot veren en uitlaatsystemen. Behalve dat Autodoc je vrijwel altijd het juiste onderdeel bezorgt, krijg je via de website technische ondersteuning. Dit wordt vooral geboden via handige instructiefilmpjes. Zo kun je het onderdeel gemakkelijk monteren en is je auto weer in perfecte staat. En dat voor een zeer scherpe prijs, want de onderdelen van Autodoc zijn standaard aantrekkelijk geprijsd.

Is Autodoc betrouwbaar?

Gezien de groei die de onderneming doormaakt, mag je er toch van uit gaan dat het een betrouwbare partner is. En dat blijkt ook nadrukkelijk uit de reviews en ervaringen van klanten van Autodoc. De zeer snelle groei veronderstelt dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Ook het feit dat klanten zaken blijven doen met Autodoc zegt wel al voldoende. Het feit dat Autodoc je behalve de juiste onderdelen bezorgt ook probeert je zo goed mogelijk te helpen met de montage van het product, zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid en de filosofie van de onderneming. Het is een gratis service, die je er zomaar even bij krijgt.

Klantenservice en klachten

Als er een organisatie is die uitgebreid is in de voorlichting over product en dienst, dan is het wel Autodoc. Toch kun je altijd met een vraag blijven zitten of zelfs een klacht hebben over product of dienst. In dat geval kun je die klacht middels een e-mail doorgeven aan Autodoc en geheid dat de klacht snel opgelost zal worden. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Het is dan wel weer typerend dat de klantenservice er in 23 verschillende talen is. Je kunt dus gewoon je moerstaal spreken als je contact opneemt. En dat praat wel zo gemakkelijk.

Wil jij ook beoordelen?

En zo ben je gebaat bij de beoordelingen die klanten achterlieten, want op basis daarvan heb jij bovenstaande tekst kunnen lezen. Jij kunt nu een weloverwogen besluit nemen. Help jij voortaan ook andere mensen en laat jij ook een beoordeling achter? Het is maar een kleine moeite.

Reviews over Autodoc
Gerelateerde bedrijven
MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
53 beoordelingen
4,7
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autohouders.nl logo
Autohouders.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,9
27% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Ervaringen met Autodoc

Autodoc is geverifieerd door ons expert team. De webshop Autodoc bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Autodoc lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Autodoc. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Autodoc is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van autodoc.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze belazeren de boel !

Het komt allemaal uit Polen, ze schuiven met nummers van inferieure producten en sturen die op als zijnde hetzelfde !! Hun feebdback lijkt dat van een klein kind.

Geplaatst op: 26-02-2024
Laatst bewerkt op: 26-02-2024
Geschreven door: N B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveringstermijn - - - --

Levering vroeger vanuit Duitsland, nu Polen, komt wel aan maar binnen een termijn van meer dan een week, herstelling laat dan ook maar op zich wachten. Niet meer te doen!

Geplaatst op: 04-02-2024
Laatst bewerkt op: 04-02-2024
Geschreven door: Robert V.

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede oplichters mijn geld is weg

Ze hebben tot nu toe niks geleverd is een oplichters professioneel oplichters

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 23-01-2024
Geschreven door: Fatih Y.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed restitutie beleid....heel tevreden.

Had hoezen besteld, een pak van vier stuks.
Er zijn er maar drie toegekomen.
Na wat over en weer gemail, bleek dat ze mij de vierde
niet konden opsturen.
Dan hebben ze maar besloten om mij de volledige som
terug te betalen.
Ben heel tevreden...

Geplaatst op: 01-12-2023
Laatst bewerkt op: 02-12-2023
Geschreven door: Michel M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service, leveren een verkeerd artikel maar mag niet retourneren.

Een raammechanisme besteld, kenteken ingevoerd en het artikel voor dit voertuig besteld. Echter bij het installeren bleek het artikel niet voor dit voortuig bestemd.
Contact opgenomen maar het artikel mag niet terug.
Je moet dus door de doos heen kijken of het past?
Zij maken een fout en laten de klant er mee zitten.
Bedankt!!!

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Patricia B.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Absolutely disgraceful, no accountability whatsoever

Absolutely disgraceful, you guys take no responsibility regarding your website. Saying a product is compatible with your car which it in reality it isn’t. What only can be checked with a VIN number. Why not have the matching engine match the VIN numbers in the first place. Since model and number plate doesn’t work….. So now, I have to pay for a product which doesn’t fit my car since your product/car machine engine is absolutely worthless. And also have a ridiculously short period of time to return the products…

Geplaatst op: 18-07-2023
Laatst bewerkt op: 18-07-2023
Geschreven door: Dave B.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht slecht slecht

Onderdeel geleverd gekregen wat niet blijkt te passen (foutje vanuit de database) kan gebeuren. Vervolgens na een een hoop contact mag het niet meer retour omdat het vies dus ik kan fluiten naar mijn geld want er zit wat kopervet aan...moest er toch iets mee gedaan hebben om te weten dat het de verkeerde zijn... dus betaald voor het onderdeel en sta uit eindelijk met lege handen. Lekker ergens anders shoppen voortaan.

Geplaatst op: 03-06-2023
Laatst bewerkt op: 03-06-2023
Geschreven door: Justin T.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestel oliefilter via de belgische web site. EEN WEEK levertijd!!!! Onderdelen komen niet uit Belgie maar uit Duitsland. Zeer Zeer traag. Bestel hier niet als auto klaar meot zijn voor een klant. Die moet dan ook een wek wachten en niet binnen 24 uur !!!

bestel oliefilter via de belgische web site. EEN WEEK levertijd!!!! Onderdelen komen niet uit Belgie maar uit Duitsland. Zeer Zeer traag. Bestel hier niet als auto klaar meot zijn voor een klant. Die moet dan ook een wek wachten en niet binnen 24 uur !!!

Geplaatst op: 13-07-2023
Laatst bewerkt op: 13-07-2023
Geschreven door: John B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uiterst teleurstellende service en gebrek aan compensatie bij Autocud

Ik ben diep teleurgesteld in de service die ik heb ontvangen van Autocud. Ondanks herhaaldelijk contact met de klantenservice werd mijn bestelling steeds vertraagd. De vertraging heeft geleid tot extra kosten en frustratie. De aangeboden compensatie van 10% korting op mijn volgende bestelling was ontoereikend. Na 12 dagen besloot ik mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te vragen, maar tot op heden heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Mijn ervaring met Autocud was zeer teleurstellend. Ik raad ten zeerste af om zaken met hen te doen vanwege hun onbetrouwbare service en gebrek aan klantgerichtheid. Ik heb mijn vertrouwen in dit bedrijf verloren en zal elders mijn aankopen doen waar ik wel een goede service en eerlijke behandeling kan verwachten.

Geplaatst op: 11-06-2023
Laatst bewerkt op: 11-06-2023
Geschreven door: Mohamad A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koppeling en roetfilter besteld en beide beschadigd door onzorgvuldige verpakking en transport.

Transportschade door met de onderdelen te gooien wat je pas opmerkt bij het verwijderen van de verpakking.

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Garage A.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting.

Bezorgd verkeerde onderdelen en neemt ze niet terug!!!

Geplaatst op: 06-09-2022
Laatst bewerkt op: 06-09-2022
Geschreven door: Peter

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen enkele kortingscode werkt.

Wilde een product bestellen met gebruik making van de kortingscode die Autodoc aanbiedt via affiliate marketing. Werkt niet. Dit is enkel reclame.
De korting die ze zelf geven op hun pagina is zeer hoog, maar de prijzen van producten liggen nog altijd op het niveau van de gewone marktwaarde voor die producten.

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service bij verkeerde levering

Kentekenlamphouders voor Ford Ka 2012 besteld. Op site het kenteken ningevuld en dan ontvouwen zich div. mogelijkheden. Het item wat precies op de lamphouders leken aangeklikt, besteld en betaald. Een kleine week later binnen. Weer een weekje later de oude er uit, de nieuwe er in. Allhtans, dat zou ik willen, maar deze waren te groot. Het paste dus niet. Mail gestuurd, verwijzing naar de digitale retourpagina, alles ingevuld en vervolgens niets meer vernomen. 3 mailtjes verder ( en 2 maanden ) zonder antwoord, heb ik nog niets kunnen retourneren.

Geplaatst op: 16-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roeland W.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijke klantenservice, te allen tijde vermijden

Gasveren voor de autokoffer besteld bij autodoc. Deze pasten niet op mijn auto ondanks juist invoeren van automodel. Bij het bellen kreeg in een uitzonderlijk onbeleefde man aan de lijn die zei dat dit mijn eigen schuld was en dat ik niet mocht afgaan op het automodel maar op het OEM nummer van de originele gasveer. Ik kon deze veren ook niet retourneren omdat ik ze had gemonteerd. Zoals uitgelegd bestelde ik een tweede set veren op basis van het OEM nummer, waarop ik tot mijn verbazing exact dezelfde veren opgestuurd kreeg, ondanks dit volgens de site een ander model zou moeten zijn. Na heen-en-weer emailverkeer stelde de helpdesk mij een derde veer voor die opnieuw exact hetzelfde was. Het was uitzonderlijk moeilijk om per email te communiceren omdat de mensen bij de helpdesk vaak meer dan de helft van mijn email negeerden en geautomatiseerde antwoorden terugstuurden. Eindresultaat: ik zit met twee sets nutteloze gasveren waar autodoc niet bereid is een compensatie te voorzien. Verder werden mijn vragen om te helpen de juiste gasveren te vinden meermaals genegeerd.

De levering was wel snel, dus als je de juiste onderdelen krijgt is er geen probleem. Echter, ik heb zelden zo'n trieste en onprofessionele klantenservice gezien, en zou autodoc dan ook aan niemand aanraden.

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kenneth G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top prijs

Zoals de meeste ben ik altijd op zoek naar de beste prijs voor kwaliteitsproducten voor mijn bedrijf. Deze jongens hebben de beste prijs voor polijst- / polijstpads. Legitiem $ 1 tot $ 3 minder dan wie dan ook in de branche. Je kunt het niet verslaan.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura M.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Autodoc
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
53 beoordelingen
4,7
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autohouders.nl logo
Autohouders.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autodoc een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autodoc actief?

Autodoc is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , banden en motoren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autodoc reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie