BesteOnderdelen.nl logo

BesteOnderdelen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BesteOnderdelen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
BesteOnderdelen.nl logo
Website
BesteOnderdelen.nl
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen BesteOnderdelen.nl

Als jouw auto problemen begint te krijgen is dat vaak een zware financiële aderlating. Niet alleen kosten alle onderdelen die gewoonlijk het begeven heel wat geld, maar bovendien zijn ze vaak moeilijk te vinden. Bij BesteOnderdelen.nl vind je zo goed als alle mogelijke auto-onderdelen vlot en tegen een lage prijs. Maar valt BesteOnderdelen.nl wel te vertrouwen? Op deze webpagina vind je tal van reviews met beoordelingen van BesteOnderdelen.nl. Zo kan jij ook genieten van de ervaringen van anderen en zo een eigen en goede keuze maken betreffende de betrouwbaarheid van de webshop.

Over BesteOnderdelen.nl

BesteOnderdelen.nl is een Duitse website die een onderdeel is van de grotere Wemax Group GmbH. Het is een leverancier van auto-onderdelen die meer dan 1 miljoen reserveonderdelen in het assortiment heeft en door zowat heel Europa levert. Binnen Nederland betaal je 9,95 euro verzendkosten bij bestellingen tot 120 euro. Bij meer dan 120 euro is het verzenden gratis. Wanneer je een bestelling plaatst en het artikel is voorradig kan je erop rekenen dat het pakket binnen de drie à vier werkdagen aan jouw voordeur wordt geleverd. Wil je alle risico’s uitsluiten? Dan kan je kiezen voor de optie veilig bestellen. Hier betaal je een kleine meerprijs voor, maar je krijgt wel het recht om binnen 100 dagen na aankoop gratis te retourneren zonder opgave van reden. Kies je niet voor veilig bestellen zijn dit gewoon de standaard 14 dagen. Bovendien worden ook de opties betreffende annulatie uitgebreid. Betalen kan op verschillende manieren zoals kredietkaart, PayPal, overschrijving, iDeal, Klarna en ook op factuur.

Waarom kiezen voor BesteOnderdelen.nl?

BesteOnderdelen.nl biedt een indrukwekkend assortiment aan reserveonderdelen voor auto’s aan. Op de webshop zie je meteen een uitgebreid aantal categorieën staan zoals remsysteem, filters, motor, carrosserie, wielophanging, vering/demping, riemaandrijving/kettingaandrijving, ruitenreiniging, koppers, sensoren en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij BesteOnderdelen.nl zit het wel in het assortiment. Op de website zelf kan je vlot op zoek naar het exacte type product dat jouw wagen nodig heeft. Je kunt immers in het zoekscherm meteen filteren op artikel, type auto of onderdeelnummer. Zo hoef je geen uren bezig te zijn op zoek naar dat ene onderdeel. Bij BesteOnderdelen.nl vind je onderdelen van alle grote producenten zoals Volkswagen, Opel, Mercedes-Benz, Ford, Peugeot, Renault en meer. Had je graag een korting of wil je gewoon op de hoogte blijven van de nieuwtjes en de aanbiedingen als eerste onder ogen krijgen? Dan kan je je inschrijven vor de nieuwsbrief van BesteOnderdelen.nl.

Is BesteOnderdelen.nl betrouwbaar?

BesteOnderdelen.nl is een Duitse website en is dan ook aan andere wettelijke regels onderworpen dan we in Nederland hebben. Toch vind je ook op BesteOnderdelen.nl meteen het btw nummer en het Handelsregister nummer terug naast de locatie van de hoofdzetel. Ook de internetverbinding met de website verloopt veilig dankzij het SSL-protocol. Er is ook een klantenservice waar je terecht kunt voor vragen, problemen of om een klacht neer te leggen. Ten slotte vind je op de website ook de algemene voorwaarden terug die helder en uitgebreid omschrijven wat het wettelijk kader is waarbinnen BesteOnderdelen.nl opereert. Het heeft er dus absoluut alle schijn van dat BesteOnderdelen.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag waar het antwoord niet op te vinden is? Of heb je misschien een probleem met een bestelling en wil je graag een klacht neerleggen? Dan kan je hiervoor de klantenservice contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je op de website zelf een contactformulier invullen waarbij je jouw probleem omschrijft. Daarnaast kan je ook een mail sturen of gewoon meteen telefonisch contact opnemen. De klantenservice van BesteOnderdelen.nl is geopend van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 23 uur en op zaterdag en zondag van 8 uur tot 18 uur. Leg je een klacht neer en kom je niet tot een bevredigende oplossing? Dan kan je nog terecht bij de online geschillenregeling van de Europese Commissie via het ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al eens onderdelen voor jouw bolide op BesteOnderdelen.nl? En was die ervaring positief of negatief te noemen? Zou je de klantenservice als goed beoordelen en was de kwaliteit van het product voldoende hoog? Werd het artikel in kwestie op tijd geleverd? Schrijf op deze pagina een review en vertel jouw verhaal, jouw ervaringen met en jouw beoordelingen van BesteOnderdelen.nl. Zo help je de volgende klant de goede richting uit!

Gerelateerde bedrijven

Internet-automotive logo
Internet-automotive
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
2 beoordelingen
9
Heuts logo
Heuts
2 beoordelingen
8,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BesteOnderdelen.nl

Ons team van experts heeft BesteOnderdelen.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van BesteOnderdelen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. BesteOnderdelen.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

BesteOnderdelen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van BesteOnderdelen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BesteOnderdelen.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling was prima

Mijn bestelling was helemaal prima. De verzending was tijdig geleverd en kwam goed verpakt aan. Het asortiment is erg groot en wordt altijd goed aangevuld. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst hier omdat ze het vaak meteen al hebben.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Melanie Z.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BesteOnderdelen.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Internet-automotive logo
Internet-automotive
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
2 beoordelingen
9
Heuts logo
Heuts
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BesteOnderdelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BesteOnderdelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BesteOnderdelen.nl actief?

BesteOnderdelen.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BesteOnderdelen.nl reviews? Dan kun je naar de website van BesteOnderdelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie