MijnAutoonderdelen logo

MijnAutoonderdelen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MijnAutoonderdelen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
MijnAutoonderdelen logo
Website
mijnautoonderdelen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

MijnAutoOnderdelen ervaringen

Er is iets kapot aan je auto en je bent van plan om het zelf te repareren. Dit is vaak een stuk voordeliger dan het laten uitvoeren door een garage. Voordat je een onderdeel wil gaan bestellen ben je benieuwd naar MijnAutoOnderdelen ervaringen. Hoe is het om hier een bestelling te plaatsen? Krijg je echt de juiste auto onderdelen? Als je uiteindelijk besluit een onderdeel te bestellen dan kan je hier natuurlijk zelf terugkomen om je eigen MijnAutoOnderdelen ervaringen te delen. We horen natuurlijk graag of je het juiste onderdeel ontvangen hebt en je tevreden bent over de service en kwaliteit.

Over MijnAutoOnderdelen.

In de webshop MijnAutoOnderdelen kan je terecht om alle onderdelen voor je auto te kopen. Het maakt niet uit wat je wilt vervangen alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is het kenteken en je kan direct alle onderdelen vinden die je nodig hebt. Dankzij het uitgebreide assortiment kan je eigenlijk alles wel vinden. De onderdelen zijn voordelig te bestellen en dit maakt het interessant om gewoon lekker zelf aan je auto te knutselen. Standaard krijg je altijd een hoge korting als je hier op zoek gaat naar een paar auto-onderdelen.

Groothandelskorting op auto-onderdelen.

In de garage maken ze altijd een flinke winst op je reparatie. Naast de uren die ze voor de monteur rekenen hebben ze ook nog groothandelskorting op de onderdelen. Uiteraard rekenen ze voor jouw gewoon de normale prijs. Bij MijnAutoOnderdelen kan je online rekenen op groothandelskortingen. Je krijgt zo altijd een flinke korting op je bestelling. Volgens de MijnAutoOnderdelen ervaringen zijn de onderdelen van dezelfde kwaliteit als bij de garage alleen nu tegen een groothandelsprijs.

Auto-onderdelen standaard op voorraad.

MijnAutoOnderdelen heeft meer dan 2 miljoen verschillende auto-onderdelen standaard op voorraad. Je kan de onderdelen direct bestellen en binnen één dag al geleverd krijgen. De MijnAutoOnderdelen ervaringen zijn dan ook super positief over deze snelle levertijd en hoge voorraad. Voor iedere auto zijn de juiste onderdelen gewoon online te vinden. Het enige wat je hoeft in te voeren is je kenteken en je hebt direct een overzicht van de beschikbare onderdelen.

Reviews over MijnAutoonderdelen

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
56 beoordelingen
8
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
2 beoordelingen
9,5
Taranis Wheels logo
Taranis Wheels
2 beoordelingen
9
5,2
30% zou hier weer kopen
35 beoordelingen
Lees onze review over MijnAutoonderdelen

Het bedrijf MijnAutoonderdelen is geverifieerd door ons. De webshop mijnautoonderdelen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MijnAutoonderdelen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MijnAutoonderdelen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MijnAutoonderdelen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mijnautoonderdelen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MijnAutoonderdelen.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende ervaringen met Autoonderdelen.nl

Ik heb uitstekende ervaringen met mijnautoonderdelen.nl. Met name de prijs, de communicatie (met Alex), juiste levering, tijdens levering met Post.nl de meldingen van transport. Een voorbeeld voor vele internetshops en echt aan te bevelen!

Geplaatst op: 02-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joop K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel, Goedkoop en vriendelijk

Motorkap en een bumper besteld en alles netjes ontvangen. Binnen 1 dag was alles geleverd. Ik hrb nergens anders zo snel en zo goedkoop kunnen vinden. Prima bedrijf, vriendelijke klantenservice, snelle levering en nog goedkoop ook. Ik ben absoluut goed geholpen en ben erg blij met hun service!

Geplaatst op: 18-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Han

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Topper!

Dringend een interieurfilter en remslang nodig. Na een tip op mijnautoonderdelen.nl gekeken , besteld voor 1800 uur en netjes de volgende dag afgeleverd gekregen. De snelle levering in combinatie met de prijs maakt het bestellen bij deze site absoluut voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 17-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeroen H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Ik heb een toyota yaris en had een radiateur nodig. Ik vond op het internet mijnautoonderdelen.nl
Ik vroeg via de chat naar mijn radiateur en de medewerker zei dat ze het met een dag konden leveren. Ik bestelde het onderdeel en was inderdaad de volgende dag in huis. Prima snelle en goede bedrijf. Medewerker was heel behulpzaam

Geplaatst op: 17-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Secoo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Voor mijn Golf 6 was ik op zoek naar koplampen.
Dit heb ik bij mijnautoonderdelen.nl kunnen vinden. De bezorger stond de volgende dag al voor de deur met mijn koplampen. Bij deze een adres gevonden waar ik de volgende keer weer terecht kan.

Geplaatst op: 17-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Faruk K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima!

Ik koop mijn onderdelen al jaren bij mijnautoonderdelen. Omdat ik nog eens in de buurt woon, kan ik het dezelfde dag afhalen. altijd vriendelijk en goed prijs.

Geplaatst op: 09-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hans P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!

Alle onderdelen gevonden die ik nodig had. Niets op aan te merken. Prima bedrijf met goed spul, snelle levering en behulpzame medewerkers!

Geplaatst op: 08-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Piet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel, super vriendelijk, super prijs!

Ik wist eerst niet of ik nou echt bij www.mijnautoonderdelen.nl moest kopen door de niet al te goede recensies die ik hier had gelezen, maar heb absoluut geen spijt. Ik had remschijven nodig voor mijn golf VI en had geen zin om te wachten op die Duitse sites die binnen 3 tot 5 dagen leveren. Bij een grossier kon ik ook halen, maar door de prijs en het gemak om achter mijn computer te kunnen bestellen, heb ik ze toch via Mijnautoonderdelen aangeschaft.

Ik heb mijn remschijven om 17:50 besteld en inderdaad een dag later aangeleverd gekregen! Top bedrijf!

Geplaatst op: 03-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Max

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goed en correct

bestel al en tijd onderdelen in deze winkel , nooit problemen gehad ook niet bij retour sturen , en ja dat dit voor je eigen rekening is word van te voren gezegd en gemeld , in een winkel in de stad bv moet je het ook zelf terugbrengen als het niet goed is .
kortom een goede webshop die hun houden aan de afspraak, en als het al een keer langer duurd houden ze je daarvan netjes op de hoogte
Is zo makkelijk om alleen maar negatief te praten wat niet deugd
positief om te zeggen wat wel goed is moeilijker blijkbaar
Goede betrouwbare winkel , waar niets op aan te merken is

Geplaatst op: 08-02-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling dik in orde

Bestelling en levering echt dik in orde. Binnen de verwachte verzendtijd binnen gekregen en alles wat netjes verpakt.

Geplaatst op: 02-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling is niet geleverd.

De website en het bestelproces is in orde. Na het plaatsen van de bestelling en het verrichten van de betaling krijg ik een melding dat de order is geplaatst.
Per mail wordt daarna de track&trace code doorgegeven.
Via DHL krijg ik diverse mails. Rondom het aangegeven tijdstip dat het pakket zou worden geleverd krijg ik opeens een melding dat het pakket geleverd is. Ik heb echter geen koerier gezien , er zit geen briefje in mijn brievenbus en bij de buren is ook niets afgeleverd. Ik heb inmiddels 3x naar de klantenservice gemaild dat ik het pakket niet heb ontvangen en DHL verwijst naar de webwinkel.
De klantenservice van MijnAutoonderdelen pakt m.i. niet door. Het duurt te lang voordat er met een oplossing wordt gekomen.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 14-10-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

ik denk dat de onderdelen wel goed zijn maar ik heb een gevoel dat ik opgelicht ben ik ben al dagen bezig om mijn onderdeel te krijgen en heb nog niets, zo heb ik ook een idee dat ze de transport bedrijf de schuld geven door dit heb ik al dagen geen rijdende auto en het doet hun niets als ik bel en zeg de waarheid zien ze dat als bedreiging

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Product zonder opgave van reden niet geleverd. Helpdesk helpt niet en verschrikkelijk onbeleefd. Koop ongedaan maken wordt geweigerd. Kortom, 200 Euro armer, geen product geleverd. Ik ben opgelicht.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Olivier V.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malafide zaak

Bestelling van een autobatterij (scherp geprijsd) liep vlot.
Pakket is mij nooit aangeboden geweest door de koerier, hij zei dat ik twee pakketjes zou moeten krijgen (ik bestel wel eens mee via webshops dus nog andere bestellingen lopen bij andere webshops).
Via track and trace zag ik dat het pakket als beschadigd werd aangeduid en dat ik contact op moest nemen met de afzender. Ik nam contact op met de klantendienst maar daar werd initieel gesteld dat ik moest wachten tot het pakket terug bij hen was. Dat duurt nogal lang dus ik vraag of ze contact kunnen opnemen met de koeriersdienst (in dit geval Bpost en DHL). Willen ze niet doen dus ik doe het zelf. Bpost (zeer vriendelijke dame, laat mij weten dit er geen contract is tussen hen, maar dat ze wel een contract hebben met DHL (en dat ze dat zelf ook wel weten maar hun klanten voorliegen). Ik neem dus contact op met DHL en verneem dat ik mijnautoonderdelen best aanmaan een klacht neer te leggen, waar ze aan verzaken. Na een maand heb ik nog steeds niets, wordt ik aan het lijntje gehouden door die zogezegde klantendienst. Steeds vragen ze je ordernummer (alsof ze dat ondertussen nog niet weten) en verder geen feedback meer. Ik ga er mijn tijd in steken om mijn centen terug te krijgen, gebeurt dat niet gaan ze nog last krijgen met deze domme Belg...

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tim D.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Didn't get my money back

Beginning of February i have ordered a car battery. Before they send it i asked if it's possible to change the shipping address and name. They said thwy did. I checked and they changed the address but not the name so I've asked again to change it cause it won't be able to be delivered. They said they did but didn't so when the courier came hw couldn't deliver cause there wwasno correct name. The battery went back on the 28/02 till now i didn't gwt my money back although they said they send it. Do not buy here cause if something you won't gwt your money back!!!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Magdalena J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal frivool, ik heb besteld dat ik heb betaald, maar ze hebben de bestelling niet verzonden, ik heb 134 e voor niets betaald

Ik heb auto-onderdelen besteld, ze hebben deze nooit met de juiste informatie verzonden, dus ze hebben mij, de onderdelen, niet bereikt of teruggestuurd, ik heb het geld niet teruggekregen

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Toma P.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Langzame levering

Op de site wordt overal geadverteerd met 'volgende dag geleverd*'. De * betekent gemmideld 2 werkdagen.

Geplaatst op: 16-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erik

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice

Laatst twee ruitenwissers besteld op de website. Pakket was keurig op tijd geleverd, maar de ruitenwissers bleken niet te passen op mijn auto. Kan gebeuren, dus ruitenwissers terug gestuurd (6,95 verzendkosten).

Een aantal dagen later krijg ik het pakket opnieuw thuis bezorgd met nieuwe stickers en nieuw tape van Mijnautoonderelen (ik had het terug gestuurd met grijs ductape dat verwijderd was en ik had de stickers met mijn adres erop verwijderd, om misverstanden te voorkomen)

Gebeld met de klantenservice en kreeg een niet al te vriendelijke man aan de lijn. Hij bleef voet bij stuk houden dat de fout lag bij PostNL. Ik heb aangegeven dat dit niet kon, want vanwege de nieuwe tape die erop zet. PostNL heeft vast geen tape van Mijnautoonderdelen liggen. Toch kreeg ik geen gelijk, want de fout ligt volgens hem bij PostNL. Hij had in het systeem gekeken en gezegd dat het pakket niet bij hun is geweest. Ik kon dit de klantenservice maar niet aan het verstand brengen dat het pakket bij hun geweest moest zijn.

Toen ik het pakket terug wilde sturen werd me duidelijk waarom. Ik moest nogmaals 6,95 verzendkosten betalen, omdat het pakket wel daar geleverd was.

Nadat het pakket voor de tweede keer verstuurd was kreeg ik vrij snel een mail met dat ik het geld terug zou krijgen voor de ruitenwissers. Dat ik twee keer verzendkosten heb moeten betalen laten ze achterwege.

Oftewel, nooit meer bestellen bij Mijnautoonderdelen. Wat een asociale manier van met klanten omgaan.

Geplaatst op: 01-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sven

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling kwijtgeraakt

Balen, mijn besteld produkt is bij de verzending kwijt geraakt.
Mijn pakket is al 4 dagen kwijt, dan nog 2 dagen wachten op onderzoek van postnl en dan sturen ze pas een nieuw pakket op. De levering gaat straks dus 4+2+2 = 8 werkdagen duren voor een voorraadartikel wat binnen 1 dag geleverd zou moeten zijn.
Ik kan er niets aan doen dat het pakket plus trac en trace code kwijt is geraakt.
Het oude onderdeel is al uitgebouwd en de auto staat al die dagen stil.

Geplaatst op: 25-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Beckers

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht door fouten op website van mijnautoonderdelen.nl

Volgens de website zou een achterlicht passen op mijn auto. Dit blijkt niet zo te zijn. Dit was een fout van mijnautoonderdelen.nl Maar ze willen het achterlicht niet terugnemen en niet het geld retourneren. Dit moet binnen 14 dagen, zeggen ze. Natuurlijk klopt dat niet, want het is hun fout en dan telt deze termijn niet. Geld kwijt en ik voel mij opgelicht door mijnautoonderdelen.nl

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 07-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Niet 1 maar 2 koplampen stuk binnen gekregen, vervolgens duurt het Ruim een week om nieuwe koplampen binnen te krijgen. Probleem is op dat moment op vakantie te zijn. Vraag is of deze wel heel binnen komen!

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 28-08-2021
Geschreven door: Ray S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbeschoft, onlogisch, en onbehulpzaam! ZEER onprofessioneel.

De meest onbeschofte helpdesk ooit. Tot 3x toe smijten ze de telefoon neer omdat we boos zijn dat we om de tuin worden geleid. "REPARATIE SET (L

Geplaatst op: 25-02-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dgfhgjy455

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product biet ingepakt en defect, koop bij AUTODOC

Voorscherm besteld, bestelling kwam niet ingepakt aan en werd dus geleverd als enkel een voorscherm met een verzendlabel erop. Hierdoor was het product volledig beschadigd! (Krassen en krom)

Zelf snap ik niet hoe je het in je hoofd haalt om een paneel zonder verpakking te versturen... maar goed.

Ik raad deze webshop dus NIET aan!! Service is slecht aangezien ik meteen belde en zij telefonisch niks kunnen regelen... zelf mag je dus aan de slag via de mail.

Ik raad AutoDoc aan, aangezien deze webshop altijd alle producten heel leveren, mocht er iets niet naar wens zijn dan wordt dit met alle snelheid verholpen en een nieuw product zo spoedig mogelijk verzonden!

Helaas..

Geplaatst op: 05-02-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Émile (.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jokkebrokken, oplichters en niet klantvriendelijk

Dag 1 (woe): 15:20 uur 2x koplampen besteld met kenteken-check op site. Op voorraad, voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis. Bevestigingsmail ontvangen: morgen in huis. Top.

Volgende dag (dag 2, dond.):
‘s ochtends een mail van Mijnautoonderdelen.nl: Uw bestelling is onderweg! (Onderwerp) En dat de bestelling is overgedragen aan de pakketdienst. Verwachte leverdatum: morgen (vrijdag.) ok. Niet volgens afspraak maar kan gebeuren. Detail: Bezorg app: pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte afleverdag: vrijdag.

Dag 3 (vrijdag): App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte afleverdag: zaterdag

Dag 4 (zat.) App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Verwachte Afleverdag: maandag.

Dag 6, maandag: App: Pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Geen verwachte afleverdag, alleen “Bezorgtijd nog niet bekend.”

Gebeld met klantenservice:
Antwoord: Ja meneer, de bezorgdienst haalt al vanaf begin vorige week geen pakketten meer bij ons op ivm de sinterklaasdrukte. Dat had u gewoon op NOS kunnen lezen hoor!
Ik: Maar ik heb een mail van jullie ontvangen dat jullie het pakket aan de bezorgdienst hebben overgedragen en dat de bestelling onderweg is.
Klantenservice: Alle pakketten van vorige week staan in ons magazijn, klaar om opgehaald te worden.
Ik: Das mooi. Ik woon hier 25 min. rijden vandaan, dus ik spring in de auto, kom ik mijn pakket ophalen.
Klantenservice: Dan ga ik u teleurstellen, alle pakketten zitten in rolkarren dus als wij uw pakket moeten zoeken... Daar beginnen we dus niet aan. Deze week gaat de bezorgdienst onze pakketten ophalen dus ik hoop dat u deze week nog uw bestelling binnen krijgt.

Dag 7, di.: Pakket afgeleverd. Helaas, ondanks de kentekencheck met passende onderdelen, paste de koplampen niet. Met blote oog zichtbaar, koplampen leken in de verste verte niet op de originele. Waren zelfs 10 cm in lengte te kort, dus de kentekencheck is niet betrouwbaar.
Gelukkig vermeld de site dat ze 2 miljoen onderdelen op voorraad hebben, dus gebeld met klantenservice:
Ik: Onderdelen passen niet, ik kom ze morgen omruilen voor de goede.
Klantenservice: Helaas. Is niet mogelijk. We hebben geen voorraad in Rotterdam.
Ik: Maar op de site staat dat jullie wel voorraad hebben. En als ik andere koplampen bestel die op voorraad zijn, kan ik ze morgen al afhalen.
Klantenservice: Nee, aanvraag doen voor foute onderdelen. Binnen 24 uur een bevestiging en dan pas terug sturen. Oh ja. Kosten voor rekening klant.

Actie: foute onderdelen retour aanvraag gedaan en goede onderdelen bestelt. Wel afhalen, de auto staat nl. al 1 week onbruikbaar wn gedemonteerd. Gelukkig gaf de winkelmand aan dat ik ze morgen, woensdag, in Rotterdam kan komen ophalen. Dus betaald.

Bevestigingsmail van nieuwe bestelling: U kunt de onderdelen donderdag (overmorgen) ophalen in Rotterdam.

Wacht eens even, dan had ik ze dus net zo goed thuis kunnen laten afleveren!

Gemaild dat ik de onderdelen morgen, woensdag, in Rotterdam kom omruilen.

Dag 8 (woensdag): Mail ontvangen dat zodra de artikelen klaar liggen, ik hier een mail van ontvang.

12:00 uur: Gebeld met klantenservice met de vraag hoe laat ik langs kan komen, ik wil vandaag de auto repareren.
Antwoord: Tussen 20:00 en 22:00 uur!!!!

Wat!? Dat kan toch niet? Als je op de site vermeld dat je de volgende dag je bestelling kan komen ophalen, maak je daar toch geen 20-22 uur van?

Antwoord: Meneer, ook tussen 20-22 uur is het nog steeds woensdag hè?

Ik verwacht dus vanavond een mail maar mijn vermoeden zegt dst deze mail helemaal niet gaat komen.

Kortom: Slechte klantenservice, spreekt veel te luid aan de telefoon en is hierdoor bijna niet te verstaan. Ook emailverkeer wordt met foutieve grammaticale zinnen en uitroeptekens naar de klant verstuurd.
Nadenken over hoe iets op te lossen voor de klant is er niet bij.
Verkeerde info op de site vwb kentekencheck, levertijden, ophaaltijden.

Verschrikkelijke zaak die zorgt voor irritatie en hoge bloeddruk.

Wordt vervolgd, maar volgende bestelling wordt niet meer bij deze malafide oplichters geplaatst. Tevens schrijf ik zoveel mogelijk reviews over dit bedrijf en vertel het mondeling aan een ieder die het horen wil.

Geplaatst op: 09-12-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Leon W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig

Ik heb me laten oplichten door deze club. Had buitenspiegel besteld die bleek niet te passen, mijn fout. Echter ik had kartonnen doos waarin het product was gestuurd weggegooid. In een andere zelfde kartonnen doos retour gestuurd zonder verder buitenspiegel gebruikt te hebben. Kreeg na een dage antwoord dat retour is afgekeurd wegens ontbreken originele verpakking. Was gewoon een kartonnen doos. Ik mocht kiezen of ze vernietigen zogenaamd splinternieuwe biitenspiegel of ze sturen hem weer naar mij?! Heb maar gezegd dat ik hun bedrijf zal vernietigen op social media. Mensen trap er niet in er zijn genoeg andere shops.

Geplaatst op: 27-10-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nermin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks aantoonbare fout van hun kant, probeert men met onzinnige argumenten onder retourverzendkosten uit te komen

ik heb een luchtfilter voor suzuki splash besteld... ik had mijn kenteken ingetoetst en kreeg alle geschikte onderdelen te zien. de geleverde luchtfilter was voor suzuki wagon r en staat dus foutief vermeldt op hun site...ze willen de retourtverzendkosten niet voor hun rekening nemen... ik krijg alleen maar domme reacties.probleem helaas niet opgelost.... zal nooit meer iets bestellen bij hun....

Geplaatst op: 24-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Martin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Laat leveren en niet compleet

Tijden zitten wachten tot de zending eindelijk verzonden werd. Even geen tijd om er wat mee te doen maar nadat ik de doos open trek zie ik dat er ipv een set ruitenwissers maar 1 wisser in zit.... Zo te zien ook nog gebruikt?!?

Duidelijk dat retourzendingen niet gecheckt naar klanten gestuurd worden.

Geplaatst op: 25-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Vincent

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helpdeskmedewerkers schelden je uit als je aanmerkingen hebt over de service

Levertijden worden niet gehaald en hierdoor een bestelling moeten annuleren. De wel geleverde bestelling kwam te laat en was tot overmaat van ramp incompleet. Erg vervelend als auto op de brug staat te wachten op onderdelen. Helpdesk gebeld om te vragen om onderdeel te crediteren wat er niet bij zit en (teleurgesteld) aangegeven dat ik het erg slordig vind dat een bestelling niet goed gecontroleerd wordt op compleetheid in het magazijn. Dit was reden genoeg om mij uit te schelden voor onbeschoft en weet ik wat nog niet meer. Te belachelijk voor woorden om zo met je klanten om te gaan. Uiteindelijk drie keer onderdelen bij dealer moeten halen om alles compleet te krijgen.

Geplaatst op: 12-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Borg

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en slechte helpdesk

onjuiste informatie op de website vermeld, er wordt aangegeven vandaag ophalen, je gaat bestellen, geeft ze aan dat de bestelling pas de volgende dag klaar is voor ophalen! zeer slechte helpdesk.

Geplaatst op: 23-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tryit

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

een bestelling gedaan en via Ideal betaald. toen ik na een paar dagen nog niks in huis had ging ik bellen. Ik kreeg te horen dat de producten in prijs gestegen waren net na mijn betaling en dat ik nog ff wat bij moest betalen. ik heb de bestelling geannuleerd en ergens anders besteld.schandalig dat ik er zelf achteraan moet en ook nog moet bijbetalen terwijl ik al had afgerekend.

Geplaatst op: 06-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over MijnAutoonderdelen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
56 beoordelingen
8
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
2 beoordelingen
9,5
Taranis Wheels logo
Taranis Wheels
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MijnAutoonderdelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 35 beoordelingen geplaatst over MijnAutoonderdelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MijnAutoonderdelen actief?

MijnAutoonderdelen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MijnAutoonderdelen reviews? Dan kun je naar de website van MijnAutoonderdelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie