Feestartikelen.nl logo

Feestartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Feestartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
764
Feestartikelen.nl logo
Website
Feestartikelen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Feestartikelen.nl

Een feestje is pas echt een feestje als de aankleding ook een beetje in thema is. Bij een verjaardagsfeestje of eigenlijk eender welke andere viering horen ballonnen, slingers, decoraties en meer. Bij Feestartikelen.nl vind je al deze producten terug. Maar is deze website wel betrouwbaar? Een uitstekende manier om dat na te gaan is om even de reviews van echte klanten te lezen. Op deze pagina hebben wij de ervaringen en beoordelingen van die klanten overzichtelijk weergegeven. Zo zie je in één oogopslag wat de reviews over Feestartikelen.nl vertellen en of het de moeite waard is!

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl is een webshop die gespecialiseerd is in feestartikelen. Het bedrijf achter de webshop heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van de winkel Henk van Zon feestartikelen in 1993 te Zwolle. Deze speciaalzaak in feestartikelen groeide in geen tijd uit tot één van de bekendste van Nederland en betrad reeds in 1999 de online markt. In 2002 ontstond het huidige Feestartikelen.nl waarmee deze webshop de eerste online aanbieder van feestartikelen was in ons land. Ook vandaag de dag doet Feestartikelen.nl nog ontzettend hard zijn best om een trendsetter te zijn. Innovatieve producten binnen de markt vind je eerst terug bij Feestartikelen.nl. Naast een uitstekende en persoonlijke service gaat Feestartikelen.nl ook prat op waarden en normen. Dat is de reden dat je in het assortiment geen seksueel gerelateerde artikelen of occulte zaken terug zult vinden. Feest moet feest zijn.

Waarom kiezen voor Feestartikelen.nl?

Feestartikelen.nl heeft een ruim aanbod aan accessoires voor eender welk feestje. De webshop is onderverdeeld in de categorieën ballonnen, feestartikelen, kinderfeestje, slingers en versiering, themafeesten, trouwartikelen en verjaardagsversiering. Je vindt er kartonnen borden, tafelkleden, servetten, kledij om in te verkleden, slingers en ga zo maar door. Bij Feestartikelen.nl kan je zeker zijn van een goede service en een snelle levering. Bestel je voor 16:00 uur? Dan staan jouw spullen morgen al voor de deur. Betalen kan je op heel wat manieren zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa, Bancontact en ook AfterPay. Daarnaast is het niet toevallig dat de webshop reeds vijf maal genomineerd werd voor de Thuiswinkel Awards. Zo wonnen ze in het verleden ook al de gouden Starter Award van Thuiswinkel voor de beste nieuwe webshop. Deze awards zijn een brancheprijs die opvallende webshops die op een succesvolle en creatieve manier te werk gaan in de bloemetjes zet.

Is Feestartikelen.nl betrouwbaar?

Feestartikelen.nl tracht alleszins de bedrijfsinformatie niet geheim te houden. Op de homepage vind je meteen relevante informatie zoals het adres van de hoofdzetel, het btw nummer en het KVK-nummer terug. De website zelf werkt via een beveiligde SSL-verbinding wat zoveel betekent als dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Er is een klantenservice die je bij problemen kunt contacteren, er zijn diverse social media profielen om vragen te stellen en bovendien vind je op de website zelf alle mogelijke procedures duidelijk omschreven terug. Zo geniet je als klant van 30 dagen retourrecht en staat er ook klaar en helder wat je moet doen bij klachten. Ten slotte publiceert Feestartikelen.nl ook heel wat beoordelingen, ervaringen en reviews op hun website. Kortom: Feestartikelen.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Feestartikelen.nl heeft een uitgebreide sectie aan informatie onder de hoofding klantenservice. Ben je hiermee niet geholpen? Dan zijn er heel wat verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice. Er is een contactformulier op de website, er staat een telefoonnummer vermeld en je kunt ook rechtstreeks een mail schrijven. Indien je dat wenst is het zelfs mogelijk om per post een brief op te sturen. De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur. Feestartikelen.nl maakt zich sterk dat ze elk contact binnen de twee uur beantwoorden. Bovendien kan je ook nog op één van de social media profielen contact zoeken. Zo beschikken ze over een Instagrampagina, een Twitter, een Pinterest, een Facebookpagina en een YouTubekanaal. Opties genoeg dus!

Wil jij ook beoordelen?

Leukten de artikelen van Feestartikelen.nl in het verleden al eens een feestje van jou op? Dan heb je vast een goed idee van de service en de kwaliteit van Feestartikelen.nl. Was alles naar jouw ervaring in orde? Zou je hun werking als goed of slecht beoordelen? Zou je opnieuw bestellen bij de webshop of net niet? Schrijf op deze pagina in een review jouw verhaal neer en je helpt er een ander mee verder. Jouw beoordeling kan het verschil maken!

Reviews over Feestartikelen.nl
Gerelateerde bedrijven
Pinkystyle.nl logo
Pinkystyle.nl
0 beoordelingen
10
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ga ik zeker weer doen Mvg edwin vennik Zwolle

Lekker snel net voor de carnaval 2022 edwin vennik

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin vennik V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feestartikelen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pinkystyle.nl logo
Pinkystyle.nl
0 beoordelingen
10
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feestartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Feestartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feestartikelen.nl actief?

Feestartikelen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Feestartikelen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Feestartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie