WoeWoe logo

WoeWoe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
WoeWoe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4092
WoeWoe logo
Website
woewoe.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WoeWoe

Hoe graag kinderen ook gamen op tablets, telefoons, laptops en game pc’s, knutselen blijft bij de meeste ook favoriet. Het is leuk om daar als ouders op in te spelen. Knutselen is gezellig, maar ook heel goed voor de creativiteit en de motoriek. Wil je leuke knutselpakketten online bestellen en staat duurzaamheid bij jou ook nog eens hoog in het vaandel, dan zou je maar zo uit kunnen komen bij WoeWoe. Wellicht heb je interesse in een van de complete knutselpakketten, alleen een paar doosjes klei of ander leuk speelgoed. Hoe betrouwbaar is echter WoeWoe? Wat zeggen andere consumenten hierover? Dat lees je in hun recensies. En die hebben wij al voor je verzameld, is dat even handig. Bekijk hieronder de reviews van klanten die iets bestelden bij dit bedrijf. Geven hun beoordelingen jou een goed gevoel, dan kun je met een gerust hart iets bij WoeWoe bestellen. En je kinderen blij maken!

Over WoeWoe

WoeWoe verkoopt kant en klare knutselpakketten, knutselspullen, tekenspullen en nog veel ander speelgoed. De leukste merken duurzaam speelgoed worden door dit bedrijf verzameld. Voor alle leeftijden vind je in deze webshop creatieve producten. Alles komt van Europese bodem en is zo veel als mogelijk origineel en duurzaam. WoeWoe verzendt in gerecyclede dozen en gebruikt zo min mogelijk plastic. Het gezicht achter deze online winkel is Julia, een moeder van 2 kinderen. Ze werkte lange tijd in de reisbranche, maar het was tijd voor iets nieuws. Dat werd dus deze webshop vol duurzame knutselmaterialen. Vooral tijdens de lockdowns merkte Julia dat ze creatieve activiteiten met haar kinderen wilde ondernemen. Zo ontstond WoeWoe.

Waarom kiezen voor WoeWoe

Houden jouw kinderen van creatieve activiteiten en vind jij het belangrijk om duurzaam speelgoed te kopen, dan is het vrij logisch om te kiezen voor WoeWoe. Online bestellen heeft vaak als nadeel dat je verzendkosten moet betalen bovenop het tarief voor de producten zelf. Bestel je bij deze shop echter voor 50 euro of meer, dan vervallen de portokosten. Je zult waarschijnlijk niet in een keer voor 50 euro aan knutselspullen bestellen, maar WoeWoe verkoopt ook speelgoed zoals tenten, puzzels en bouwmateriaal. Misschien is het een idee om direct een leuk cadeau voor een van de verjaardagen van je kinderen erbij te bestellen. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Lelystad. Dan betaal je uiteraard ook geen verzendkosten. Heb je trouwens het geluk dat je zelf in Lelystad woont, dan kan je bestelling zelfs helemaal gratis thuisbezorgd worden. De producten die je kunt bestellen bij dit bedrijf zijn onderverdeeld in onder meer knutselpakketten, foam clay, tekenen en kleuren, kartonnen speelgoed, bouwpakketten, bouwspeelgoed en puzzels. Wil je iets kopen voor een specifieke leeftijd, dan is het ook mogelijk om daarop te selecteren. Of wellicht heb jij een favoriet merk, zoals Bioblo of Clics Toys, dan filter je daar meteen op. Ben je toch op de website van WoeWoe, kijk dan meteen even bij de sale afdeling. Het is natuurlijk altijd leuk om speelgoed aan te schaffen met zo’n 50% korting.

Is WoeWoe betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van WoeWoe hoef je geen seconde te twijfelen. Je kunt zelfs langsgaan bij WoeWoe in Lelystad en zelf het speelgoed ophalen. De bedrijfsgegevens staan duidelijk vermeld op de website. Ook is WoeWoe ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kunt contact opnemen met Julia en verder zie je dat ervaringen van andere klanten positief zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product, over je bestelling of wil je gewoon even contact met de klantenservice van WoeWoe, dan raadt Julia je aan om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Grote kans dat daarna je vraag al is beantwoord. Is dat niet het geval, dan stuur je een e-mail en ontvang je snel een reactie terug. Mocht je nu een klacht hebben, dan is het de bedoeling dat je die eerst even meldt bij WoeWoe zelf. Komen jullie er niet uit, dan kun je nog altijd terugvallen op het ODR-platform van de Europese Commissie. Maar zo’n vaart zal het vast niet lopen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al eens speelgoed bij WoeWoe? Laat je ervaring weten door middel van een recensie. Met jouw persoonlijke review help je een ander.

Reviews over WoeWoe

Gerelateerde bedrijven

Cartoon-megastore logo
Cartoon-megastore
1 beoordeling
10
De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
All4Gadgets logo
All4Gadgets
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met WoeWoe

Ons team van experts heeft WoeWoe geverifieerd op een aantal punten. De webshop van WoeWoe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. WoeWoe is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

WoeWoe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van woewoe.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over WoeWoe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Cartoon-megastore logo
Cartoon-megastore
1 beoordeling
10
De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
All4Gadgets logo
All4Gadgets
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WoeWoe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over WoeWoe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WoeWoe actief?

WoeWoe is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WoeWoe reviews? Dan kun je naar de website van WoeWoe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie