Mijn Hummeltje logo

Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Mijn Hummeltje logo
Website
mijn-hummeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijn Hummeltje

De ontwikkeling van je kindje is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je er maar al te graag alles aan doet om deze ontwikkeling maximaal te kunnen stimuleren. Om het spelen uitdagend te maken en bijvoorbeeld de motoriek beter te kunnen ontwikkelen, doet het je goed om het houten speelgoed van Mijn Hummeltje in huis te halen. Ben je op dit moment erg benieuwd naar de producten van dit merk en de voordelen die hier zoal aan kleven? We hebben de belangrijkste informatie over Mijn Hummeltje voor je op een rijtje gezet. Ook lees je andere reviews van klanten die al het speelgoed van Mijn Hummeltje in huis hebben gehaald.

Over Mijn Hummeltje

Het merk Mijn Hummeltje is ontstaan toen het duo van dit merk in blijde verwachting was van het eerste kindje. Omdat de eerste negen maanden van de zwangerschap volledig in het teken staan van het kopen van babyspullen, werd langzaam maar zeker steeds duidelijker dat hier een nieuw merk voor moest worden geboren. Het duo van Mijn Hummeltje kwam er destijds namelijk achter dat het houten speelgoed dat op de markt te verkrijgen was, niet helemaal aansloot op de persoonlijke smaak of op de verwachtingen die er waren met betrekking tot de levensduur van het speelgoed. Vandaag de dag bestaat de collectie van Mijn Hummeltje uit een reeks educatief speelgoed, waarbij kwaliteit en design allebei erg belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor Mijn Hummeltje

De collectie van Mijn Hummeltje bestaat uit educatief speelgoed dat geschikt is voor een breed scala aan leeftijden. Ieder product staat bekend om de erg lange levensduur en de collectie wordt altijd volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ook worden deze producten met de grootste zorg voor je uitgezocht. Hierdoor speelt je kleintje met een verantwoord gevoel met het speelgoed, maar het speelgoed is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Voor de collectie wordt er enkel gebruik gemaakt van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten.

Is Mijn Hummeltje betrouwbaar?

Het kopen van educatief speelgoed in de webshop van Mijn Hummeltje is erg veilig en dit maakt de webshop dus ook erg betrouwbaar. Op iedere bestelling zijn de verzendkosten helemaal gratis en doordat er direct voor verzonden vanuit het eigen magazijn, kun je ook nog eens vertrouwen op een erg snelle levertijd. Naast een mooi aanbod aan educatief speelgoed, heb je in de webshop ook de keuze uit een erg leuke selectie bijtringen, fopspenen en rammelaars. Hierdoor is er voor ieder levensfase van een kind meer dan genoeg keuze. Ook leren kinderen vanaf jongs af aan al meteen om goed te zijn voor de planeet en omgeving.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje of heb je tijdens het plaatsen van de bestelling vragen over de levertijd? Het team van Mijn Hummeltje staat voor al je vragen maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van Mijn Hummeltje in te vullen, of door een berichtje te sturen per WhatsApp. In beide gevallen kun je vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt je kleintje op dit moment al met een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje? Of heb je een van de producten juist cadeau gegeven tijdens een kraamvisite, als babyshower cadeau of voor een verjaardag? Laat in alle gevallen je review over Mijn Hummeltje achter op deze pagina en deel je mening over de producten van de webshop op deze pagina. Op deze manier kun je ook (toekomstige) ouders of naasten ervan overtuigen wat de voordelen zijn van de producten die je in de webshop van Mijn Hummeltje kunt bestellen.

Reviews over Mijn Hummeltje

Gerelateerde bedrijven

Internet-babyshop logo
Internet-babyshop
2 beoordelingen
9,5
Dronekopenonline.nl logo
Dronekopenonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Mijn Hummeltje

Het bedrijf Mijn Hummeltje is geverifieerd door ons. De webshop mijn-hummeltje.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mijn Hummeltje is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mijn Hummeltje maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mijn Hummeltje is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mijn-hummeltje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mijn Hummeltje.

Geplaatst op: 06-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leerzaam speelgoed

Leuk en educatief speelgoed! Vriendelijke klantenservice die snel reageert. Duidelijk en overzichtelijk.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 16-11-2021
Geschreven door: Petra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ali-express maar dan 10 keer zo duur

Bestelling geplaatst bij de website, waarna de levertijd heel erg opliep. Uiteindelijk pakketjes ontvangen direct uit China. Gekeken op ali-express. Hier zijn dezelfde artikelen verkrijgbaar maar dan voor een paar euro. Product is niet netjes verpakt, voor het speelgoed is geen opbergbox en het keurmerk van het speelgoed is niet aanwezig.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 10-11-2021
Geschreven door: Jennifer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Mijn Hummeltje


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Internet-babyshop logo
Internet-babyshop
2 beoordelingen
9,5
Dronekopenonline.nl logo
Dronekopenonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijn Hummeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Mijn Hummeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijn Hummeltje actief?

Mijn Hummeltje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , kinderen , speelgoed en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mijn Hummeltje reviews? Dan kun je naar de website van Mijn Hummeltje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie