Mijn Hummeltje logo

Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3913
Mijn Hummeltje logo
Website
mijn-hummeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijn Hummeltje

De ontwikkeling van je kindje is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je er maar al te graag alles aan doet om deze ontwikkeling maximaal te kunnen stimuleren. Om het spelen uitdagend te maken en bijvoorbeeld de motoriek beter te kunnen ontwikkelen, doet het je goed om het houten speelgoed van Mijn Hummeltje in huis te halen. Ben je op dit moment erg benieuwd naar de producten van dit merk en de voordelen die hier zoal aan kleven? We hebben de belangrijkste informatie over Mijn Hummeltje voor je op een rijtje gezet. Ook lees je andere reviews van klanten die al het speelgoed van Mijn Hummeltje in huis hebben gehaald.

Over Mijn Hummeltje

Het merk Mijn Hummeltje is ontstaan toen het duo van dit merk in blijde verwachting was van het eerste kindje. Omdat de eerste negen maanden van de zwangerschap volledig in het teken staan van het kopen van babyspullen, werd langzaam maar zeker steeds duidelijker dat hier een nieuw merk voor moest worden geboren. Het duo van Mijn Hummeltje kwam er destijds namelijk achter dat het houten speelgoed dat op de markt te verkrijgen was, niet helemaal aansloot op de persoonlijke smaak of op de verwachtingen die er waren met betrekking tot de levensduur van het speelgoed. Vandaag de dag bestaat de collectie van Mijn Hummeltje uit een reeks educatief speelgoed, waarbij kwaliteit en design allebei erg belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor Mijn Hummeltje

De collectie van Mijn Hummeltje bestaat uit educatief speelgoed dat geschikt is voor een breed scala aan leeftijden. Ieder product staat bekend om de erg lange levensduur en de collectie wordt altijd volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ook worden deze producten met de grootste zorg voor je uitgezocht. Hierdoor speelt je kleintje met een verantwoord gevoel met het speelgoed, maar het speelgoed is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Voor de collectie wordt er enkel gebruik gemaakt van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten.

Is Mijn Hummeltje betrouwbaar?

Het kopen van educatief speelgoed in de webshop van Mijn Hummeltje is erg veilig en dit maakt de webshop dus ook erg betrouwbaar. Op iedere bestelling zijn de verzendkosten helemaal gratis en doordat er direct voor verzonden vanuit het eigen magazijn, kun je ook nog eens vertrouwen op een erg snelle levertijd. Naast een mooi aanbod aan educatief speelgoed, heb je in de webshop ook de keuze uit een erg leuke selectie bijtringen, fopspenen en rammelaars. Hierdoor is er voor ieder levensfase van een kind meer dan genoeg keuze. Ook leren kinderen vanaf jongs af aan al meteen om goed te zijn voor de planeet en omgeving.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje of heb je tijdens het plaatsen van de bestelling vragen over de levertijd? Het team van Mijn Hummeltje staat voor al je vragen maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van Mijn Hummeltje in te vullen, of door een berichtje te sturen per WhatsApp. In beide gevallen kun je vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt je kleintje op dit moment al met een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje? Of heb je een van de producten juist cadeau gegeven tijdens een kraamvisite, als babyshower cadeau of voor een verjaardag? Laat in alle gevallen je review over Mijn Hummeltje achter op deze pagina en deel je mening over de producten van de webshop op deze pagina. Op deze manier kun je ook (toekomstige) ouders of naasten ervan overtuigen wat de voordelen zijn van de producten die je in de webshop van Mijn Hummeltje kunt bestellen.

Reviews over Mijn Hummeltje

Gerelateerde bedrijven

Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

2,7
12% zou hier weer kopen
55 beoordelingen
Lees onze review over Mijn Hummeltje

Het bedrijf Mijn Hummeltje is geverifieerd door ons. De webshop mijn-hummeltje.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mijn Hummeltje is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mijn Hummeltje maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mijn Hummeltje is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mijn-hummeltje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mijn Hummeltje.

Geplaatst op: 06-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
K.. bedrijf

Ik had de tekenset besteld voor 29.95 voor mijn dochter met verstandelijk en motorische beperking. Ze heeft geen vrienden om mee te spelen, dat willen de kinderen hier niet. Laptop en strijkkalen. Ik dacht ik bestel die set. Ik krijg wat potloodjes en stiften voor 30 euro. Kind verdrietig. Nou kon 20% krijgen toen 30%. Ik heb radar geinformeerd die gaan dit bekijken. Nu mag ik het terug sturen ik hoop dat ze het gaan terugstorten. Ook deze kinderen worden belazerd

Geplaatst op: 23-03-2023
Laatst bewerkt op: 23-03-2023
Geschreven door: Ina T.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waanzinnig slecht

bestellen ging snel de levering zou de volgende dag kunnen...
na 5 weken en vele pogingen om hun te bereiken kreeg ik een track&trace die echter waardeloos bleek. 2 weken op een Airport abroad. toen ineens in de bus.
heb bedrijf onderzocht via KvK, hoofdvestiging bleek opgeheven. dubieuze firma en absoluut dropshipping.

Geplaatst op: 01-03-2023
Laatst bewerkt op: 01-03-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze houden je aan het lijntje

Vorige jaar magic ball besteld voor de sint. Tot op heden nog niet ontvangen.. je krijgt een track and tracé maar deze werkt niet. Verschillende keren gemaild en je krijgt telkens een ontwijkend antwoord.

Geplaatst op: 19-02-2023
Laatst bewerkt op: 19-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
80 dagen geleden besteld, niets geleverd

Ik zou liever geen ster geven. Ik heb besteld op 22/11/22, vandaag 9/2/23 nog steeds geen pakje gekregen. Toen ik na 45 dagen vroeg om mijn geld terug te krijgen, kreeg ik te horen dat ze het juist terug verzonden hadden (na 8 keer over en weer te mailen).
35 dagen later nog steeds niets, maar je krijgt wel te horen dat het nog steeds onderweg is en ik me geen zorgen moet maken.
Veel beloftes, geen tijd meer voor woorden maar daden zou ik zeggen. Pure afzetters.

Geplaatst op: 09-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het zijn oplichters! Koop hier niet!!

Alles komt rechtstreeks uit China. Daarom heb ik ruim een maand op mijn bestelling moeten wachten. Hierover zijn ze (ene Hannah & Bas) niet transparant op hun website en via email communiceren ze weer een andere verzendduur. Toen de volgende teleurstelling; het werd niet thuis bezorgd maar mocht het product bij een Post NL locatie ophalen. Teleurstelling nummer 3: Ik moest hierover inklaringskosten van €9,70 betalen. En met klap op de vuurpijl, teleurstelling nummer 4: Ik heb het pakket geweigerd en wilde mijn geld terug. Daar kan ik vervolgens naar fluiten. Zoals de titel luidt: oplichters zijn het. Koop hier niet!

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte informatie op website

Uiteindelijk na bijna 3 weken mijn bestelling ontvangen.
Blijkt dit een Engelse uitvoering te zijn, ik verwachten op zn minst een Nederlandse uitvoering bij het lezen van " leren lezen en schrijven " de eerste kennismaking met schrijven, schrijfboek.

Ik wacht nog op een reactie van mijn klacht aan de hand hiervan ben ik bereid de service meer sterren te geven maar over het product en de advertentie hiervan ben ik niet te spreken.

Geplaatst op: 22-02-2023
Laatst bewerkt op: 22-02-2023
Geschreven door: Daphne B.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting met Chinese troep

Je denkt kwaliteit te kopen, maar krijgt rechtstreeks uit China troep opgestuurd (als je al iets krijgt), maanden te laat en incompleet.
Klantenservice houdt je eindeloos aan het lijntje en is vooral gericht op jou te laten opgeven

Geplaatst op: 04-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Dure woorden zoals Montessori op hun website, in realiteit brol uit China dat gehavend toekomt vanuit China.
Ik bestelde er 9 artikelen op 4 november met het oog op mijn dochter haar verjaardag op 24/11, Sinterklaas en kerst. Het kwam in stukjes, communicatie over levering beneden alles. Laatste pak ontving ik op 26 december nadat ik alles al retour had gemeld en had aangegeven dat ze me de resterende artikelen ook niet meer moesten sturen. Alle gelegenheden waren immers gepasseerd en de kwaliteit van alles was beneden alle pijl.
Ik blijf mailen naar de klantendienst, die reageren laat of helemaal niet.
Ze willen de laatste paletten niet aanvaarden voor retour, hoewel dit mij werd verzonden nadat ik aangaf het niet te willen.
BESTEL ER NIETS MENSEN!!!

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Sofie A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Het is erg jammer, mijn dochter had zich zo op verheugd op een Hairbraide dat op een teleurstelling is uitgelopen.
Je krijgt dan een beschadigde doos,met daarin een deksel voor battreijen waarvan de schroef er niet was.
Een aan schakelaar afgebroken.
Haarsprieten in de Hairbraide.
Na mail hierover te hebben gestuurd geen, reactie meer.

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Eddie G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht zowel met levering als service

22/12/22 verjaardagscadeau besteld voor mijn dochtertje 15-01 is ze jarig geen cadeautje binnen 18-01 komt het cadeautje binnen met als klap op de vuurpijl een kapotte levering erg slechte klantenservice ze willen me tegemoet komen door middel van 10% van de aankoop terug te doen en dat ik zelf maar een nieuwe lepel moet kopen van om en na bij €10 euro dit was eens en nooit weer als ik dan wat wil kopen doe ik het wel via alie express beter verpakt sneller binnen en goedkoper

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Silvana B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product wordt niet bezorgd!

Dit bedrijf ligt de zaken duidelijk op. Niets bestellen hier. Product aangekocht en er wordt niets bezorgd. Wij willen een procedure gaan opstarten

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De communicatie is waardeloos

Ik heb een bestelling geplaatst, dat ging wel. De leveringstijd was lang, dat is al een minpunt maar als het op tijd voor kerst zou komen kon ik ermee leven. Bij levering was ik niet thuis (had dat aangegeven) dus DHL retourneerd het pakket (klacht ingediend bij DHL). Ik heb meteen contact met Hummeltje opgenomen en aangeven dat ik mijn geld terug wilde. Let op! Het was dus niet nodig op de bestelling opnieuw te verzenden. Krijg ik een mailtje van hummeltje waarin staat dat ze de bestelling opnieuw zouden verzenden. Ik heb meteen gereageerd en aangegeven dat ik dat niet wilde en dat ik mijn geld terug wilde. Nou...vanaf toen radiostilte. Ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Bestel NIET bij hummeltje. Ze belazeren de boel!

Geplaatst op: 13-01-2023
Laatst bewerkt op: 13-01-2023
Geschreven door: E.J. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Mijn tweede negatieve review. We zijn bijna 2 maanden verder en ik ben nog steeds bezig met dit klotenedrijf. Ik snap overigens nier dat MIJN HUMMELTJE door deze site als goed en eerlijk beoordeeld is want dat is het absoluut niet. Ze moeten die webshop offline halen want ze bedonderen de boel.

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: E.J. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos! Ze verkopen troep van aliexpress en iets retour sturen is onmogelijk!

Ben nu al dik een maand bezig met het retour sturen van een product wat veel te laat is geleverd.

Eerst een tijd bezig geweest om informatie te ontvangen over het retour sturen van een product. Ze werken je zoveel mogelijk tegen. Nu heb ik het product eindelijk retour kunnen sturen, maar nu ligt het pakketje al dagen lang bij een ophaalpunt. Ze halen het gewoon niet op, ondanks dat ze hier wel een mailtje over hebben ontvangen. Morgen wordt het pakketje weer retour gestuur naar mij, door post.nl, omdat ze het gewoon niet ophalen. Verzendkosten waren al voor eigen rekening en ik weiger om dit straks weer uit eigen zak te moeten betalen.

Bestel hier niet!!!!!!

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring, lijkt op oplichting.

In november plaatste ik een bestelling. In december ontdek ik eindelijk na de zoektocht naar de track&trace code, dat het pakket retour is gezonden naar China. Ik bleek niet thuis te zijn.
Die dag bleef ik er juist voor thuis!!!! Na email contact zou het bedrijf opnieuw de bestelling plaatsen. (Dit vond ik al vreemd: het gegeven van opnieuw moeten bestellen).
Nu wist ik de track&trace code dus te vinden.
Alweer bleek ik niet thuis te zijn en is het weer retour naar China.
Achteraf is gebleken dat er niemand aan de deur is geweest.
Dit is zo 3x gegaan.
Ik heb uiteraard mail contact, maar zij reageren pas na 2 dagen. Intussen handelen ze wel.
Geld terug lukt niet bij hen.
Telefonisch contact is niet mogelijk, vanwege de drukte. ???

Ik heb gelukkig via PayPal betaald en hen ingeschakeld voor terugbetaling. Na hun onderzoek hiernaar, had ik het bedrag al zeer snel terug.

Het winkeltje zou in de Roostenlaan 60 zijn in Eindhoven. Dit zijn gewone eengezinswoningen.
(Toevallig heb ik daar fam. wonen)
Dit bedrijf blijft ondertussen maar steeds opnieuw verzenden.
Ongelooflijk, het is ook nog eens milieu belastend als het steeds van en naar China moet.

Mijn advies zou zijn: KOOP HIER NIET

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 13-01-2023
Geschreven door: Yvonne N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke oplichters! Nooit iets betstellen je kan betalen maar er komt nooit iets aan!!!

30 november 2022 wat besteld, nooit iets binnengekomen! Meerdere keren via de mail contact met ze gezocht, elke keer krijg je een nieuwe track and trace code, dan is het pakket zoek. meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug wil, in de mail terug krijg je onnozele antwoorden maar niks over geld terug. Nu was mijn pakket weer zoek geraakt en willen ze het na 28-1 opnieuw versturen omdat het nu te druk is, aangegeven dat ik mijn geld terug wil en niet het pakket. dan reageren ze niet meer!!! Oplichters !!!!!!!!!

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Jamie A.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aliexpress via hummeltje, prijs x 2

Helaas lange wachttijden voordat er geleverd woedt. Dit komt omdat het uit het oosten wordt geïmporteerd. Op de site van Aliexpeess staat hetzelfde artikel voor minder dan de helft. Jammer!

Geplaatst op: 17-12-2022
Laatst bewerkt op: 17-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blamage

Levering duurde een maand, veel langer dan waarmee wordt geadverteerd. Communiceren hier mondjesmaat over, je wordt doorverwezen naar een Franse website om track and trace te volgen.
Vervolgens worden spullen, in kapotte dozen en defect geleverd.
Prijs/ kwaliteit laat ook zeer te wensen over.

Gratis tip van mij: bestel niet bij dit bedrijf!!!!!

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Justin

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Op 5/12/2022 heb ik een bestelling geplaatst van boven de 100€. Dit is nooit toegekomen. Mijn Hummeltje stelt een tweede verzending voor. Op 24/12 krijg ik in mijn mailbox bericht dat het zogezegd is afgeleverd, terwijl we niets hebben mogen ontvangen. Ik laat dit weten aan de klantenservice. Krijg antwoord dat ik klacht moet indienen bij de transportfirma (die ik van toeten of blazen ken btw) maar soit heb ik gedaan.... Krijg van hen antwoord dat onderzoek naar chauffeur in kwestie niets heeft opgeleverd. Mijn Hummeltje stelt opnieuw een nieuwe verzending voor -> na 15 dagen nog steeds niets mogen ontvangen en kunnen me ook geen track en trace bezorgen. MIJN HUMMELTJE weigert om mijn geld terug te storten en neemt zijn verantwoordelijk niet op! Ik heb maar 1 goede raad mensen, bestel NOOOOOIT bij MIJNHUMMELTJE. NIET TE VERTROUWEN!!!

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Monika Z.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, internet fraude, niets kopen daar

Zeer slecht! Troep van Ali. Waardeloze communicatie. Cancelen kan niet, ook al zeggen ze op de site van wel.

Snap niet dat dergelijke websites gewoon kunnen blijven bestaan.

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldklopperij en bedriegers.

Bestelling duurde weken. In de tussentijd aan het lijntje gehouden. Kwam te laat voor Sinterklaas. Troep zooi. Annuleren niet mogelijk. Standaard reacties waarbij geen enkel begrip wordt getoond. Ik voel me volledig bedrogen en genept. Aub. Bestel hier nooit wat. Geldklopperij en bedriegers!

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting en verborgen leugenaars

Na een maand nog steeds geen levering. Bedrijf is totaal niet bereikbaar. Track en trace werkt niet. Na bestelling wel tig reclamemails in de mailbox.
Pure oplichting. Hier zal ik nooit meer iets bij kopen.

Geplaatst op: 06-12-2022
Laatst bewerkt op: 06-12-2022
Geschreven door: Jeanny M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering te lang en uit china

Schandalig dat er nergens aangeven wordt dat de levering 3weken duurt!! Voor Sinterklaas besteld en vandaag pas binnengekregen!! Op mails en insta reageren ze trouwens niet

Nooit meer bestellen hier!!!!!

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geldklopperij

Vandaag onze sinterklaas kadootjes ontvangen.... 9/12 dus helaas was alles te laat. Wat een geldklopperij, koop hier aub niks. Het is het niet waard

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Janet T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Ik bestelde de zogenaamd magische pennen en lepel om je tekening op water te laten drijven. De site beloofd educatief speelgoed en toonde er een filmpje bij waarop het product probleemloos werkt. 30 euro plus verzendkosten kost dit grapje. Niets van dit alles is echter realiteit. Ik kreeg goedkope bulkrommel uit China, onverpakt, geen instructies. De helft van de stiften is leeg en het product werkt niet. Tekening komt niet van de lepel af en scheurt direct. Na opzoeking vond ik inderdaad het product op Aliexpress voor nog geen drie euro, rommel uit China. Retourneren was onmogelijk volgens de (geautomatiseerde) klantendienst. PURE OPLICHTERIJ.

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET bestellen

Niet bestellen bij mijn-hummeltje
Niet bestellen! Dat wordt een grote teleurstelling
3 weken levertijd; wordt niet rechtstreeks geleverd, maar dit is een tussenhandel
retourneren is een drama; 4 mails met verzoek retouradres en ik krijg alleen uitstelmails wat is de reden?; u krijgt 25% korting als u de bestelling toch behoud; etc.

Ik heb absoluut niet snel van een klacht, maar een gewaarschuwd mens, telt voor 2.

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: S. T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!

Mijn bestelde product zou binnen 5 a 10 dagen geleverd worden. Dit waren uiteindelijk 4 weken.
Bij het binnenkomen van het product staat er op het product dat dit uit Hong Kong komt.
Als ik dat had gewild had ik wel via AliExpress besteld. Waar ditzelfde product overigens €20,- goedkoper is ook!
Bizar dat dit kan, Nederlandse site die dus gewoon besteld via Ali en je vervolgens veel te veel laten betalen.
Nooit weer voor mij!

Geplaatst op: 17-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Natalie D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichting , Ali express troep

Lange levertijd, slecht verpakt verzonden uit China .

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit aangekregen meermaals mail en steeds was het onderweg spijtig dat ik erin gelopen ben mijn geld krijg ik ook niet terug

Nooit aangekregen ook mijn geld niet terug meermaals mail is steeds onderweg maar is zoooo druk raar de andere komen wel aan ik bestel nooit nog iets spijtig wel leuke dingen maar trap er niet meer in

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Pelkie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een paupers!!!

Wachten wachten wachten.. standaard mailtjes terugkrijgen en niks persoonlijks.. koop hier nooit!

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Mijn Hummeltje


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijn Hummeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 55 beoordelingen geplaatst over Mijn Hummeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,7 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijn Hummeltje actief?

Mijn Hummeltje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mijn Hummeltje reviews? Dan kun je naar de website van Mijn Hummeltje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie