Mijn Hummeltje logo

Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mijn Hummeltje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3913
Mijn Hummeltje logo
Website
mijn-hummeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijn Hummeltje

De ontwikkeling van je kindje is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je er maar al te graag alles aan doet om deze ontwikkeling maximaal te kunnen stimuleren. Om het spelen uitdagend te maken en bijvoorbeeld de motoriek beter te kunnen ontwikkelen, doet het je goed om het houten speelgoed van Mijn Hummeltje in huis te halen. Ben je op dit moment erg benieuwd naar de producten van dit merk en de voordelen die hier zoal aan kleven? We hebben de belangrijkste informatie over Mijn Hummeltje voor je op een rijtje gezet. Ook lees je andere reviews van klanten die al het speelgoed van Mijn Hummeltje in huis hebben gehaald.

Over Mijn Hummeltje

Het merk Mijn Hummeltje is ontstaan toen het duo van dit merk in blijde verwachting was van het eerste kindje. Omdat de eerste negen maanden van de zwangerschap volledig in het teken staan van het kopen van babyspullen, werd langzaam maar zeker steeds duidelijker dat hier een nieuw merk voor moest worden geboren. Het duo van Mijn Hummeltje kwam er destijds namelijk achter dat het houten speelgoed dat op de markt te verkrijgen was, niet helemaal aansloot op de persoonlijke smaak of op de verwachtingen die er waren met betrekking tot de levensduur van het speelgoed. Vandaag de dag bestaat de collectie van Mijn Hummeltje uit een reeks educatief speelgoed, waarbij kwaliteit en design allebei erg belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor Mijn Hummeltje

De collectie van Mijn Hummeltje bestaat uit educatief speelgoed dat geschikt is voor een breed scala aan leeftijden. Ieder product staat bekend om de erg lange levensduur en de collectie wordt altijd volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ook worden deze producten met de grootste zorg voor je uitgezocht. Hierdoor speelt je kleintje met een verantwoord gevoel met het speelgoed, maar het speelgoed is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Voor de collectie wordt er enkel gebruik gemaakt van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten.

Is Mijn Hummeltje betrouwbaar?

Het kopen van educatief speelgoed in de webshop van Mijn Hummeltje is erg veilig en dit maakt de webshop dus ook erg betrouwbaar. Op iedere bestelling zijn de verzendkosten helemaal gratis en doordat er direct voor verzonden vanuit het eigen magazijn, kun je ook nog eens vertrouwen op een erg snelle levertijd. Naast een mooi aanbod aan educatief speelgoed, heb je in de webshop ook de keuze uit een erg leuke selectie bijtringen, fopspenen en rammelaars. Hierdoor is er voor ieder levensfase van een kind meer dan genoeg keuze. Ook leren kinderen vanaf jongs af aan al meteen om goed te zijn voor de planeet en omgeving.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje of heb je tijdens het plaatsen van de bestelling vragen over de levertijd? Het team van Mijn Hummeltje staat voor al je vragen maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van Mijn Hummeltje in te vullen, of door een berichtje te sturen per WhatsApp. In beide gevallen kun je vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt je kleintje op dit moment al met een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje? Of heb je een van de producten juist cadeau gegeven tijdens een kraamvisite, als babyshower cadeau of voor een verjaardag? Laat in alle gevallen je review over Mijn Hummeltje achter op deze pagina en deel je mening over de producten van de webshop op deze pagina. Op deze manier kun je ook (toekomstige) ouders of naasten ervan overtuigen wat de voordelen zijn van de producten die je in de webshop van Mijn Hummeltje kunt bestellen.

Reviews over Mijn Hummeltje

Gerelateerde bedrijven

Knuffelparadijs logo
Knuffelparadijs
2 beoordelingen
9
KnuffelKado logo
KnuffelKado
2 beoordelingen
9
Opla badje logo
Opla badje
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

3,0
9% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Lees onze review over Mijn Hummeltje

Het bedrijf Mijn Hummeltje is geverifieerd door ons. De webshop mijn-hummeltje.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mijn Hummeltje is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mijn Hummeltje maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mijn Hummeltje is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mijn-hummeltje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mijn Hummeltje.

Geplaatst op: 06-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet reglementair en slechte kwaliteit

Geen positieve ervaring met Mijn Hummeltje.
Ik bestelde vorige maand de magnetische sticks.
Redenen waarom ik niet tevreden ben:
1. Het product werd gewoon gedropshipt uit China (het pakketje kwam dus rechtstreeks uit China).
2. De kwaliteit van het product was ondermaats, bovendien was de set niet compleet. Er ontbrak één stick en bij sommige sticks viel het kleine magneetje er gewoon uit. Heel gevaarlijk omdat ik een baby'tje heb die in dezelfde ruimte leert kruipen.
3. Het product heeft geen Europees conformiteitslabel (CE-label)
4. De retourzending moest prioritair en werd niet terugbetaald (+- € 20)

Ik heb mijn bevindingen gedeeld op hun Facebookadvertentie, maar mijn comment werd verwijderd en mijn profiel werd geblokkeerd. Ze geven dus enkel de positieve reviews weer, terwijl er dus wel zeker nog mensen klachten zullen hebben.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Wat al drie weken op een bestelling. Nu zie ik dat het elders veel goedkoper is.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Corry P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gekmakend

Begin maart 2020 een bestelling gedaan. welke maar niet binnenkwam. Track and trace code veranderde niet van status. Contact opgenomen met de website. Deze gaf aan dat het pakket op 22 maart bij me afgeleverd zou zijn door DHL. DHL gebeld om het pakket als vermist op te geven, want wij hebben niets ontvangen. DHL stuurde ons terug naar de webshop van Mijn Hummeltje. Deze gaf aan dat na contact met DHL, het niet duidelijk was waar het pakket afgeleverd is. Er zou een nieuw pakket opgestuurd worden. Tot op heden niet ontvangen. Bij navraag krijg ik van Min Hummeltje enkel een verwijzing naar de website met de algemene leveringstijden en een track and trace code waar geen koppelbare info uit te halen is. Ondertussen heb ik wel Klarna op mijn dak, dat ik moet gaan betalen, want zij hebben van Hummeltje een kopie van de DHL levering gehad, dus ik zou het pakket hebben ontvangen. Gekmakend dit!!!

Geplaatst op: 14-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurgesteld !

Wachten en wachten, elke keer een mail dat hij onderweg is, dan ineens inklaringskosten betalen, anders gaat je pakket weer terug naar, jawel China ??? Eindelijk na 5 WEKEN, komt er een gescheurde weer geplakte zak. Hierin DE doos met het speelbord. Doos helemaal kapot. Dat kan je niet meer cadeau geven.
Nee, niet echt een zaak waar ik gauw weer zal kopen. Zeer teleurgesteld!😥

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Riet K.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voel me opgelicht

Ik dacht leuk iets nieuws voor me dochters...zag eruit als dat je hele bouwwerken kon maken en op de foto waren de figuren zo groot al een kinderhand en in werkelijkheid zo groet al een 1 euro muntje .. dan de levering....duurde maar...moest uit China komen... verpakking helemaal ingedrukt...zak was van hummeltje, maar beschrijving niet leesbaar...prijs...ik had zoiets vergelijkbaars al in de kast...toen misschien 7 euro voor betaald.... nu 5 x zoveel dus verwacht dat ze bouwwerken konden maken met de bestelde 180 figuren waar ze zich bijna achter zouden kunnen verstoppen...koop hier niks

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Besteld,hier zit al een levertijd op van 10 tot 12 dagen werkdagen. Om vervolgens een mail te krijgen dat de leverancier de bewaar dozen niet geleverd heeft. Even rond gekeken. Naar mijn inziens besteld bij ali expres om vervolgens door te verkopen. Slechte zaak. Ali expres was waarschijnlijk nog sneller geweest met leveren Tevens werken de magneten ook niet naar behoren. Bestel niet meer weer

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik voel me opgelicht!!

Artikelen zijn veel te duur, levertijd heel erg lang. Zijn telefonisch en via de chat niet te bereiken. Negatieve opmerkingen op hun site worden meteen verwijderd!!
Je kan beter zelf bestellen bij Aliexpres, denk dat zij dit ook doen!! Stom dat ik er ingetrapt ben. Geen zaken doen met Mijn hummeltje!!!

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Zeer slecht.. car adventure besteld, levertijd was 2 weken. Product was beschadigd en voldeed niet aan mijn verwachtingen qua uiterlijk. Een mail gestuurd naar de website met foto's van de beschadigingen en de vraag om mijn geld terug te krijgen. Antwoord was hierop dat ik het product niet retour hoef te sturen en dat ze per direct een nieuwe doos sturen.
Nogmaals aangegeven dat ik het product sowieso ga retourneren dus ik graag mijn geld terug wil ipv een nieuwe doos.
Tot op heden geen geld of product binnen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!! Alles, service, communicatie, materiaal, prijs etc

Drie artikelen besteld, na weken twee stuks ontvangen, waarvan 1 in zwaar beschadigde verpakking.
Dit lijkt op goedkope doorsluizing via andere (Ali B?)bedrijven met een kwijlverhaal over Montessori en duurzaamheid.
Ook de communicatie lijkt goed, maar is het absoluut niet. Steeds dezelfde antwoorden, ontwijkend en inmiddels na 2 maanden is er nog steeds niets geregeld. Nooit meer!!

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon even kijken op Ali-express.

Het is mij al eerder overkomen bij een ander product van een andere firma. En ja, ook hier bleek achteraf dat de spullen gewoon via Ali-express zijn te bestellen maar dan voor een derde van de prijs. Bewijzen kan ik het niet maar het lijkt er op dat deze firma zijn spulletjes gewoon ook daar bestelt en ze vervolgens voor een veel hogere prijs doorverkoopt. Enfin, ik begin dus een beetje op die ezel te lijken.......dom dus. Maar beste lezer, u bent nu gewaarschuwd.

Geplaatst op: 25-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees V.

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon even kijken op Ali-express

Oplichters die met gelikte websites en reviews de boel flessen en dikke winst maken.
Trap er niet in en ga niet met ze in zee. Zoek op internet naar referenties en je komt er achter dat je voor een fractie van het bedrag elders het zelfde product voor een schijntje kunt kopen.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ali-express maar dan 10 keer zo duur

Bestelling geplaatst bij de website, waarna de levertijd heel erg opliep. Houden je aan het lijntje. Gekeken op Ali-express. Hier zijn dezelfde artikelen verkrijgbaar maar dan voor een paar euro. Product is niet netjes verpakt, voor het speelgoed is geen opbergbox en het keurmerk van het speelgoed is niet aanwezig.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkopen goedkope troep van Ali Express met dikke winst.

Oplichters die met gelikte websites en reviews de boel flessen en dikke winst maken.
Trap er niet in en ga niet met ze in zee. Zoek op internet naar referenties en je komt er achter dat je voor een fractie van het bedrag elders het zelfde product voor een schijntje kunt kopen.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kijk op ervaringssite.nl

Zie referenties op ervaringssite.nl en je weet genoeg

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Trap er niet in en ga niet met ze in zee. Zoek op internet naar referenties en je komt er achter dat je voor een fractie van het bedrag elders het zelfde product voor een schijntje kunt kopen.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Platvloerse dropshipping

29-11-21 puzzel besteld met volle vertrouwen daar ze in Eindhoven zouden gevestigd zijn.Mooie foto's die duidelijk misleidend zijn.Vandaag puzzel ontvangen via Yunexpress in verpakking duidelijk uit China. GEEN keurlabel aanwezig, geen pakbon alsook van slechte kwaliteit. Niet iets wat ik aan mijn kleinkind ga geven!Hoe kan het dat deze praktijken nog steeds kunnen plaatsvinden ? Contact met klantenservice levert je alleen maar frustraties op daar ze steeds zeer vriendelijk een uitvlucht klaar hebben. WAARDELOOS ! NOOIT bestellen lieve mensen, OPLICHTERIJ alom !

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg leerzaam speelgoed

Leuk en educatief speelgoed! Vriendelijke klantenservice die snel reageert. Duidelijk en overzichtelijk.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Platvloerse dropshipping

15-12-21 product besteld met volle vertrouwen daar ze in Eindhoven zouden gevestigd zijn. Mooie foto's die duidelijk misleidend zijn. Zou uiterlijk 30-12-2021 geleverd worden. Nog steeds niet ontvangen ? Contact met klantenservice levert je alleen maar frustraties op daar ze steeds zeer vriendelijk een uitvlucht klaar hebben. WAARDELOOS ! NOOIT bestellen, OPLICHTERIJ alom !

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NEPPERS EERSTE KLAS

15-12-21 product besteld met volle vertrouwen daar ze in Eindhoven zouden gevestigd zijn. Mooie foto's die duidelijk misleidend zijn. Zou uiterlijk 30-12-2021 geleverd worden. Nog steeds niet ontvangen ? Contact met klantenservice levert je alleen maar frustraties op daar ze steeds zeer vriendelijk een uitvlucht klaar hebben. WAARDELOOS ! NOOIT bestellen, OPLICHTERIJ alom !

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ali-express maar dan 10 keer zo duur

Bestelling geplaatst bij de website, waarna de levertijd heel erg opliep. Uiteindelijk pakketjes ontvangen direct uit China. Gekeken op ali-express. Hier zijn dezelfde artikelen verkrijgbaar maar dan voor een paar euro. Product is niet netjes verpakt, voor het speelgoed is geen opbergbox en het keurmerk van het speelgoed is niet aanwezig.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jennifer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je wordt opgelicht

Schone schijn bedriegt. TRAP ER NIET IN

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Platvloerse OPLICHTERS

jE WORDT DOOR DEZE 'JONGENS' OPGELICHT EN AAN EEN LIJNTJE GEHOUDEN. nIET DOEN EN EVEN OP aLI eXPRESS KIJKEN WANNEER JE TOCH TROEP WILT KOPEN

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET DOEN, OPLICHTERS IN EINDHOVEN

wEL BETALEN EN VAN ALLES BELOVEN, MAAR GEWOON OPLICHTERS

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Mijn Hummeltje


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Knuffelparadijs logo
Knuffelparadijs
2 beoordelingen
9
KnuffelKado logo
KnuffelKado
2 beoordelingen
9
Opla badje logo
Opla badje
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijn Hummeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Mijn Hummeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,0 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijn Hummeltje actief?

Mijn Hummeltje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mijn Hummeltje reviews? Dan kun je naar de website van Mijn Hummeltje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie