Plein.nl logo

Plein.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Plein.nl logo
Plein.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Dierenapotheek logo Dierenapotheek
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
0 beoordelingen
10
Naturaplaza logo Naturaplaza
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaring Plein.nl

Het is tegenwoordig heel normaal dat je de deur niet meer uit hoeft om aan producten te komen. Dat geldt eveneens voor producten voor dagelijkse verzorging. In dat kader zou je een beroep kunnen doen op Plein.nl. Om daar helemaal zeker van te zijn, hebben we hier de reviews en ervaringen van klanten van Plein.nl voor je samengevat. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor de producten van Plein.nl.

Over Plein.nl

Plein.nl begon op een zolderkamer in Rotterdam maar is tegenwoordig een partij om rekening mee te houden. De zolderkamer is al lang ingeruild voor een accommodatie met een groot distributiecentrum. Sterker nog, er hebben in het kader van uitbreiding al verschillende verhuizingen plaatsgevonden. Ondertussen is ook Huisdierplein.nl van start gegaan en heeft Plein.nl meer plannen om zich te specialiseren.

Waarom kiezen voor Plein.nl?

Plein.nl is helemaal thuis in verzorging en de mensen die er werken hebben duidelijk passie voor verzorging. Plein.nl biedt alles op het gebied van dagelijkse verzorging, voor je gezin en voor huisdieren. Het biedt niet alleen een groot aantal A-merken, maar ook een grote selectie kleine maar innovatieve merken. Plein.nl heeft standaard 15.000 producten op voorraad en de organisatie bezorgt gratis als je voor tenminste 35 euro bestelt. Ook retourneren is gratis en bovendien wordt een snelle levering gegarandeerd. Het assortiment is erg groot en gaat van beauty- en gezondheidsproducten tot persoonlijke verzorging en babyvoeding en alles voor hond, kat, knaagdier, vissen en vogels.

Is Plein.nl betrouwbaar?

Ja, Plein.nl kan en mag gerust een zeer betrouwbare partner genoemd worden. Dat blijkt niet alleen uit de positieve reviews en ervaringen van klanten van het bedrijf, maar dat zie je ook aan het feit dat Plein.nl een Thuiswinkel Waarborg heeft en eveneens in het bezit is van het Keurmerk Zelfzorg. Dergelijke certificaten worden alleen aan betrouwbare bedrijven uitgereikt. Plein.nl is een open boek. Je vindt niet alleen het adres van de onderneming op de website, je vindt eveneens het Kamer van Koophandel nummer en het BTW nummer. Dat zegt veel, zo niet alles over de betrouwbaarheid van de onderneming.

Klantenservice en klachten

Mocht je een vraag hebben aan Plein.nl over een product of dienst of heb je een klacht over een product of dienst? Dan is het niet moeilijk om contact te leggen met de specialist in verzorgingsproducten. Integendeel zelfs. Je kunt een brief sturen want je vindt het adres gewoon op de website, je kunt gewoon een telefoontje plegen en je kunt een e-mail sturen en het is daarnaast mogelijk om contact te leggen met Plein.nl via Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt ook kiezen voor live chatten met een van de medewerkers van deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je twijfelt over een bepaalde aanbieder, dan kan de mening van iemand die er al gebruik van maakt de doorslag geven. Met de samenvatting van de beoordelingen van anderen over Plein.nl heb jij een nog beter beeld gekregen van Plein.nl. Je neemt zo altijd een betere beslissing. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter om zo andere mensen dezelfde hulp te bieden?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Plein.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Plein.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Dierenapotheek logo Dierenapotheek
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
0 beoordelingen
10
Naturaplaza logo Naturaplaza
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie