Tuinland logo

Tuinland ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Tuinland logo
Tuinland ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
4 beoordelingen
8
Tuincentrum Koeman logo Tuincentrum Koeman
0 beoordelingen
10
Verticaletuinen.nl logo Verticaletuinen.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Tuinland

In ons land nemen we graag het zekere voor het onzekere en laten we ons zeker niet graag verrassen. Ga je zaken doen met Tuinland, dan wil je graag weten of je met een betrouwbare partner te maken hebt. Dan wil je weten hoe andere mensen tegen Tuinland aankijken. Om het overzichtelijk te maken hebben wij de reviews en ervaringen van mensen gebundeld en vind je hier alle informatie over dit bedrijf. Zo krijg je een uitstekend beeld van de onderneming en kun je zelf beslissen of je al dan niet zaken met Tuinland gaat doen.

Over Tuinland

Tuinland is al ruim honderd jaar een vertrouwd adres als het gaat om alles wat met de tuin te maken heeft. De onderneming heeft vier fysieke winkels en een webshop. De fysieke winkels zijn het bezoeken waard en worden niet voor niets belevingwinkels genoemd. Tuinland biedt een groot assortiment wat betreft groen en zeker ook voor producten voor in en om het huis. Op de webshop vind je een deel van het aanbod uit de fysieke winkels. Bij Tuinland werkt men met een seizoensgebonden aanbod. In het voorjaar en de zomer is er volop ruimte gereserveerd voor tuinmeubelen. In het najaar wordt een groot deel vrijgemaakt voor kerstartikelen. Tuinland heeft een bloembinderij en bezoek je een fysieke winkel dan is het na gedane zaken een aanrader om een kop koffie te drinken in het tuincafé.

Waarom kiezen voor Tuinland

Als je zoekt naar een groot assortiment wat betreft groen en producten voor in en om het huis ben je bij Tuinland aan het enige juiste adres. Het assortiment bestaat onder meer uit gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen, dierbenodigdheden, buiten- en kamerplanten en zoals gezegd ontzettend veel tuinmeubelen en kerstartikelen. Tuinland weet zowel in de fysieke winkels als online steeds te verrassen en komt niet zelden met interessante acties. De liefde voor groen spat er in elk geval af. Behalve voornoemde staat Tuinland ook bekend om de razendsnelle levering.

Is Tuinland betrouwbaar?

Tuinland wordt geroemd om de betrouwbaarheid en de sociale betrokkenheid vooral. Beide zaken gaan hand in hand en komen tot uiting door bijvoorbeeld de aandacht die er is voor het milieu. Tuinland gebruikt zoveel mogelijk biologische gewasbeschermingsmiddelen en scheidt nadrukkelijk het afval. Bovendien wordt zuinig omgesprongen met energie. Bijzonder is verder dat iedereen bij Tuinland kan werken, zeker ook de wat meer kwetsbare groepen binnen de samenleving. Daarmee toont Tuinland aan niet alleen een groen hart te hebben, maar daarnaast ook een hart van goud.

Klantenservice en klachten

Tuinland is uitermate transparant. Via de webshop is alles gemakkelijk te volgen en te regelen. Ruilen en retourzendingen, klachten, het bestelproces, de betaalopties en de bezorg- en leveringsstatus vind je er allemaal op terug. Heb je specifieke vragen, dan vind je de antwoorden vaak al bij de FAQ. Mocht je contact wensen met Tuinland dan kan dat op verschillende manieren. Zo is er een contactformulier te vinden op de website van Tuinland, staan de telefoonnummers van de fysieke winkels – net als de adressen- duidelijk vermeldt en kun je ook via de social media contact zoeken met Tuinland. Het bedrijf is namelijk actief op Twitter, Facebook, Instagram, You Tube en Pinterest.

Wil jij ook beoordelen?

Om de consument steeds de beste informatie te kunnen bieden, is het belangrijk dat mensen hun ervaringen met bedrijven delen. Doe jij dat voortaan ook? Je helpt er in elk geval een grote groep mensen mee die je er dankbaar voor zijn.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tuinland

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Tuinland

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
4 beoordelingen
8
Tuincentrum Koeman logo Tuincentrum Koeman
0 beoordelingen
10
Verticaletuinen.nl logo Verticaletuinen.nl
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie