Aosom.nl logo

Aosom.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Aosom.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2909
Aosom.nl logo
Website
aosom.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Aosom.nl

Wil je bij Aosom.nl bestellen? Lees dan dan gauw meer over deze internationale webshop en de ervaringen van klanten. Je kunt hier meer over Aosom.nl, hun aanbod en services lezen en ook de reviews van Aosom.nl hier bekijken. Zo geniet je van een completer beeld over de populaire webshop Aosom.nl.

Over Aosom.nl

Dat Aosom.nl pas in 2009 online gegaan is, zou je wellicht niet zo snel denken. Dit komt omdat Aosom.nl vandaag de dag onmisbaar is. Deze webshop is gestart in de VS en heeft zich in de jaren die volgde internationaal flink uitgebreid. Dit multinationale bedrijf heeft vandaag de dag magazijnen en bedrijven in onder meer VK, de VS, CA, DE, ES, IT, PT en FR.

Aosom.nl is een totaalwebshop. Dit betekent dat je hier werkelijk alles kunt vinden. Je kunt hier slagen voor outdoorsproducten, meubilair, spullen voor kinderen, kinderen, koken en meer. Het is de ideale webshop wanneer je zelf meerdere producten nodig hebt, maar ook een perfecte webshop om te slagen voor een cadeau.

Waarom kiezen voor Aosom.nl

Aosom.nl biedt een snelle levering. Dit is perfect wanneer je last-minute nog kattenvoer nodig hebt of aanmaakblokjes voor de barbecue. Je bestelt het eenvoudig bij Aosom.nl en hebt het binnen 2 à 3 werkdagen bij jou in huis. Je ontvangt ook altijd een trackingnummer bij jouw bestelling waarmee je het pakketje kunt volgen. Zo heb je altijd een perfecte indicatie van de levertijd. Bij Aosom.nl worden er geen verzendkosten gerekend. De verzendkosten zijn bij Aosom.nl standaard gratis.

Aosom.nl Heeft een niet-goed-geld-terug beleid. Wanneer je niet tevreden bent over jouw Aosom.nl bestelling, mag je nog altijd retourneren. Dit kan standaard binnen 15 dagen en je krijgt jouw betaalde bedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Heb jij de internationale app van Aosom al? Met de app heb je de catalogus van Aosom altijd bij de hand. Je kunt zo makkelijk browsen, producten opslaan, favoriseren en bestellen. De app is ook handig om jouw reeds gedane aankopen bij te houden en ideaal voor korting. De app kan een melding geven, wanneer er een bijzondere sale gaande is. Zo hoef je dus nooit meer een goede actie van Aosom.nl te missen. Via de app kun je zelfs exclusieve deals ontvangen.

Is Aosom.nl betrouwbaar?

Bij Aosom.nl heb je te maken met een multinationaal bedrijf. Dit is wel iets anders dan een nieuwe kleine webshop. Door te kopen bij een grote jongen als Aosom.nl, weet je dus altijd dat je veilig kunt shoppen. Er wordt alles gedaan om de veiligheid en de shopervaring van de klant te vergroten. Ook heb je als klant bij Aosom.nl extra zekerheid dankzij de 15 dagen bedenktijd en gunstige garantievoorwaarden.

Daarnaast biedt Aosom.nl 100% veilige betaalopties aan. Je kunt alleen met echt 100% veilige betaalopties betalen. Dit zijn dan ook een betaling per bank, dit kan zowel via een overboeking als online met Ideal, of een betaling met Paypal of creditcard. Je hebt de mogelijkheid om een betalingsvoorkeur op te slaan, zodat je in het vervolg dit niet nogmaals moet invoeren.

Klantenservice en klachten

Aosom.nl is onderdeel van een internationaal bedrijf, maar heeft gewoon een Nederlandse webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Het Nederlandse team van Aosom.nl staat altijd voor je klaar, wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt. Je kunt de Aosom.nl klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken. Ook mag je altijd een vraag per mail sturen en zal Aosom.nl deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Maak gebruik van het retourrecht of de garantie, wanneer je niet tevreden bent over een bestelling bij Aosom.nl. Is de klacht meer over de service of wil je een andere oplossing voor de klacht? Neem dan ook even contact op met de Aosom.nl klantenservice. Zij helpen je ook graag verder bij klachten en problemen met een bestelling of de webshop.

Wil jij ook beoordelen?

Waarom heb jij gekozen om bij Aosom.nl te bestellen? Je kunt in een review hier meer vertellen over jouw ervaringen en de reden om bij Aosom.nl te bestellen. Wat kun je bijvoorbeeld vertellen over de prijs bij Aosom.nl of de kwaliteit van de producten die je hebt gekocht? Je mag in deze review Aosom.nl een beoordeling geven naar jouw persoonlijke ervaring. Schrijf meer over waarom je hier in de toekomst nogmaals zou shoppen en of je deze webwinkel aan vrienden zou aanbevelen.

Reviews over Aosom.nl

Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
18 beoordelingen
7,7
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
NuBuiten.nl logo
NuBuiten.nl
13 beoordelingen
5,6

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Aosom.nl

Aosom.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Aosom.nl bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Aosom.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Aosom.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van aosom.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van aosom.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Aosom.nl.

Geplaatst op: 23-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super site

Ik ontdekte deze site toen ik op zoek was naar een bank en Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en de zeer mooi en kwaliteit van de artikelen. Ik beveel ze zeker aan!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique L.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Aosom.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
18 beoordelingen
7,7
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
NuBuiten.nl logo
NuBuiten.nl
13 beoordelingen
5,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aosom.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Aosom.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aosom.nl actief?

Aosom.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , tuin en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aosom.nl reviews? Dan kun je naar de website van Aosom.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie