Huis & thuis logo

Huis & thuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Huis & thuis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1736
Huis & thuis logo
Website
huisenthuis.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Huis & thuis

Wil jij graag weten welke beoordelingen Huis & thuis krijgt en welke reviews er worden geschreven over het bedrijf? Wij hebben alle reviews van Huis & thuis voor je verzameld. Klanten die al eens eerder een bestelling bij Huis & thuis geplaatst hebben, hebben de reviews geschreven. Ze delen hun ervaring met jou en benoemen wat ze van het bedrijf vinden. Ze kunnen bijvoorbeeld schrijven over de geleverde service of de kwaliteit van de producten. Lees de reviews door voordat je een bestelling plaatst bij Huis & thuis. Nadat je de reviews hebt gelezen, kun je beslissen of je ook meubelen wilt bestellen.

Over Huis & thuis

Huis & thuis is een online woonboulevard waar je werkelijk alles kunt kopen voor je woning. Het bedrijf is trendy en heeft een actueel aanbod. De inkopers hebben jarenlang ervaring, waardoor zij keer op keer een unieke collectie weten samen te stellen mét ook nog eens een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Huis & thuis wil namelijk dat goede meubelen bereikbaar zijn voor iedereen. Zij bieden meubelen aan voor een zacht prijsje die kwalitatief goed zijn. Doordat de in- en verkopers zoveel ervaring hebben, kunnen ze je altijd van goed advies voorzien en de nodige uitleg geven. Tot slot sta jij als klant zijnde centraal bij Huis & thuis. Niet zo gek dus dat hun slogan is: Huis & thuis, wonen op jouw manier!

Waarom kiezen voor Huis & thuis

Huis & thuis is de grootste woonboulevard van Europa waar je online kunt shoppen. Ben je op zoek naar een nieuwe bank in je woonkamer, mist je slaapkamer nog een lekkere grote kledingkast of zoek je juist een bureau voor op je kantoor? Neem dan eens een kijkje in het brede assortiment van Huis & thuis. Dankzij het grote assortiment vind je altijd iets leuks, ongeacht wat je smaak of stijl is. Doordat ze de laagste prijs garantie hanteren, weet je zeker dat je een meubelstuk voor de scherpste prijs koopt. Heb je je bestelling geplaatst? Ze leveren alle bestellingen in Nederland en België geheel gratis. Staat de bank toch niet zo mooi in de woonkamer of ben je toch niet zo blij met de nachtkastjes? Je hebt een bedenktijd van 30 dagen waarbij je alles weer gratis kunt retourneren. Daarnaast biedt Huis & thuis een snelle levering aan, deze is afhankelijk van wat je bestelt. Online kun je per product zien wat de levertijd is.

Is Huis & thuis betrouwbaar?

Op de website is te lezen dat het bedrijf gevestigd is in Rotterdam, en ook overige gegevens van het bedrijf kun je daar vinden. Waar veel andere webwinkels een aflopende garantie geven, krijg je bij Huis & thuis een volledige garantie van twee jaar op alle producten. Huis & thuis is sinds 2019 aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit wil zeggen dat alle contactgegevens gecontroleerd zijn, het aangesloten is bij een geschillencommissie en het jaarlijks gekeurd wordt op EU-wetgeving. Tot slot kun je op heel veel manieren je bestelling betalen, onder andere via iDeal, PayPal, Mastercard en Bancontact.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is voor Huis & thuis ontzettend belangrijk, dus je kunt zeker bij ze terecht wanneer je een vraag hebt. Je kunt een mail naar ze sturen of via het online contactformulier je vraag stellen. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen. Op de website vind je ook een pagina met alle veelgestelde vragen. Dit zijn vragen die bijvoorbeeld gaan over welke garanties je hebt, wat je moet doen als een verpakking beschadigd is en hoe je je meubelen het best kunt onderhouden. Deze vragen zijn al voor je beantwoord, dus neem daar ook zeker eens een kijkje wanneer je een vraag hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Wij willen je vragen om Huis & thuis te beoordelen wanneer je daar in het verleden al eens iets gekocht hebt. Schrijf een review over het bedrijf en benoem daarin wat je goed en juist minder goed vond. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de levering, het bestelproces, het contact met het bedrijf of de kwaliteit van de meubelen. Mensen die nog niet eerder iets bij Huis & thuis gekocht hebben en het bedrijf dus nog niet kennen, krijgen dankzij deze reviews een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Huis & thuis
Gerelateerde bedrijven
Budget-Bed.nl logo
Budget-Bed.nl
2 beoordelingen
9
Snurky.nl logo
Snurky.nl
2 beoordelingen
9
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle bezorging!

Snelle bezorging! Duidelijke uitleg in de mail die je misschien kan helpen als je vastloopt! Een waar voorbeeld hoe extra service kan worden geleverd, zelfs als u iets online koopt.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huis & thuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget-Bed.nl logo
Budget-Bed.nl
2 beoordelingen
9
Snurky.nl logo
Snurky.nl
2 beoordelingen
9
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huis & thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Huis & thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huis & thuis actief?

Huis & thuis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor , meubels en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huis & thuis reviews? Dan kun je naar de website van Huis & thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie