Senetic logo

Senetic reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Senetic reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2118
Senetic logo
Website
Senetic
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Senetic

Ben jij als ondernemer nou naarstig op zoek naar een technologiepartner en een specialist in IT-oplossingen, dan zou dat zomaar eens Senetic kunnen zijn. Om je een duidelijk beeld te geven van wat Senetic je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die informatie kun je zelf prima inschatten of Senetic inderdaad de voor jou geschikte partner is.

Over Senetic

Senetic kun je omschrijven als een leverancier van IT-oplossingen voor zakelijke en openbare organisaties en zeker voor partijen die een vriendelijke ecosysteem moeten bouwen en die gewoon elke dag kunnen beschikken over een perfect werkend systeem. Senetic is ondertussen actief op 151 nationale markten, heeft twee miljoen klanten per jaar en al elf jaar ervaring in de branche. Senetic beschikt over 27 kantoren, en dat wereldwijd. Senetic is eveneens specialist in het leveren van Microsoft cloudservices voor bedrijven in de vorm van Office 365, Azure en SharePoint.

Waarom kiezen voor Senetic?

Senetic is actief op alle sectoren, actief op alle continenten en ziet de klantenkring groeien. Dat betekent simpelweg dat er kwaliteit geboden wordt. De kurk waar het bedrijf op drijft is het gepassioneerde team. IT-oplossingen, Microsoft cloudservices en Enterprise gelden als de specialismen van deze groeiende onderneming. Binnen Senetic is men nooit klaar laat staan uitgeleerd. Het constant willen leren stelt de onderneming in staat om efficiënt tegemoet te komen aan de behoeften van de klanten. Doel van de onderneming is om steeds opnieuw de nieuwste trends in de branche te kennen en om steeds opnieuw het productaanbod verder uit te breiden. Door te kiezen voor Senetic ben je altijd bij de tijd.

Is Senetic betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen moeten geloven - en waarom zouden we daar aan twijfelen- dan heb je met Senetic te maken met een betrouwbare specialist. In dat kader is het goed te weten dat Senetic bijvoorbeeld al eens de European Business Award in de wacht wist te slepen. En voor de duidelijkheid, dat lukt alleen bedrijven die hun zaken goed voor elkaar hebben en die betrouwbaar zijn. We hebben het hier namelijk wel over een zeer prestigieuze prijs.

Klantenservice en klachten

Senetic heeft de zaakjes meer dan uitstekend voor elkaar. Anders ben je niet in staat steeds verder uit te breiden en op alle continenten actief te zijn. Toch kun je best eens een vraag hebben of zelfs een klacht in willen dienen. Dit kun je doen door een schriftelijke klacht in te dienen; het adres van Senetic vind je op de website. Verder kun je ook prima bellen en kun je uiteraard ook een e-mail sturen. Senetic is eveneens actief op Facebook, LinkedIn en Twitter. Ook via die kanalen kun je prima contact zoeken met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Met de extra informatie uit de reviews en ervaringen kun je veel beter beslissen om al dan niet zaken met een bepaalde organisatie te doen. Met dank aan de beoordelingen verklein je de kansen om een verkeerde beslissing te nemen. In die wetenschap willen we je graag vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Want dan kun jij het andere mensen ook een stuk gemakkelijker maken. En tijd en moeite kost het je amper.

Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
CaliberEurope logo
CaliberEurope
1 beoordeling
8,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
24 beoordelingen
7,1
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Senetic

Het bedrijf Senetic is geverifieerd door ons. De webshop Senetic is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Senetic is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Senetic maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Senetic is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Senetic te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

De levering is erg snel en de service was prima. Senetic levert zijn producten tegen erg scherpe prijzen. Ik koop hier al jaren lang al mijn licenties en dit ga ik ook waarschijnlijk voor altijd blijven doen.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noor B.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Senetic
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
CaliberEurope logo
CaliberEurope
1 beoordeling
8,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
24 beoordelingen
7,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Senetic een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Senetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Senetic actief?

Senetic is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas , computer , elektronica en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Senetic reviews? Dan kun je naar de website van Senetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie