Tonershop logo

Tonershop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tonershop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
990
Tonershop logo
Website
tonershop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tonershop

Printen is lekker handig. Het enige vervelende aan printen is natuurlijk dat je er wel wat inkt voor nodig hebt. Dat kan je in een fysieke winkel in de buurt gaan kopen of je kunt kiezen voor een webshop als Tonershop. Bij Tonershop vind je een ruim assortiment aan toners, patronen en andere benodigdheden. Maar hoe lang gaan ze mee? Hoe beoordelen mensen de producten van Tonershop? Wat zijn hun ervaringen met deze webwinkel? Als je op zoek bent naar reviews over Tonershop zit je hier goed. Zo lees jij meteen of je verder moet zoeken of bestellen kunt.

Over Tonershop

Tonershop is een website die gespecialiseerd is in, hoe kan het ook anders, de verkoop van printerbenodigdheden zoals patronen, toners en meer. De webshop is één van de eerste die zich volledig toelegde op deze markt en kan je al online terugvinden sinds 1999. Die schat aan ervaring zorgt ervoor dat de medewerkers van het bedrijf absoluut specialisten genoemd kunnen worden. Het zorgt er ook voor dat Tonershop uitstekende contacten binnen de sector heeft en dus ook uitstekende tarieven kan onderhandelen en een ruim aanbod heeft. De pijlers waarop Tonershop steunt zijn een lage prijs, een goede kwaliteit, een uitstekende klantenservice en een overzichtelijke en gemakkelijk te hanteren webshop. Alles dat je op de website kunt bestellen komt uit het eigen magazijn van Tonershop. Bovendien is Tonershop ook een officiële partner van zo goed als alle grote printermerken!

Waarom kiezen voor Tonershop?

Voor Tonershop kies je in de eerste plaats om het indrukwekkende aanbod en de goede kwaliteit van het huismerk. Bovendien is de website enorm overzichtelijk gemaakt. De webshop bestaat uit de volgende categorieën: home, over tonershop, klantenservice, kantoorartikelen en printers. De echte kern van de website is echter het handige filtersysteem waarmee je in een handomdraai bij de juiste toners terecht komt. Je kunt hier het merk printer invoeren, het cartridgenummer van de patronen die je zoekt of op trefwoord zoeken. Zit je juist? Dan betaal je bij Tonershop geen verzendkosten bij bestellen van minimaal 30 euro. Alle producten worden daarenboven op voorraad geleverd en mag je dan ook al binnen de 1 à 2 werkdagen in huis verwachten. Je vindt bij Tonershop toners voor merken als Canon, Apple, Epson, HP, Samsung, Philips, Panasonic en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Is Tonershop betrouwbaar?

Tonershop is absoluut één van de meest betrouwbare bedrijven binnen de sector. Zo bestaat de website al meer dan twintig jaar zonder problemen en beschikt Tonershop ook over een eigen klantenservice waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Ook over de veiligheid van jouw betaal- en persoonsgegevens hoef je je geen zorgen te maken: de verbinding met de webshop zelf is veilig op basis van het SSL-certificaat en je kunt bij Tonershop veilig betalen op verschillende manieren zoals iDeal, Bancontact, PayPal en met de kredietkaart. Op de website vind je bovendien alle belangrijke bedrijfs- en contactinformatie terug. Ten slotte is de onderneming een gecertificeerd lid van van Webshop Keurmerk. Dat betekent dat er geregeld een controle op identiteit en juridische gegevens uitgevoerd wordt en Tonershop voldoet aan de kwaliteitscriteria van een betrouwbare webshop van Webshop Keurmerk.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Tonershop? Heb je advies nodig? Is er een probleem? Dan heb je heel wat mogelijkheden om de klantenservice van het bedrijf aan te spreken. Dat kan door tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen. Dat kan ook door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar Tonershop. In principe krijg je binnen de werkdag een antwoord terug van Tonershop. Heb je een klacht? Dan stuur je die klacht best per mail of via het contactformulier door. Bij klachten ontvang je een bevestiging en ten laatste 14 dagen later een antwoord. Zint dit antwoord je niet? Dan kan je nog contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens toners of iets anders aan bij Tonershop? Dan zijn wij op zoek naar wat jij over Tonershop te vertellen hebt. Hoe beoordeel je bijvoorbeeld de kwaliteit van het huismerk? Wat is jouw ervaring met de levertijd? Is de klantenservice behulpzaam? Is de website inderdaad handig in gebruik? Is het aanbod op die website groot genoeg? Jouw mening is van groot belang voor onze bezoekers. Laat die hen dan ook weten door een review te schrijven!

Reviews over Tonershop

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
16 beoordelingen
6,1
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
2 beoordelingen
9
Correctbook logo
Correctbook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tonershop

Het bedrijf Tonershop is geverifieerd door ons. De webshop tonershop.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tonershop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tonershop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tonershop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tonershop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Overzichtelijke site

Erg fijne site en ook super overzichtelijk. Je krijgt meteen alle merken voor je waar je de inkt voor wilt kopen. Je kunt vervolgens erg makkelijk bestellen en het wordt snel geleverd!

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simon W.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tonershop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
16 beoordelingen
6,1
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
2 beoordelingen
9
Correctbook logo
Correctbook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tonershop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tonershop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tonershop actief?

Tonershop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tonershop reviews? Dan kun je naar de website van Tonershop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie