InkClub logo

InkClub reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
InkClub reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2178
InkClub logo
Website
InkClub
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen inkClub

Hoe digitaal we ook werken tegenwoordig, zonder printer en zeker printerinkt zijn we nergens. Om steeds over de beste inkt of toner voor je printer te beschikken, zou je zaken kunnen doen met inkClub. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van die extra informatie kun je beslissen om ook voor de producten en diensten van inkClub te kiezen.

Over inkClub

Klein begonnen met de verkoop van inktpatronen via internet, tegenwoordig toonaangevend op het gebied van printer inkt en toners. Het is het verhaal van inkClub in de notendop. Tegenwoordig echter maken miljoenen klanten in tien landen gebruik van de producten en diensten van inkClub. Behalve producten voor de printer koop je bij inkClub ook kantoorartikelen en ook stofzuigerzakken. Producten voor thuis dus, prettig onder één dak. Bij inkClub is men aanwezig met hart en ziel, wil men steeds beter worden, wil men simpelweg slimmer zijn en geldt het besef dat tijd geld is.

Waarom kiezen voor inkClub?

Bij inkClub vind je de beste inktcartridges en toners, stofzuigerzakken en producten voor thuis. Je koopt de producten bij deze aanbieder tegen gegarandeerd de laagste prijs. Het bestellen van de inkt voor je printer of een toner is erg eenvoudig bij inkClub. Je voert het type printer in en je komt vanzelf uit bij de printer inkt die jij nodig hebt. En die inkt word je vervolgens tegen gegarandeerd de laagste prijs aangeboden. De stofzuigerzakken die aangeboden worden zijn geschikt voor zo goed als alle merken. En bestel je voor 12.00 uur, dan worden jouw producten nog op dezelfde dag naar jou gestuurd.

Is inkClub betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen wordt duidelijk dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Het aantal loyale klanten dat inkClub aan zich heeft weten te binden spreekt wat dat betreft al boekdelen. Ook de laagste prijs garantie wordt steeds in acht genomen en je kunt er blind op varen dat de producten steeds zo snel mogelijk jouw kant op komen. Betrouwbaar zijn ook de medewerkers van inkClub, voor wie inkt en toners al lang geen geheimen meer hebben. Dat inkClub ook vertrouwen in de klant heeft blijkt wel uit het feit dat je als klant de mogelijkheid krijgt om achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten

Het zal je nooit enige moeite kosten om in contact te komen met deze specialist, mocht je een vraag hebben of een klacht in willen dienen. Zo kun je gebruik maken van het contactformulier op de website en kun je eventueel een schriftelijke klacht indienen. Het adres van inkClub vind je gewoon op de website. Je kunt daarnaast ook telefonisch contact opnemen. En zo kan de klacht snel opgelost worden, want dat is uiteraard altijd het streven van deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is zo waardevol als de beoordeling van een bestaande klant. Het is praktische informatie uit de eerste hand namelijk, en daar heb je wat aan. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij ook andere mensen helpen bij het maken van de juiste keuzes. En het is echt maar een kleine moeite.

Gerelateerde bedrijven

Tonershop logo
Tonershop
2 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met InkClub

Het bedrijf InkClub is geverifieerd door ons. De webshop InkClub is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. InkClub is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. InkClub maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

InkClub is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van InkClub te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg gemakkelijk

Bestellen ging makkelijk omdat ik hetzelfde besteld had als de vorige keer. De betaling ging erg snel en mijn bestelling kwam binnen een paar dagen zoals beloofd zonder verzendkosten bij mij binnen.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thom K.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InkClub


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tonershop logo
Tonershop
2 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InkClub een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InkClub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InkClub actief?

InkClub is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InkClub reviews? Dan kun je naar de website van InkClub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie