Albeka logo

Albeka reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Albeka reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1471
Albeka logo
Website
albeka.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Albeka

Ben jij op zoek naar kantoormeubelen in de breedste zin van het woord? Je hebt ook accessoires nodig zoals brochurehouders, kunstplanten, verlichting, enz., enz.? De kans is dan heel groot dat je tijdens je zoektocht uitkomt bij Albeka. Heb je nog geen ervaring met deze webwinkel, dan is het verstandig om van te voren ervaringen van andere klanten te lezen. Wij hebben de reviews over Albeka voor je op een rijtje gezet. Zo zie je binnen enkele minuten of dit bedrijf betrouwbaar is. Zo hoef je niet achteraf verrast te worden door een groot aantal negatieve recensies. Bekijk wat andere consumenten vertellen in hun beoordelingen over Albeka en beslis vervolgens op een weloverwogen wijze op je hier wel of niet je kantoormeubelen wilt bestellen.

Over Albeka

Albeka verkoopt vrijwel alles op het gebied van kantoormeubelen. Denk hierbij aan grote items zoals kasten en bureaus, maar ook aan allerhande kleine accessoires en benodigdheden. Dit bedrijf is al meer dan 14 jaar specialist op dit gebied. Je kunt de aankoop net zo duur maken als je zelf wilt. Ze verkopen namelijk nieuw meubilair, maar je kunt bij hen ook gebruikte kantoorspullen bestellen. Of je kijkt direct even bij de acties. Bestel je graag online, maar wil je kantoormeubelen toch echt eerst even met eigen ogen zien? Dan is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Als je uitgebreid het assortiment door wilt nemen en dat het liefst op papier, dan kun je ook de brochure gratis downloaden.

Waarom kiezen voor Albeka

Bij Albeka vind je voor elk wat wils als het gaat om het inrichten van een kantoor. Ook als je een slaapkamer van een van je kinderen gereed wilt maken voor een studie, kun je bij deze winkel van alles vinden. Of als je zelf een kantoor aan huis wilt beginnen. Je maakt zelf de keuze of je gaat voor nieuw of voor gebruikt. Het inrichten van een kantoor of vergaderruimte komt best precies. Soms kom je er zelf dan ook niet helemaal uit. Bij Albeka kun je gebruikmaken van gratis interieuradvies. Jij geeft aan wat je wensen zijn rondom het kantoor en de specialist geeft je handige tips. Als je een showroom wilt bezoeken, dan is het natuurlijk handig als je daarvoor geen wereldreis hoeft te maken. Albeka heeft 3 showrooms, dus je kunt handig zoeken naar de vestiging die voor jou het dichtste bij is. Bij alle locaties is het mogelijk om gratis te parkeren en ook staat er altijd een expert klaar die je advies kan geven. Of je nu gaat voor nieuw of gebruikt, je krijgt altijd 5 jaar garantie op de producten die je aanschaft.

Is Albeka betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Albeka hoef je geen seconde na te denken. Deze shop is al door zeer veel mensen beoordeeld. Heel wat consumenten hebben de laatste 15 jaar hier hun kantoormeubelen aangeschaft. De beoordelingen zijn zeer positief. Mensen zijn blij met de scherpe prijzen, maar zeker ook met de kwaliteit van de producten. Ook de klantenservice doet het goed volgens de reviews. Natuurlijk kun je de betrouwbaarheid zelf testen door een van de showrooms te bezoeken. Je ziet dan met eigen ogen de kantoormeubelen en ook spreek je dan meteen een van de medewerkers. Het is niet noodzakelijk om deze reis te maken, want ook online bestellen is helemaal veilig. En het is mogelijk om op tal van manieren online contact op te nemen met een van de medewerkers.

Klantenservice en klachten

Tijdens kantoortijden is het mogelijk om contact op te nemen met een van de vestigingen. Elke locatie heeft een apart telefoonnummer. Heb je geen dringende vraag, dan is het contactformulier ook een goede optie. Of je maakt gebruik van de e-mail. Je ontvangt dan snel een reactie terug. Heb je klachten, dan kun je die telefonisch of per e-mail bellen. Je mag erop rekenen dat je binnen een paar dagen een inhoudelijke reactie terugkrijgt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Albeka? Zou je die handige scheidingswand in je kantoor voor geen goud meer willen missen? Ben jij vaste klant bij dit bedrijf? Schrijf dan een beoordeling over jouw ervaringen. Als andere mensen bij deze winkel willen shoppen, dan raadplegen ze eerst de reviews van andere consumenten. Dus als jij al eens bij deze winkel kocht, dan is het heel fijn als je laat weten hoe jouw ervaringen zijn.

Reviews over Albeka
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
Printvoordeelshop.nl logo
Printvoordeelshop.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne spullen

Ik bestelde een koffer van shine op zaterdag gratis levering en kwam maandagochtend aan. Ik heb een slechte service bij andere bedrijven en gaf ze een slechte recensie, dus ik zou een goede recensie moeten geven voor een goede service.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabel S.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Albeka
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
Printvoordeelshop.nl logo
Printvoordeelshop.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Albeka een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Albeka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Albeka actief?

Albeka is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Albeka reviews? Dan kun je naar de website van Albeka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie