Correctbook logo

Correctbook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Correctbook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4451
Correctbook logo
Website
correctbook.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Correctbook

Wil je een duurzaam notitieboek kopen bij de webwinkel Correctbook, maar wil je eerst meer over het bedrijf te weten komen? Lees dan eerst de informatie en reviews op deze pagina. Op deze pagina lees je wat je zoal bij Correctbook kunt bestellen, waarom je wel of niet voor Correctbook zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hoe je de klantenservice van Correctbook kunt benaderen en lees je hoe je zelf een beoordeling kunt achterlaten indien je reeds klant bent bij Correctbook. Na het lezen van deze informatie kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen aankoop te doen bij Correctbook.

Over Correctbook

Correctbook is opgericht in 2014 met als doel om schrijfmateriaal beschikbaar te maken voor iedereen. Correctbook begon vervolgens met het ontwerpen van een uitwisbaar notitieboekje. Met dit boek (correctbook) kun je oneindig lang je notitieboek blijven gebruiken. Dit is met name ideaal voor landen in ontwikkeling waarbij papier en schrijfmateriaal niet voor iedereen betaalbaar is en niet altijd beschikbaar is. Het notitieboek en de bijbehorende hulpmiddelen maken papierverspilling verleden tijd en dragen daarmee bij aan een duurzamere wereld. Naast particulieren richt Correctbook zich ook op de retail markt en kun je als zakelijke klant notitieboeken of andere producten van Correctbook bestellen voor jouw onderneming. Deze producten kun je geheel op jouw bedrijf laten afstemmen en laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo.

Waarom kiezen voor Correctbook

Ben je student of raak je nooit geleerd? Dan is een correctbook zeker wat voor jou. Met de hulpmiddelen van Correctbook kun je oneindig lang blijven schrijven en leren, zonder steeds nieuwe schriftjes aan te schaffen. Je kunt ook bij Correctbook terecht voor andere handige producten. Zo heeft Correctbook na het op de markt brengen van haar correctbook ook diverse andere exemplaren op de markt gebracht, zoals agenda’s, weekplanners en tal van verschillende soorten accessoires. Met de producten van Correctbook wordt studeren je een stuk eenvoudiger en goedkoper gemaakt. Zo kun je oneindig vaak woordjes leren, weer uitvegen en nieuwe woordjes leren. Ook kun je gebruik maken van de flashcards van Correctbook, waarmee je jezelf en andere eenvoudig kunt overhoren.

Is Correctbook betrouwbaar?

Correctbook is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Rotterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Correctbook is al vele jaren actief is op de Nederlandse markt en werkt samen met vele externe bedrijven. Het bedrijf heeft daarnaast een grote naamsbekendheid en reeds vele tevreden klanten. Je kunt Correctbook dan ook gerust vertrouwen en zonder problemen een aankoop doen bij deze organisatie. Naast dat het bedrijf succesvol is voldoet de webwinkel van het bedrijf ook aan de belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo kun je veilig online betalen bij Correctbook, biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden en gaat Correctbook zorgvuldig om met jouw persoonlijke informatie.

Klantenservice en klachten

Wil je in contact komen met de klantenservice van Correctbook, schrijf dan een mail naar de klantenservice van het bedrijf of benader een medewerker van het bedrijf per telefoon. Het bedrijf is doordeweeks open en staat doorgaans altijd klaar om je te helpen met het bieden van advies en antwoord op jouw vragen. Ook worden eventuele klachten snel verholpen en wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing voor jou probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Correctbook en wil je andere consumenten over jouw ervaringen met Correctbook vertellen? Laat dan een review achter en help andere met het verkrijgen van een objectieve indruk over deze organisatie. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je tevreden bent met jouw gekochte producten van Correctbook, hoe de service van het bedrijf jou is bevallen en of je de producten van Correctbook zou aanbevelen aan vrienden en familieleden. Schrijf daarnaast ook in jouw beoordeling of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd.

Reviews over Correctbook

Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Albeka logo
Albeka
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Correctbook

Correctbook is geverifieerd door ons expert team. De webshop Correctbook bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Correctbook lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Correctbook. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Correctbook is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van correctbook.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Correctbook.

Geplaatst op: 31-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Correctbook


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Albeka logo
Albeka
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Correctbook een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Correctbook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Correctbook actief?

Correctbook is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Correctbook reviews? Dan kun je naar de website van Correctbook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie