Inktweb.nl logo

Inktweb.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Inktweb.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1222
Inktweb.nl logo
Website
inktweb.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Inktweb.nl

Ben je op zoek naar nieuwe inktpatronen voor jouw printer? Beweert het apparaat weer dat het enkel zwart kan printen als cyaan aangevuld is? Dan is Inktweb.nl één van de webshops waar je terecht kunt. Wil jij graag een beentje voor hebben voor je bestelt en wat bijlezen over de ervaringen van anderen met Inktweb.nl? Dan zit je hier goed. We hebben reviews en beoordelingen van Inktweb.nl hier voor je op een rij gezet. Zo kan je zelf inschatten met wat extra informatie of Inktweb.nl een goede fit met jouw verwachtingen is.

Over Inktweb.nl

Inktweb.nl werd in 2009 opgericht door Marc van Raai en Patrick Tyc vanuit een felle interesse in het hele gebeuren van de webshops. De jaren nadien is Inktweb.nl fel gegroeid (zo kregen ze enkele keren de FD Gazelle nominatie snelst groeiende bedrijven van Nederland) en werd het aanbod aan inktpatronen ook uitgebreid. Zo lanceerden ze in 2017 het eigen huismerk FLWR. Inktweb.nl zet vooral in op een snelle levering en een 100% tevredenheidsgarantie. Concreet houdt dat in dat er bij problemen samen op zoek wordt gegaan naar een passende oplossing. Het bedrijf is een officiële partner van HP en kan dan ook vrij scherpe prijzen aanbieden. De webshop heeft bovendien ook oog voor cultuur. Zo zetten ze zich in als sponsor van lokale loopwedstrijden en culturele activiteiten.

Waarom kiezen voor Inktweb.nl?

Inktweb.nl is gespecialiseerd in de verkoop van alles wat met inkt en printen te maken heeft. Dat draait dan om inktcartridges, toners, printpapier en ook fotopapier. Door de jaren heen zijn daar ook allerhande labels en kantoorartikelen bij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan brievenbakjes, lijm, stempels maar ook koffie! Het sterke punt van Inktweb.nl is dat een enorm aanbod hebben: noem het merk of het type printer dat je thuis hebt staan en ze hebben gegarandeerd de juiste inkt voor jou. Zo tik je inktpatronen van alle A-merken op de kop, maar bieden ze ook alle nodige accessoires voor het printen met budgetopties aan. Het eigen huismerk is daar een prima voorbeeld van. Daarnaast beschikt Inktweb.nl over een grote opslag wat betekent dat ze zowel scherpe prijzen aan kunnen bieden door de aankoop in bulk als bijzonder snel leveren. Bestel je voor 20u30? Dan mag je jouw aankoop de volgende dag al in huis verwachten.

Is Inktweb.nl betrouwbaar?

Inktweb.nl bestaat een goede 12 jaar en heeft in die tijd enkele prijzen gewonnen zoals de NHN Business Awards en zelfs de publieksprijs van dezelfde award in 2016. Dat geeft toch mee dat het publiek in deze webshop het nodige vertrouwen heeft. Een belangrijke pijler om na te gaan of een bedrijf betrouwbaar is is om even te kijken of alle bedrijfsinformatie terug te vinden is. Bij Inktweb.nl is dat zeker het geval. Je vindt zowel het adres van de hoofdzetel als het KvK- en BTW-nummer terug op de website. Tevens is er een klantenservice waar je met vragen en klachten terecht kunt. Ten slotte adverteren ze zelf op hun website een mooie score op klantervaringen. Ja, Inktweb.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Een goed bedrijf heeft een klantenservice waar je met vragen en klachten terecht kunt. Dat is bij Inktweb.nl niet anders. Als je jouw probleem niet opgelost krijgt in het helpcentrum (waar heel wat nuttige artikels terug te vinden zijn) heb je verschillende opties om de klantenservice van Inktweb.nl te bereiken. Op de contactpagina staat een reactieformulier, een mailadres, een WhatsApp nummer en een telefoonnummer. De klantenservice wordt bediend door echte personen en valt elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 18:00. Werkt dat allemaal nog niet voor jou? Dan zijn er nog heel wat social media kanalen waarlangs je Inktweb.nl kunt bereiken. Ze hebben een Facebook, een Twitter, een LinkedIn en een Instagram. Let wel: op feestdagen is de klantenserice gesloten!

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde je in het verleden al eens producten van Inktweb.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal en jouw ervaringen met deze webshop. Verliep het hele proces naar tevredenheid of lag je nadien toch nog met iets op jouw maag? Was het huisproduct kwalitatief in orde of had je beter meteen voor het A-merk gekozen? Door een review hier achter te laten vertel je iedereen op zoek naar ervaringen met Inktweb.nl exact wat ze mogen verwachten. Zo help je hen ook weer een stapje vooruit.

Reviews over Inktweb.nl
Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer goed en direct

De service is super direct en heel erg goed. Ik heb eerder inkt besteld en het voldoet prima aan mijn eisen. Ik heb daarom al vast meerdere bestellingen gedaan zodat ik het hele jaar inkt heb.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo S.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Inktweb.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Inktweb.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Inktweb.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Inktweb.nl actief?

Inktweb.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Inktweb.nl reviews? Dan kun je naar de website van Inktweb.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie