Zolemba logo

Zolemba reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zolemba reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2066
Zolemba logo
Website
zolemba.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zolemba

Zolemba is dé specialist als het gaat om zowel compatible etiketten als mooie bedrukte etiketten. Het bedrijf is in het jaar 2017 gestart. Vandaag de dag heeft de organisatie al meer dan 70.000 tevreden klanten. Ben je aan het overwegen om binnenkort ook een keer een bestelling te plaatsen op deze webshop, maar ben je op dit moment vooral erg benieuwd naar de ervaringen van andere consumenten? Je bekijkt verschillende reviews op deze pagina.

Over Zolemba

In de hal, gevestigd in Haaksbergen, maakt het merk zowel de onbedrukte compatible etiketten als de bedrukte etiketten. De compatible etiketten die Zolemba produceert zijn geschikt voor printers van merken als Dymo, Brother, Zebra of Seiko. Daarnaast kun je als klant ook nog eens je eigen etiketten laten bedrukken via de configurator op de website van Zolemba. Hiermee worden onder meer bieretiketten, voedseletiketten of verpakkingsetiketten probleemloos en erg snel afgedrukt.

Waarom kiezen voor Zolemba

Kies je ervoor om een bestelling te plaatsen via Zolemba, dan profiteer je als consument van een aantal leuke voordelen. Zo is dit merk de goedkoopste etikettenproducent in Nederland. Dit resulteert altijd in een erg scherpe deal voor jou als consument. De grote groei van dit bedrijf is daarnaast ook niet onopgemerkt gebleven. Deze webshop is namelijk vorig jaar genomineerd voor de FD Gazellen Award en de Sprout Challanger 50 in de categorieën ”˜Snelst groeiende bedrijf van Nederland’ en ”˜Meest innovatieve bedrijf van Nederland’.

Is Zolemba betrouwbaar?

Zolemba is een wereldwijd opererende organisatie met kantoren in onder meer de landen Frankrijk, Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. De specialisatie waar het bedrijf al vele jaren bekend om staat, is de fabricage van zowel bedrukte etiketten als onbedrukte etiketten. Dagelijks probeert dit bedrijf jouw als klant te kunnen verwonderen met een ideale mix tussen kwaliteit en de prijs. Doordat dit bedrijf basic etiketten zonder tekst erop zelf kan produceren, is Zolemba vele malen voordeliger vergeleken met concurrerende partijen die originele etiketten in het assortiment hebben. En dat terwijl er geen enkel verschil in kwaliteit te ontdekken is.

Klantenservice en klachten

Naast de onbedrukte etiketten, biedt Zolemba ook vele mogelijkheden in het bedrukken van etiketten. Dit heeft geresulteerd in een groot en gevarieerd klantbestand van o.a. bierbrouwerijen, levensmiddelenfabrikanten en Digital Agencies. Deze klanten weten hun weg naar Zolemba te vinden dankzij de goede drukkwaliteit en de razendsnelle levering (24-uur). Wil je graag meer weten over een van de producten die je via de webshop kunt bestellen? Dan helpt de kundige klantenservice je graag verder. Je kunt je vragen stellen per e-mail of door telefonisch contact op te nemen met de specialisten. De specialisten denken altijd met je je mee en voorzien je van een passend advies.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recentelijk een bestelling geplaatst in de webshop van Zolemba en ben je erg te spreken over de kwaliteit van de producten? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je ook andere consumenten overtuigen om een keer een bestelling via Zolemba te plaatsen.

Reviews over Zolemba
Gerelateerde bedrijven
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Vindiq Office logo
Vindiq Office
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mensen hebben er verstand van

Hier werken mensen die veel verstand hebben van hun werk. De communicatie tussen de klant en het bedrijf is erg goed en bij de service is ook maatwerk mogelijk. Hier was ik al langer naar opzoek maar kreeg niks gevonden.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zolemba
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Vindiq Office logo
Vindiq Office
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zolemba een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zolemba. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zolemba actief?

Zolemba is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zolemba reviews? Dan kun je naar de website van Zolemba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie