Shoppartners logo

Shoppartners reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Shoppartners reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Shoppartners logo
Website
shoppartners.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Shoppartners B.V. is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels heeft Shoppartners B.V. 100 verschillende winkels en ongeveer 100.000 producten op voorraad. Shoppartners B.V. is een uniek bedrijf en doet graag iets anders dan de rest. Met het wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten heeft Shoppartners B.V. een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt. Dagelijks werkt Shoppartners B.V. met 100 enthousiaste collega's en doet het personeel haar uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, Shoppartners B.V. staat op positie 101 van de top 250 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle100 van 2019). Reviews over Shoppartners

Gerelateerde bedrijven

Sport-Korting logo
Sport-Korting
3 beoordelingen
9
Wielerkleding.nl logo
Wielerkleding.nl
1 beoordeling
10
FC Moto logo
FC Moto
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Shoppartners

Ons team van experts heeft Shoppartners geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Shoppartners bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Shoppartners is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Shoppartners is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van shoppartners.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Shoppartners.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Shoppartners


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sport-Korting logo
Sport-Korting
3 beoordelingen
9
Wielerkleding.nl logo
Wielerkleding.nl
1 beoordeling
10
FC Moto logo
FC Moto
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoppartners een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Shoppartners. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoppartners actief?

Shoppartners is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , cadeaus , elektronica , feesten, verkleden en carnaval , gereedschap , hobby , huis en bouwen , kantoor , kinderen , koopjes , outdoor , outdoor , spellen , spellen , sport & fitness en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shoppartners reviews? Dan kun je naar de website van Shoppartners gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie