BBQ en gourmet.nl logo

BBQ en gourmet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BBQ en gourmet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1549
BBQ en gourmet.nl logo
Website
bbqengourmet.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BBQ en gourmet.nl

Vier je binnenkort je verjaardag met vrienden en pak je het graag groots uit? Ben jij degene die dit jaar voor het eten moet zorgen tijdens de bedrijfsborrel? Of staat de jaarlijkse familiedag bij jou gepland? Wat je situatie ook is, je zorgt graag voor lekker eten voor een grote groep. Overweeg eens om voor de complete pakketten te gaan van BBQ en gourmet.nl. Dit bedrijf verzorgt de catering door zowel Nederland als België. Je leest alles over dit bedrijf op deze pagina.

Over BBQ en gourmet.nl

BBQ en gourmet.nl levert goed verzorgde pakketten bij vakantieparken, buitenlocaties, groepsaccommodaties, bedrijven of gewoon aan huis. Dankzij de ruime ervaring van meer dan 25 jaar weet het team van dit bedrijf erg goed waar een kwalitatief goed pakket aan moet voldoen en je weet zeker dat het pakket perfect is voor de grootte van de groep waar je mee af hebt gesproken.

Waarom kiezen voor BBQ en gourmet.nl

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor het aanbod van BBQ en gourmet.nl. Zo profiteer je altijd van gratis bezorging en de catering is al mogelijk voor groepen vanaf vijf personen. Na een middag of avond heerlijk te hebben gegeten zit je niet langer meer met de afwas. De BBQ catering is al mogelijk vanaf € 11,55, de gourmet catering is mogelijk vanaf € 12,95. Het totaalpakket wordt netjes op de door jou afgesproken dag geleverd en een berg afwas behoort vanaf nu tot het verleden. Zo weet je altijd zeker dat je onbezorgd kunt gaan genieten en dat je volledig wordt ontzorgd.

Is BBQ en gourmet.nl betrouwbaar?

Voor iedere soort gelegenheid biedt BBQ en gourmet.nl de lekkerste catering die je je maar voor kunt stellen. Ieder pakket waar je uit kunt kiezen, wordt dagvers bereid met lokale producten. En dat proef je direct! Het pakket dat je online kunt bestellen, wordt compleet verzorgd met een barbecue, een gourmetstel en bijpassend servies. Daarnaast kun je altijd zeker zijn van 100% on-time delivery, al meer dan 30 jaar. De catering wordt het hele jaar door netje op de door jou aangegeven locatie bezorgd, ook tijdens alle feestdagen.

Klantenservice en klachten

Vandaag de dag zijn er tal van mogelijkheden als het aankomt op het samenstellen van een pakket. Wil je graag meer weten over wat voor mogelijkheden er zoal zijn? Bijvoorbeeld omdat er iemand in de groep te maken heeft met een speciale dieetwens of een allergie? Neem gerust eens een keer contact op met het team van BBQ en gourmet.nl en laat je vrijblijvend informeren. Je neemt eenvoudig contact op door het formulier op de website van BBQ en gourmet.nl in te vullen, door een e-mail te sturen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een pakket van BBQ en gourmet.nl uit hebt geprobeerd, ben je waarschijnlijk zeer te spreken over de kwaliteit en de levering ervan. Laat je review achter op deze pagina en overtuig ook anderen om een keer een bezoek te brengen aan de website van BBQ en gourmet.nl.

Reviews over BBQ en gourmet.nl
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Buitenposter.com logo
Buitenposter.com
2 beoordelingen
8
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,8
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Topkwaliteit vlees en salades èn geen afwas

Met een groep van 15 in een vakantiehuis genoten van al het lekkers van Barbequeengourmet.nl
Borden, bestek, bbq en al het eten werd keurig op tijd afgeleverd. Het was meer dan genoeg en gevarieerd per persoon. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 13-05-2023
Laatst bewerkt op: 13-05-2023
Geschreven door: Inge

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Yard

Goeie levering en wel goeie kwaliteit

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Fabian Y.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen afwas meer

Ik moest een groot bedrijfsfeestje regelen en voor het avond eten heb ik besteld bij BBQ & Gourmet.nl. Dit was allemaal op tijd geleverd. Het eten was super lekker en er was meer als zat voor iedereen. Het scheelde ook veel tijd dat wie niet hoefde afwassen.

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BBQ en gourmet.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Buitenposter.com logo
Buitenposter.com
2 beoordelingen
8
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BBQ en gourmet.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over BBQ en gourmet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BBQ en gourmet.nl actief?

BBQ en gourmet.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BBQ en gourmet.nl reviews? Dan kun je naar de website van BBQ en gourmet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie