Techniparts logo

Techniparts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Techniparts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1954
Techniparts logo
Website
techniparts-online.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Techniparts

Zoek je een partner in de wereld van de techniek, afdichtingen, lagers en andere technische toepassingen? Dan zou je zomaar eens zaken kunnen gaan doen met Techniparts. Omdat je wellicht niet bekend bent met deze aanbieder, hebben wij voor jou de belangrijkste aspecten uit de reviews en ervaringen nog eens op een rij gezet. Daardoor kun je een betere keuze maken en kun je eventueel besluiten om ook in zee te gaan met Techniparts.

Over Techniparts

Techniparts is een ervaren rot in het vak met ruim twintig jaar ervaring. Techniparts staat bekend om het enorme assortiment. Dat assortiment is zelfs zo groot, dat online alleen de meest populaire producten aangeboden worden. Techniparts heeft ervaring in de petrochemie, automotive, voedsel en waren, olie- en gasindustrie, machinebouw, hydrauliek en aandrijftechniek en kan je dus op vele vlakken van dienst zijn. De specialist is gevestigd in Wezep, onder de rook van Zwolle, en staat bekend om de betrouwbaarheid en de expertise.

Waarom kiezen voor Techniparts?

Alleen al het enorme aanbod maakt van Techniparts een aantrekkelijke partner. Daarnaast spreekt de ruime mate van ervaring nadrukkelijk in het voordeel van deze specialist. Nog een reden om voor Techniparts te kiezen is het feit dat er steeds gestreefd wordt naar een nog betere dienstverlening. De kwaliteit van de producten, de duurzaamheid en de inhoudelijke vakkennis doet de rest. Voorts krijg je de bestelde producten al binnen één of twee werkdagen geleverd en worden zeer scherpe prijzen gehanteerd. Bovendien krijg je bij Techniparts altijd het beste persoonlijke advies. De specialist is overigens zakelijke markt.

Is Techniparts betrouwbaar?

Ja, althans als we de recensies van deze specialist door hebben genomen. De bestaande klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de dienstverlening en noemen Techniparts zeer betrouwbaar. Dat blijkt verder ook wel uit het feit dat Techniparts beschikt over het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk, iets dat bepaald niet voor iedereen weggelegd is. Dat keurmerk zegt dat je te maken hebt met een onderneming die aan alle wet- en regelgeving voldoet zoals die geldt voor webshops.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is bij Techniparts dik in orde. Heb je vragen of heb jij een klacht, dan kun je dit op verschillende manieren kenbaar maken. Zo kun je een klacht schriftelijk indienen omdat je het adres gewoon op de website vindt. Je kunt je klacht ook via e-mail kenbaar maken, zoals bellen ook een mogelijkheid is. Verder is er nog een speciaal contactformulier gemaakt en ook op die wijze kun je dus contact leggen. Verder is er nog een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar en zou je ook via LinkedIn nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfels hebt bij een bepaald product of dienst, dan heb je echt veel aan de recensies van mensen die al eens gebruik maakten van een bepaald product of een bepaalde dienst. Juist deze informatie, die altijd onafhankelijk is, helpt je bij het maken van de beste keuze. Daarom willen we je verzoeken om in het vervolg ook een recensie achter te laten. Dan help je namelijk andere mensen die eveneens keuzes moeten maken.

Reviews over Techniparts

Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Zavvi logo
Zavvi
3 beoordelingen
10
MARNAN.eu Modelbouw logo
MARNAN.eu Modelbouw
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Techniparts

Techniparts is geverifieerd door ons expert team. De webshop Techniparts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Techniparts lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Techniparts. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van techniparts-online.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van techniparts-online.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Techniparts.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede levering

Het bestel proces gaat erg gemakkelijk en het is ook duidelijk beschreven met goede stappen hoe je verder moet. De levering is ook super snel en alles wordt ook netjes ingepakt en zit allemaal stevig.

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marit V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Techniparts


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Zavvi logo
Zavvi
3 beoordelingen
10
MARNAN.eu Modelbouw logo
MARNAN.eu Modelbouw
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Techniparts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Techniparts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Techniparts actief?

Techniparts is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Techniparts reviews? Dan kun je naar de website van Techniparts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie