Brouwland logo

Brouwland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Brouwland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2221
Brouwland logo
Website
brouwland.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brouwland

Brouwland is de leverancier bij uitstek en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Gespecialiseerd binnen het gehele brouwgebeuren, helpt men je verder met wijnconstructie, brouwen, distilleren en overige culinaire overwegingen. Vooraleer je met hen verdergaat, kom je uiteraard graag meer te weten over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Welke kwaliteiten weerspiegelt Brouwland? Waarin biedt het concept meer dan een soortgenoot? Vandaag ontdek je het allemaal. Doorblader ervaringen van zij die eerder met Brouwland in zee gingen. Op deze manier maak je een weldoordachte beslissing.

Over Brouwland

Brusselse oprichter Frans Balis stond destijds gekend als apotheker. Hij koesterde een bijzondere passie voor huisgemaakte wijn. Vergelijk het met een soort van doe-het-zelf-kit — met behulp van enkele stappen kon iedereen er naar hartelust van genieten en dit niet verder dan de keukentafel. Het concept groeide al gauw uit tot meer — Farma Import Wijnartikelen werd gelanceerd. Het bood een ruim aanbod aan gereedschappen ter het vergaren van zuivel, wijn, bier, likeur en meer. Waar het eerst op nationaal niveau succes boekte, reikte het niet veel later ook tot de internationale markt. De tweede generatie van het familiebedrijf vertoonde een even sterke ambitie — het bedrijf bleef haar werking voortdurend scherpstellen. Vandaag de dag kenmerkt Brouwland zich door een magazijnoppervlakte van maar liefst 6.400 (!) vierkante meter, alsook een personeelbestand van om en rond 80 enthousiastelingen.

Waarom kiezen voor Brouwland

Ben je benieuwd naar een greep uit Brouwland’s aanbod? Met een Kingdom Brew Kit stel je zelf je eigen bier samen. Trommel je vrienden op en probeer het samen uit. Ook graanbrouw- en bierconcentraatkits, startpakketten, aparte ingrediënten, apparatuur, en beschermingsmaterialen behoren tot het ruime aanbod. Lees je je graag in met een vakspecifiek boek? Dit wordt sterk aangemoedigd. Proef je graag van een representatieve dag doorheen het reilen en zeilen van het brouwende ondernemen? Reserveer een workshop of rondleiding — voor je het weet wordt ook jij een heuse kenner.

Is Brouwland betrouwbaar?

Brouwland’s waarden staan sterk. Er wordt gestreefd naar duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit. Het team kenmerkt zich door deze twee laatste gegevens — het gaat om een hechte, familiaire band. Brouwland won het Referentiebewijs Inclusieve Onderneming 2021, uitgegeven door Bewel én Cellmade. Daarnaast ging Brouwland een engagement aan voor Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Wat dit inhoudt is dat er op verantwoorde, alsook zuinige wijze omgesprongen wordt met zowel energie als afval. Ook groenere energie en zonnepanelen behoren tot het concept. Brouwland straalt gedrevenheid, respect en flexibiliteit uit. Op de werkvloer wordt er veel aandacht besteed aan een ideale balans tussen het professionele en persoonlijke leven. Denk hierbij aan thuiswerk, deeltijdse uren en niet te vergeten: werkplezier. Een feestcomité verzorgt interessante activiteiten om de band binnen het team te versterken en behouden. Op basis van Brouwland’s waarden die we hierboven voor je oplijstten, stellen we vast dat je op een uitstekende betrouwbaarheid rekent.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of bemerking? Wens je een klacht neer te leggen? Brouwland’s team staat doorlopend voor je klaar en helpt je met een glimlach verder. Een lijst met veelgestelde vragen helpt je verder op weg. In verkooppunten spring je tijdens openingsuren binnen voor een nauwere afhandeling van je vraag. Daarnaast bereik je de service telefonisch of via mail. Benieuwd naar interessante acties, activiteiten en meer? Schrijf je in voor Brouwland’s nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles wat je altijd al wilde weten over Brouwland’s kwaliteiten. Je las ervaringen van zij die eerder voor eenzelfde overweging stonden. Weet je ondertussen wat Brouwland voor je kan betekenen? Wij alvast wel. Ging je over tot een aankoop of contact en ben je tevreden over het gebeuren? Aarzel niet en leg een beoordeling vast — het helpt anderen weer verder.

Reviews over Brouwland
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gezinnig logo
Gezinnig
0 beoordelingen
10
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Brouwland

Brouwland is geverifieerd door ons expert team. De webshop Brouwland bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Brouwland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Brouwland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Brouwland is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van brouwland.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Brouwland.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn voor beginners

We zijn in deze winkel gaan kijken omdat we wilde beginnen met het brouwen als een hobby. We hebben een goede uitleg gekregen over het hele assortiment en ook suggesties om te expirimenteren.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva M.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brouwland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gezinnig logo
Gezinnig
0 beoordelingen
10
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brouwland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Brouwland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brouwland actief?

Brouwland is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brouwland reviews? Dan kun je naar de website van Brouwland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie