Bierista logo

Bierista reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bierista reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1561
Bierista logo
Website
bierista.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bierista

Wil je jouw bierkennis vergroten met de erkende bieropleiding en ben je benieuwd of de opleidingen van Bierista betrouwbaar zijn? Lees dan meer over de verschillende ervaringen en neem een weloverwogen beslissing om een cursus te beginnen bij Bierista. Wij hebben de reviews van Bierista voor jou op een rij gezet. Lees wat zoal de ervaringen zijn met het bedrijf en de opleidingen die het bedrijf aanbiedt en neem een weloverwogen beslissing om bij jouw bieropleiding bij Bierista te volgen.

Over Bierista

Bierista is een bedrijf dat bieropleidingen aanbiedt voor bierliefhebbers. Het bedrijf is in korte tijd snel gegroeid en is momenteel een van de grootste en meest gewaardeerde bieropleiding in Nederland. Het bedrijf richt zich op zowel op de ontdekkende bierdrinker als op de ervaren liefhebber en de horecaprofessionals. De insteek van de opleiding is dat hoe meer kennis je bezit over bier, hoe meer je zult genieten van bier.

Waarom kiezen voor Bierista?

Wil je graag jouw kennis over bier vergroten en ben je benieuwd wat de bierwereld allemaal te bieden heeft? Dan ben je bij de Bierista Bieropleiding bij het juiste adres. Bij Bierista leer je alles over bier en krijg je na het afronden van de cursus een officiële Bierista Bierdiploma. Je leert onder andere meer over de ingrediënten, de verschillende soorten biersoorten, meer over de geschiedenis, het brouwproces en vele leuke feiten en fabels over bier. De opleiding bestaat uit zelfstudie, online lessen en een online excamen. De opleiding is daarnaast geheel onafhankelijk en vrij van commercie.

Is Bierista betrouwbaar?

Bierista is een bedrijf met een hoge naamsbekendheid en tal van lovende recensies. Zo zijn er maar liefst 2 miljoen geregistreerde bierliefhebbers en tal van bierbeoordelingen. De opleidingen van Bierista zijn ter sprake gekomen in erkende kranten en radiozenders. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Het bedrijf wordt daarnaast aangeraden door bekende brouwers in Nederland en heeft maar liefst 5.000 erkende gediplomeerde Bierista’s opgeleid.

Klantenservice en klachten

Bierista is een transparant bedrijf dat haar vestigingsgegevens op haar website heeft staan. Je kunt het bedrijf eenvoudig benaderen via email of via persoonlijk contact op locatie of via de telefoon. Je kunt het bedrijf ook eenvoudig benaderen bij eventuele vragen of klachten. Neem daarnaast een kijkje bij de FAQ voor een lijst met veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een bieropleiding bij Bierista gevolgd en wil je graag andere bierliefhebbers laten weten hoe deze cursus beviel? Laat dan jouw beoordeling achter en help andere een weloverwogen beslissing te maken om met de cursus van Bierista te beginnen. Beschrijf bijvoorbeeld of de opleiding voor jou van toegevoegde waarde was, hoe de kwaliteit van de cursus was en of je de opleiding zou aanraden aan vrienden en kennissen. Door jouw ervaringen te delen help je de keuzes van andere eenvoudiger te maken en een duidelijker beeld te scheppen van de aangeboden opleidingen van Bierista.

Reviews over Bierista
Gerelateerde bedrijven
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Bierista

Bierista is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bierista bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bierista lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bierista. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bierista is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van bierista.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bierista.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke cursus

We hebben hier met een grote groep een leuke cursu gevolgd en er wordt echt een leuke en goede uitleg gegeven over het werk. We kregen leuke oeffeningen en een mooi bierpakket.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Romy H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bierista
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bierista een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bierista. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bierista actief?

Bierista is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bierista reviews? Dan kun je naar de website van Bierista gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie