Wijnbeurs logo

Wijnbeurs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wijnbeurs reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1296
Wijnbeurs logo
Website
wijnbeurs.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wijnbeurs

In Nederland drinken we steeds vaker kwalitatief goede wijnen. Omdat we niet allemaal wijnkenner kunnen zijn is een webshop als Wijnbeurs de manier om goede wijnen in huis te halen. Wil jij meer weten over Wijnbeurs, dan kan je hier ervaringen en reviews van klanten lezen. Bekijk wat Wijnbeurs te bieden heeft en bepaal of jij ook hun wijnen in huis gaat halen.

Over Wijnbeurs

Wijnbeurs is in 1976 opgericht door de broers Walraven. De twee wijnliefhebbers begonnen met de verkoop van Bordeaux wijnen, waarbij ze de wijnen direct kochten bij de verschillende Chateaux zonder bemoeienis van importeurs en groothandels. Inmiddels verkoopt Wijnbeurs wijnen uit 10 verschillende landen, waarbij het principe van korte lijnen nog steeds belangrijk is. Onlangs id de website ook in België geïntroduceerd.

Waarom kiezen voor Wijnbeurs

Bij Wijnbeurs heeft de klant keuze uit een ruime selectie wijnen. Al ruim 45 jaar kopen ze hun wijnen aan de hand van een eigen beoordelingen door hun proefpanel. 8 wijnkenners proeven jaarlijks meer dan 7000 verschillende wijnen. Dit doen ze blind en stapsgewijs tijdens proeverijen waar een wijn maximaal 20 punten kan behalen. Alleen wijnen met 16 punten of meer komen in aanmerking om in het assortiment van Wijnbeurs terecht te komen. Klanten kunnen naast losse wijnen ook kiezen voor een wijnabonnement. Bij een Favorieten service en Bourgondische Service is er keuze om 4, 6, of 12 keer per jaar een pakket wijn aan huis te krijgen. Bij de Seizoenen Service krijgt de klant 4 × per jaar wijnen die passen bij het actuele seizoen. Alle bestellingen worden bij de deur afgeleverd, waardoor de klant nooit meer met een zware dozen hoeft te tillen.

Is Wijnbeurs betrouwbaar?

Door de eigen manier van proeven en inkopen van de wijn geeft Wijnbeurs een 100% proefgarantie op alle wijnen. De 100% proefgarantie betekend dat de klant een fles uit de doos kan proeven. Is de wijn niet naar wens dan kan de klant binnen 14 dagen de wijn retourneren met uitzondering van Grands Crus en wijnpakketten met verschillende wijnen. Het bedrijf werkt vanuit het Friese Gorredijk en heeft een eigen klantenservice. Ze zijn aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor online winkels die via internet hun goederen verkopen in Nederland. De abonnementen worden afgesloten voor een periode van een jaar, waarbij het abonnement op ieder moment kan starten of eindigen.

Klantenservice en klachten

Tijdens kantooruren en op zaterdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar. Via email of schriftelijk is het bedrijf ook bereikbaar voor vragen over bestellingen, het plaatsen van een bestelling en een deskundig wijnadvies. Klachten kunnen via de mail worden ingediend waarop het bedrijf binnen 14 dagen antwoord zal geven. Komt de klant er niet met het bedrijf uit, dan kan de klacht worden voorgelegd aan de geschillencommissie van de Thuiswinkel waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Goede kwalitatieve wijnen koop je tegenwoordig eenvoudig online. Wijnbeurs is een interessante aanbieder van kwaliteitswijnen. Ben jij klant of klant geweest van dit bedrijf dan kan je hier je ervaringen noteren. Help andere bezoekers een goed beeld te krijgen van Wijnbeurs, waardoor ze weldoordacht kunnen kiezen of ze ook in de toekomst klant bij Wijnbeurs zullen zijn.

Reviews over Wijnbeurs
Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
BrewDog logo
BrewDog
2 beoordelingen
7
Muselet logo
Muselet
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Wijnbeurs

Wijnbeurs is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wijnbeurs bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wijnbeurs lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wijnbeurs. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wijnbeurs is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wijnbeurs.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleiding Mysterie Box product

zitten geen 12 wijnen in maar 12 buisjes met diverse dezelfde wijn.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Tonny W.

6 / 10
5/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Experts op het vakgebied

Ik heb al meerdere keren besteld bij de Wijnbeurs omdat ze altijd wel weten waar ik naar op zoek ben. Je wordt deskundig geholpen bij het zoeken naar de wijn die bij jou gelegenheid past. Super blij met de service van de website.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luke V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wijnbeurs
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
BrewDog logo
BrewDog
2 beoordelingen
7
Muselet logo
Muselet
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijnbeurs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wijnbeurs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijnbeurs actief?

Wijnbeurs is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wijnbeurs reviews? Dan kun je naar de website van Wijnbeurs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie