Wijny.nl logo

Wijny.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wijny.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1036
Wijny.nl logo
Website
wijny.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wijny.nl

Wie op zoek is naar een mooie, lekkere wijn of champagne is aan het juiste adres bij Wijny.nl. De online wijnvakhandel biedt een ruim assortiment aan wijnen afkomstig uit landen als Italië, Spanje, Hongarije, Frankrijk en Portugal. Niet alleen bestel je eenvoudig en snel de ideale wijn voor thuis, maar ook is het mogelijk om jouw bestelling te laten bezorgen bij een vriend of op het werk. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Wijny.nl? Lees dan snel de recensies van Wijny.nl die wij voor je op een rij hebben gezet. Lees wat de ervaringen zijn voordat je de beslissing neemt om bij Wijny.nl te kopen.

Over Wijny.nl

Als online wijnspeciaalzaak vind je op Wijny.nl de lekkerste wijnen. Deze bestel je gemakkelijk en snel online en laat je bezorgen waar je maar wilt. Wijny.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment aan van smaakvolle wijnen uit landen van over de hele wereld. Daarnaast profiteer je van de beste service en scherpe prijzen. Niet alleen kun je terecht in de online wijnhandel, maar ook is er een fysieke wijnwinkel in Almere waar je jouw bestelling kunt ophalen, eerst een aantal wijnen kunt proeven of gelijk voorradige wijnen kunt kopen en meenemen.

Waarom kiezen voor Wijny.nl

Het assortiment wijnen dat je vindt op Wijny.nl is zeer breed en afkomstig uit de gehele wereld. De eigenaren van de webshop zijn altijd op zoek naar de lekkerste en meest exclusieve wijnen en stellen graag unieke deals samen voor hun klanten. De eigen wijnimport is onder andere afkomstig uit geliefde wijnlanden als Portugal, Frankrijk, Hongarije en Spanje. Niet alleen scoor je de lekkerste wijnen op Wijny.nl, maar ook kun je hier terecht voor speciale dranken zoals speciaalbiertjes, likeuren en luxe geschenken en accessoires.

Je kunt gemakkelijk zoeken in het aanbod door gebruik te maken van de zoekfilters. Voor 14:00 uur besteld? Dan heb je jouw exclusieve wijn morgen al in huis. Daarbij zorgt Wijny.nl ervoor dat je jouw wijn gratis thuisbezorgd krijgt wanneer je voor meer dan €75,- een bestelling plaatst.

Is Wijny.nl betrouwbaar?

Wijny.nl maakt deel uit van het Nederlandse bedrijf BON Import BV. Dit bedrijf heeft 42 webshops in beheer. Daarnaast maken meer dan 100 klanten gebruik van de in-house opslag, webhosting, e-commerce en distributie. Ga jij liever langs in een fysieke winkel? Dat is ook mogelijk. Je bent van harte welkom op de Hopperzuigerstraat 51 in Almere. Via de website kun je alvast een kijkje nemen in de winkel door door te klikken naar de Virtuele Tour Showroom.

Klantenservice en klachten

Wijny.nl streeft naar 100% klanttevredenheid. De klantenservice staat dan ook altijd voor je klaar. Zo kun je contact opnemen bij vragen, voor een persoonlijk advies of wanneer je klachten hebt. Ben jij op zoek naar een specifieke wijn? Vraag het zeker aan de medewerkers van Wijny.nl. Ze helpen je graag verder. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of via de social media kanalen van Wijny.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij regelmatig wijn via Wijny.nl? Deel dan jouw ervaringen met deze webshop op deze pagina. Door jouw Wijny.nl recensie achter te laten help je andere mensen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het aanbod, of je jouw bestelling snel in huis had en hoe je bent geholpen door de medewerkers van de klantenservice. Jouw mening doet er toe dus laat snel jouw Wijny.nl review achter.

Reviews over Wijny.nl
Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Bierkoelkast logo
Bierkoelkast
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Wijny.nl

Wijny.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wijny.nl bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wijny.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wijny.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wijny.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van wijny.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wijny.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super triest

Na ruim 2 maanden van te voren een reservering geplaatst te hebben, bel ik op de dag van ophalen nogmaals om de reservering te bevestigen. Krijg ik te horen dat de reservering niet is gemaakt en de flessen die ik besteld had uit het assortiment gehaald zijn. Erg slecht!

Niet aan te raden, de website is daarbij ook nog eens erg onveilig, NIET DOEN!!!

Geplaatst op: 07-12-2023
Laatst bewerkt op: 07-12-2023
Geschreven door: J

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

De service is uitstekend en de prijs / kwaliteits verhouding is prima. Alle concurrente hebben vaak veel te hoge bezorg kosten waar ik geen zin in had. Daarom heb ik hier besteld en alles is soepel verlopen. Heel fijn!

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte P.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wijny.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Bierkoelkast logo
Bierkoelkast
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijny.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wijny.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijny.nl actief?

Wijny.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wijny.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wijny.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie