Muselet logo

Muselet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Muselet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4869
Muselet logo
Website
muselet.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Muselet

Wat past nu beter bij veel gelegenheden dan een goede fles champagne? Als je er het aanbod van Muselet even op naslaat, zul je meteen zien dat je hier een groot aanbod aan uiteenlopende champagnes en accessoires voor champagne kunt vinden, maar doet het bedrijf Muselet ook echt wat het belooft? Wil je weten wat de andere klanten van hun aankoop en van de dienstverlening vonden voor je zelf ook een aankoop hier overweegt? De reviews en beoordelingen die je hier vindt, geven je een duidelijk en transparant beeld van wat je van Muselet mag verwachten. Op die manier weet je vooraf of je aankoop de moeite zal lonen en of je jezelf of iemand anders blij kunt maken met een heerlijke fles champagne.

Over Muselet

Muselet is een Nederlandse webshop die werd opgericht in 2017 vanuit een persoonlijke passie voor champagne van de eigenaar. Na een korte onderbreking van de werkzaamheden omwille van Corona en enkele leveranciersperikelen is het bedrijf op vandaag terug in volle bloei en groei. Zelf spreekt de eigenaar nu van Muselet 2.0. Muselet heeft als missie om iedere klant van de meest geschikte champagne te voorzien en dat voor iedere smaak en iedere gelegenheid. Klantentevredenheid en een persoonlijke service staan voor het team van dit bedrijf absoluut centraal.

Waarom kiezen voor Muselet?

Bij Muselet kunnen klanten online terecht voor een uitgebreid aanbod aan champagnes van verschillende huizen, voor verschillende gelegenheden en aangepast aan verschillende smaken. Dit zijn dan ook meteen de categorieën die het klanten makkelijker moet maken om precies de juiste champagne uit te kiezen. Voor de echte liefhebbers heeft Muselet ook een abonnement op de markt gebracht waarbij elke maand opnieuw een doos met 6 flessen champagne geleverd wordt en dit telkens van een ander huis en met een andere smaak. Om het assortiment compleet te maken, kun je bij Muselet ook terecht voor allerhande accessoires en de zogenaamde champagne art. Het team gaat op zoek naar de meest exclusieve musthaves voor de ware liefhebbers. Zo kun je jouw favoriete champagne uit de juiste glazen drinken en die koelen in een exclusieve ijsemmer. Binnen de categorie van de accessoires zijn niet enkel nieuwe producten, maar ook tweedehands items beschikbaar. De reden hiervoor is dat het team op zoek gaat naar echte exclusieve artikelen die een nieuwe eigenaar zoeken. Het wordt al snel duidelijk dat Muselet streeft naar het totaalplaatje in de champagnewereld. De blogs op de website tenslotte nemen de bezoeker mee in de wereld van de champagne en laten toe heel wat waardevolle kennis erover op te doen. Een erg volledige website waar de champagneliefhebber alles vindt wat hij of zij zoekt.

Is Muselet betrouwbaar?

Het valt meteen op als je de website van Muselet raadpleegt dat het bedrijf werk maakt van transparante en duidelijke communicatie. De contactgegevens staan netjes en duidelijk vermeld, de algemene voorwaarden zijn meteen terug te vinden en de producten komen allen met een uitgebreide en duidelijke omschrijving. Het bedrijf moedigt klanten in de rubriek veelgestelde vragen ook zelf aan om bij vragen, problemen of onduidelijkheden meteen contact op te nemen met de klantendienst. Dit bewijst meteen al dat de klantenservice een belangrijke plaats inneemt binnen Muselet.

Klantenservice en klachten

Klanten die contact willen opnemen met Muselet moeten geen enkele moeite doen om de contactgegevens op te sporen. Op de website kun je het adres van het kantoor vinden, net als het telefoonnummer en het e-mailadres. Zelf zegt het bedrijf dat klachten hen toelaten te leren uit eventuele fouten en ze doen er alles aan om vragen van klanten binnen de 2 werkdagen van een antwoord of oplossing te voorzien.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb jij al champagne of accessoires aangekocht bij Muselet en wil je die ervaring graag met anderen delen? Omdat de mening van klanten een belangrijke barometer zijn naar de betrouwbaarheid van het bedrijf, naar de kwaliteit van de producten en naar de klantenservice toe, stellen wij iedere review en beoordeling erg op prijs. Het laat toekomstige klanten toe een weloverwogen keuze te maken om hun aankopen niet of net wel bij Muselet te doen. Heb jij al een aankoop gedaan bij Muselet? Aarzel niet en laat ons vandaag nog weten hoe jij het bedrijf en de producten ervaren hebt. Iedere mening is waardevol, voor ons en voor onze lezers.

Reviews over Muselet
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Muselet

Muselet is geverifieerd door ons expert team. De webshop Muselet bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Muselet lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Muselet. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van muselet.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van muselet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Exclusieve maar betaalbare champagnes

Goed geholpen door de specialist. Snelle en nette verzending. Scherpe prijzen. Exclusief aanbod.
Top

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Mike D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Muselet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muselet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Muselet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muselet actief?

Muselet is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Muselet reviews? Dan kun je naar de website van Muselet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie