Beer in a Box logo

Beer in a Box reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Beer in a Box reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4346
Beer in a Box logo
Website
Beer in a Box
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beer in a Box

Wil je bestellen bij Beer in a Box, maar twijfel je of het bedrijf achter deze webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is? Lees dan eerst de reviews en ervaringen op deze pagina. Naast reviews lees je op deze site ook belangrijke informatie over Beer in a Box, zoals wat het bedrijf zoal verkoopt, waarom je juist wel of niet voor Beer in a Box zou moeten kiezen en of het bedrijf betrouwbaar is. Daarnaast lees je meer over de klantenservice van Beer in a Box en kun je zelf een review achterlaten, indien je reeds bekend bent met Beer in a Box.

Over Beer in a Box

Beer in a Box is een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van speciale bierpakketten. Het bedrijf is opgericht door echte bierliefhebbers die zich inzetten met kennis en ervaring om kwalitatief goede bierpakketten samen te stellen. kwaliteit, ambacht & diversiteit. Beer in a Box heeft als uitgangspunt om kwaliteit altijd voorop te stellen. Ook hecht het bedrijf veel waarde aan het leveren een bijdrage aan mens, dier en het milieu. Daarnaast streeft Beer in a Box naar een zo optimaal en persoonlijk mogelijke service en biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Beer in a Box

Hou je van speciale biersoorten en wil je graag eens wat unieks proberen? Dan zijn de pakketten van Beer in a Box wellicht wat voor jou. De pakketten van Beer in a Box bestaan uit bieren die niet overal verkrijgbaar zijn en die speciaal voor jou samengesteld worden op basis van smaak. Ook komt het bier van Beer in a Box direct van de brouwer en krijg je altijd de beste kwaliteit bieren. Naast pakketten vol kwaliteitsbier kun je bij Beer in a Box terecht voor tal van informatie over bier. Zo vindt je op de website bijvoorbeeld tal van verschillende recepten, quizzen en weetjes, waardoor je jezelf kunt opleiden als echte bier expert.

Is Beer in a Box betrouwbaar?

Beer in a Box is een bekend bedrijf met een grote naamsbekendheid in de wereld van bier. Het bedrijf heeft vele tevreden klantenbeoordelingen en is zeer succesvol. Daarnaast voldoet het bedrijf aan alle veiligheidsstandaarden. Zo is het bedrijf eerlijk over haar bedrijfsgegevens, is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en biedt Beer in a Box eerlijke algemene voorwaarden. Ook gaat het bedrijf zorgvuldig om met jouw persoonlijke data en kun je op veilige manieren betalen via de webwinkel van Beer in a Box. Indien je lid wilt worden van Beer in a Box of een aankoop wilt doen hoef je je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de webwinkel.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van Beer in a Box spreken? Benader dan de klantenservice van het bedrijf. Doorgaans word je snel en vakkundig geholpen door een medewerker van Beer in a Box. De medewerkers van Beer in a Box staan daarnaast altijd voor je klaar voor persoonlijk advies en helpen je graag bij het maken van de juiste aankoopbeslissing of bij het bieden van advies over bieren. Ook worden klachten snel verholpen en wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al lid bij Beer in a Box, of heb je een aankoop gedaan bij Beer in a Box? Schrijf dan een review en laat andere mensen weten wat jij van Beer in a Box vindt. Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld wat je bij Beer in a Box besteld hebt, of je hiermee tevreden bent en of je in de toekomst vaker bij Beer in a Box gaat bestellen. Schrijf daarnaast of je goed bent geholpen door de klantenservice van Beer in a Box, indien je hiermee contact hebt gezocht. Met jouw eerlijke review help je andere consumenten met het verkrijgen van een eerlijke indruk over dit bedrijf, waardoor mensen in het vervolg een weloverwogen aankoopbeslissing kunnen maken.

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Beer in a Box

Beer in a Box is geverifieerd door ons expert team. De webshop Beer in a Box bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Beer in a Box lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Beer in a Box. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Beer in a Box is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Beer in a Box te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beer in a Box.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Beer in a Box


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beer in a Box een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Beer in a Box. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beer in a Box actief?

Beer in a Box is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en bier.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beer in a Box reviews? Dan kun je naar de website van Beer in a Box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie