De WijnGoeroe logo

De WijnGoeroe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De WijnGoeroe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4646
De WijnGoeroe logo
Website
dewijngoeroe.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De WijnGoeroe

Wat is er lekkerder dan een goed glas wijn? Wijn is een heerlijke drank die voor diverse gelegenheden een ideale keuze is. Een avondje met vrienden, een gezellig diner of gewoon om voor de televisie even te ontspannen. Als je een fles wijn in huis wilt halen wil je natuurlijk ook wel een beetje keuze hebben. Bij De WijnGoeroe vind je een groot assortiment aan wijnen terug uit verschillende landen. Maar is De WijnGoeroe de beste keuze voor jou? Is de kwaliteit van hun wijnen goed? Op deze pagina kan je de beoordelingen en ervaringen van echte klanten van De WijnGoeroe lezen. Zo weet jij op basis van die reviews of De WijnGoeroe de goede zet is.

Over De WijnGoeroe

De WijnGoeroe omschrijft zichzelf als een jong en dynamisch bedrijf. Het is een webwinkel die gespecialiseerd is in de import van wijnen en die wijnen ook rechtstreeks van bij de lokale wijnboeren aankoopt. Je bent dus zeker van de kwaliteit en van de herkomst van de wijnen. De WijnGoeroe bestaat sinds 2000 en zet vooral in op een uniek assortiment, wijnen met een identiteit en een eigen smaak. Leuk om te weten is dat je bij De WijnGoeroe ook ter plekke terecht kunt voor advies betreffende wijn. Zo kan je elke zaterdag bij het wijnpakhuis van het bedrijf terecht voor wijn-spijs adviezen. Zo kan je je ook inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief van De WijnGoeroe. Via die nieuwsbrief ontvang je altijd de nieuwste aanbiedingen en soms ook leuke tips! Ten slotte vind je op de website zelf tal van leuke blogberichten over wijn.

Waarom kiezen voor De WijnGoeroe?

Bij De WijnGoeroe vind je in de eerste plaats wijnen die je niet in de supermarkt of bij de concurrentie terug zult vinden. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: wijnen, diversen, landen, druivensoorten, topwijnen, aanbiedingen en pakketten. Je vindt er wijnen uit de Verenigde Staten, uit Argentinië, Italië, Oostenrijk, Zuid-Afrika en ga zo maar door. Wil je snel op een specifieke wijn terechtkomen? Dan kan je gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Daar tik je de naam van de wijn of van de druivensoort in en klaar! Heb je een wijn naar jouw smaak gevonden? Dan geniet je bij De WijnGoeroe van gratis levering binnen Nederland vanaf een bestelbedrag van 75 euro. Alle bestellingen worden veilig verzonden via flespakket.nl en kan je, als je voor 17 uur bestelde, reeds de volgende dag in huis verwachten.

Is De WijnGoeroe betrouwbaar?

De WijnGoeroe heeft een eigen identiteit en is een dynamisch bedrijf. Het is echter ook een onderneming die al meer dan twintig jaar actief is binnen de sector. Je kunt bij De WijnGoeroe terecht in het wijnpakhuis zelf en er is ook een eigen klantendienst voor vragen en/of bij problemen. Daarnaast is het zo dat je op de website heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug kunt vinden zoals bijvoorbeeld het nummer van de Kamer van Koophandel. Heb je een miskoop gedaan? Dan krijg je van De WijnGoeroe tien dagen de tijd om kosteloos te retourneren. Ook betalen kan je bij De WijnGoeroe veilig en via verschillende mogelijkheden. Je kunt betalen met iDeal, met een overschrijving of cash bij heet ophalen van jouw bestelling!

Klantenservice en klachten

Is er iets misgelopen bij een bestelling of heb je een vraag voor het team achter De WijnGoeroe? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van het bedrijf. Dat kan je doen door tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen. Alternatief kan je via één van de sociale media kanalen van De WijnGoeroe een berichtje sturen. Je vindt hen terug op Facebook, Instagram en YouTube. Bij klachten kan je best het contactformulier op de website zelf invullen. De klantendienst van De WijnGoeroe tracht altijd binnen de werkdag een antwoord te geven op vragen. Bij klachten kan dat antwoord tot ten laatste twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Lust jij wel eens een wijntje? En kocht je in het verleden al eens bij De WijnGoeroe? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaring met De WijnGoeroe. Wat vind je bijvoorbeeld van het aanbod aan wijnen? Hoe zou je de prijs-kwaliteitsverhouding beoordelen? Zou je in de toekomst opnieuw wijn kopen bij De WijnGoeroe of net niet? Zou je met andere woorden De WijnGoeroe aanraden aan vrienden of familie of niet? Laat het ons weten in een review op deze pagina!

Reviews over De WijnGoeroe

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De WijnGoeroe

De WijnGoeroe is geverifieerd door ons expert team. De webshop De WijnGoeroe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De WijnGoeroe lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De WijnGoeroe. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De WijnGoeroe is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van dewijngoeroe.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De WijnGoeroe.

Geplaatst op: 28-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De WijnGoeroe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De WijnGoeroe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De WijnGoeroe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De WijnGoeroe actief?

De WijnGoeroe is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De WijnGoeroe reviews? Dan kun je naar de website van De WijnGoeroe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie